Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 159, 160, 161 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 10:14 am Předmět: |
|
|
Vítám zde všechny nováčky  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 2:53 pm Předmět: |
|
|
Dobrý den!
Právě jsem se zaregistrovala, ale už nějaký čas to tu sleduji.
Rozhodla jsem se podstoupit tubulizaci, z praktických důvodů v Brně U svaté Anny. Moc zmínek jsem tu však nenašla. Ozve se někdo, komu to dělali v této nemocnici, bariatrickou ambulanci zde vede Dr. Jeřábek. _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rejzl
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 3:39 pm Předmět: nováček |
|
|
Zdravím všechny odvážlivce a dříče a především chci poděkovat všem, kteří se na tomto fóru dělí o své zážitky a životní příběhy. Často sem chodím pro motivaci Je vidět, že když se chce, tak všechno jde S hubnutím nezačínám poprvé a jsem pevně rozhodnuta, že s těmi kily nadobro pořádně zatočím (poněkolikáté) V listopadu jsem byla poprvé na konzultaci v Iscare, ale k operaci jsem zatím nenašla odvahu. Doufám, že u Vás najdu podporu, protože "víc hlav víc ví". A třicáté narozeniny už chci slavit oblečená tak jak chci, nikoli v tom, do čeho se vejdu  _________________ weight loss
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 3:58 pm Předmět: |
|
|
Rejzl Ježiš já koukám koukám a říkám si sakra jakto že se mi změnila váha na 133 A vono to nejsem já  _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rejzl
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 4:07 pm Předmět: |
|
|
změněno  _________________ weight loss
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 4:11 pm Předmět: |
|
|
Rejzl Tos nemusela  _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt prosinec 09, 2010 4:11 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Annax v Brně u sv. Anny byla operována tuším jen Peťa Helingerova a ta se ti určo ozve jak sem jukne.
Jinak něco z vlastní zkušenosti. Jezdím ke sv. Anně na endokrinologii a k nutriční terapeutce mudr. Mottlové a podstoupila jsem tam operaci štitné žlázy ... kvůli zdravotním problémům jsem byla nucena operaci odložit a nyní jsem se se svým endokrinologem rozhodla, že to po novým roce začnem opět řešit.
Řikala jsem si, že bych se nechala taky odoperovat u sv. Anny, ale můj endokrinolog mi řek, že pokud mám tu možnost, ať se nechám operovat buď v Břeclavi u mudr. Čierného nebo někde jinde, že se u nich ty operace provádí tak minimálně, že by bylo lepší jít tam, kde se tomu věnují víc ...
Nechci tě tím nijak strašit jen ti říkám co mi bylo řečeno cca před třemi týdny
Navíc Peťa je tam odoperovaná a spokojená
rejzl vítam tě mezi námi  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 7:39 am Předmět: |
|
|
Díky Bobule za odpověď, budu o tom přemýšlet. Dr. Černému jsem psala mail asi před 2 měsíci, odepsal mi obecně, že to zdr. pojišťovny moc nechtějí proplácet a že je potřeba provést další vyšetření a na mou odpověď už nereagoval vůbec. Takže nevím, co si o tom myslet  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 9:30 am Předmět: |
|
|
Annax No jasně, protože v Břeclavi měli nejspíš špatně nasmlouvanný peníze od pojišťoven k těmto zákrokům.
Takže on teď dělá jen ty operace, který mu zaplatí.
Vem si takovej Turnov .... tam se operuje pořád celý rok a jezdí tam spusta lidí a to i teď koncem roku, kdy je to už jinde omezený a provádí tam všechny druhy bariatrických operací.
Podle mýho záleží na tom jak mají šikovný managment a jak se udělají smlouvy
Ale o Turnově by ti toho mohla říct mnohem víc než já bossice ... jak to tam funguje a chodí
Snad jsem to napsala dobře, kdyžtak mě někdo opraví jak to je  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 9:41 am Předmět: |
|
|
trošku to bobul poupravím..... do Turnova jezdí zahraniční pacienti, kteří platí v hotovosti, tudíž nemka má penízky na naše sádélnaté operace ...pro nás laiky asi nepochopitelné, nicméně to nic nemění na tom, že Turnov je prostě v tomto směru jednička a je to hlavně asi o HOSPODAŘENÍ každé nemocnice !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 9:50 am Předmět: |
|
|
Nejspíš jo, protože do Břeclavi tito zahraniční pacienti jezdí taky a ty jako obyčejný tuzemský pacoš tam nemáš šanci na nadstandartní pokoj, protože jsou zabukovaný cizincema.
Takže jak správně říkáš je to o tom jak si nemocnice sama hospodaří s penězma .... šikovnosti managmentu.
Jen nechápu proč to neřeknou rovnou jak to je a dělají z lidí blbce a nesmyslně se vymlouvají  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 9:58 am Předmět: |
|
|
Taky se přidám, taky jsem plánovala jít do Břeclavi, pak jsem si začala vyřizovat operaci u Mudr Jeřábka ve FNUSA, ale protože jsem na operaci spěchala, šla jsem do Turnova. Po tom 1/4 roce běhání kolem operace můžu říct, že v dr Jeřábka mám mnohem větší důvěru než v Břeclav. Kdybych nespěchala, operoval by mě on. Ale osud tomu chtěl, že jsem se nakonec svěřila do rukou našemu milovanému Hrubáčkovi v Turnově a jsem moc spokojená  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 10:04 am Předmět: |
|
|
Sibylo pošlu ti SZ  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 12:45 pm Předmět: |
|
|
Na mě taky jednání u svaté Anny působí důvěryhodněji, než když se někdo (byť kapacita) tak dlouho neozve, vždy by stačilo pár slov, stavte se v ambulanci nebo tak něco.
U svaté Anny mám předběžně! slíbený březen, to není tak dlouhá doba. Stejně chtějí, abych napřed pár kilo zhubla na důkaz, že to myslím vážně nebo co.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 12:49 pm Předmět: |
|
|
To chtějí po každém. A názor mám stejný, důvěryhodnost se buduje přístupem k pacientům  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|