Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 555, 556, 557 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
milus
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
Sibylo nepíšeš pravdu, že znáš jen ty co mají potíže s bandem my se také známe ze srazíku v Brně seděla jsem s dcerou naproti tobě asi jsi špatně slyšela, když jsem o sobě mluvila. _________________
Miluše 47let band 7/2006 128kg -30kg = 98kg
Začínám znovu 5/2010 doplnění |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 10:32 pm Předmět: |
|
|
Milus já mám sice občas problémy s bandem, ale jen v tom případě, kdy si to zaviním sama...rychle něco nedostatečně rozkousaného shltnu...přeženu zátěž a omačkám si okolí portu...jinak problémy zásadního rázu jsem nikdy neměla a doufám, že ani mít nebudu . Miluš, já taky začínám znovu, ale bez doplnění, to jsem měla na jaře. Snad to zvládnu, uf, ještě pár kileček, ale ty jsou nejtěžší, že?
Nedávno sklouzl kroužek Anazuz a vyndat si ho nenechala, jen zase umístit tam, kde má být a zajistit novými protilehlými stehy. Asi ji dobře posloužil.
Jinak by mohla písnout Janaaa, jak je to s udržením váhy po delší době u tubulizáků...musí se hlídat, takže ani zde není po čase vyhráno.
Pokud vím, tak původně se bandáž v Americe vkládala až po několika letech po provedené tubulizaci, aby si pacient jistěji udržel svou sníženou váhu. Takže jako pojistka proti přibírání. Při tubulizaci se ufikne právě ta část žaludku, kde jsou buňky, produkující hormon hladu. Jenže tělo je už nastavené tak, že pud sebezáchovy způsobí, že tyto buňky se po čase znovu vytvoří v oblasti přechodu do tenkého střeva nebo přímo v něm. Takže pocit hladu zřejmě znovu přichází a je třeba si hlídat porce, aby se žaludek neroztáhl.......a kdo ještě přispěchá se svou troškou?
Lucko...možná Tvá kamarádka má poškozené plíce a slinivku v důsledku sepse...obsah žaludku vytékal do břišní dutiny a zánět se mohl rozšířit i na přilehlé orgány. Že by operatér udělal tak velkou chybu, že by poškodil nejen slinivku (ta leží hned "za" žaludkem), ale zároveň i plíce, to snad by ho musela chytit křeč, aby tou packou na tyči způsobil tak rozsáhlou škodu. Ale možné je všechno. Špatné to je, ať to je tak či tak. Až se dozvíš nějaké nové zprávy, tak nám zase písni, každého to tu jistě zajímá. Moc ji držím pěsti, vzpomenu si na Hanaka a běhá mi mráz po zádech. Snad bude brzo líp.
Irenko to výše uvedené je i pro Tebe! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 10:50 pm Předmět: |
|
|
Miluš, nechtěla jsem tě naštvat. Dobrá, jsi tedy jediná, koho jsem osobně viděla a která nemá žádné potíže s bandem. Myslela jsem spíš tím znám toho, s kým se déle stýkám a vím o tom jak mu band sedne nebo nesedne. A taky jsem psala dopředu, že jsem proti bandu zaujatá
Já jsem třeba po tubu ztratila všechny chutě, ale hlad mám. Třeba po hodině, takže taky žádná výhra. Ale představa, že bych měla zvracet, když třeba něco hůř pokoušu je pro mě nepřijatelná. Zvracení prostě nenávidím. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 11:04 pm Předmět: |
|
|
Sibylo ó kéž by to šprajclé sousto šlo vyzvracet . No ale to je odplata za neukázněnost. Vlastně tedy "výplata" .
Za celou dobu jsem zvracela jen 1x při střevní chřipce a pak jednou odešla omáčka, co už se do žaludku nevešla. A to není zvracení, to je jen ublinknutí.
Tak Ty máš taky hlad? S tím se setkávám málokdy, spíš holky říkají, že oči by jedly a žaludek nemůže. Myslela jsem, že po tubu hlad prostě NENÍ. Jsem ráda, že tu hladovou basu nedržím sama. Je to škodolibé darebáctví, to uznávám . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 11:09 pm Předmět: |
|
|
Bossí, já to nemám tak, že bych mohla sníst víc, to spíš míň, ale po hodině se mi začne hlásit žaludek, že by zase něco přijmul. Někdy mi v něm i kručí, že to slyším Snažím se ho oblbnout pitím, ale s tím mám zatím problém, byla jsem zvyklá vypít sklenici na ex a teď po třech locích už to tlačí, takže bych musela ulokávat pořád a na to zapomínám. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so listopad 27, 2010 11:19 pm Předmět: |
|
|
Sibylo však jsem to tak myslela, že bys jedla, ale do sebe to nenasoukáš. Jestli s tím hodně trpíš, tak si zkus zkrátit intervaly mezi jídly na 2 hodiny. Někomu to tak vyhovuje.
A s tím pitím...pořiď si do kapsy či baťůžku na záda lahev, do ní vlož akvarijní hadičku, druhý konec mezi zuby a neustále sosat . No nesměj se, po opce jsem to podobně dělala, jen s tím rozdílem, že jsem si lebedila na lehátku. Tohle vymyslel můj muž, abych se nemusela pořád nahýbat k brčku. Nejlepší bylo, když mi lahev stála v úrovni hlavy, abych nemusela moc "nasávat" a šlo to víceméně samospádem. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 7:04 pm Předmět: ... |
|
|
Dobrá inspirace
Návrat nahoru |
|
 |
nikol3001
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 8:32 am Předmět: dotaz |
|
|
Dobry den,pravě jsem se přihlásila a nevim kde mam napsat svou otazku.Ale mám jít na operaci žaludku a pan Doktor mi dal na výběr mezi byndáží a resekci žaludku rada bych znala nazor i jiný lidí abych se mohla rozhodnout děkuji předem nikol3001 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka631
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 2:31 pm Předmět: |
|
|
rennnie, Malvi, Majdalenko, co si budeme povídat , já jsem vděčná, že to neleze nahoru a to mi ke štěstí stačí.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZ361Qy/]
[19.11.2009 MGB MUDr. Beňo ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikol3001
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 8:45 pm Předmět: prosim o radu |
|
|
Dobrý večer,Jsem zde přihlašena od rána a nevím kde si mám napsat o radu,moc se tady v tom nemůžu vyznat.Omlouvam se.Ale abych se dostala k věci.Má před operací a pan Doktor mi dal na výběr mezi bandáží a resekcí žaludku.Nevím pro co se mam rozhodnout proto bych vas chtěla požádat o vaše zkušenosti a radu děkuji předem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 9:13 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Nikol hele pokus se nám o sobě napsat něco víc ... kolik vážíš, kolik měříš atd.... jinak to na jakou operaci půjdeš záleží jen na tobě na tom na co se cítíš a co máš pocit, že by ti víc pomohlo ... pokud tu číháš celý den, tak sis jistě vše v sekci pro nováčky pečlivě pročetla a taky sis tu mohla přečíst různý sekce, kde se holky vyjadřují k tomu či onomu zákroku  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nikol3001
|
Zaslal: út listopad 30, 2010 9:43 pm Předmět: |
|
|
Dobrý večer,máte pravdu čiham tady od rana a před chviličkou jsem se tady někde dostala na super videjko tak jsem koukala.Jinak mam třicet let dvě děti,měřim 160cm a vážím 100kg Já vám zatím moc děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st prosinec 01, 2010 8:11 am Předmět: |
|
|
nikol ahojky...dostala jsem avízo, že Ti mám napsat na Tvůj dotaz, že se k tomu nikdo nemá....tož tedy píšu.....
Má odpověď je naprosto jednoduchá rovnice, kterou musíš stejně vypočítat jen Ty sama, nikdo jiný
Pečlivě si pročti toto forum - typy operací, výsledky, problémy s tou a tou operací, potom si dej dohromady všechna PRO a PROTI a vyjde Ti právě ten výsledek, na kterou opku máš nakonec jít
Je to možná divná odpověď, ale NIKDO nemůžeme NIKOMU radit a říkat na jakou operaci má jít..... konečné rozhodnutí je stejně vždy na člověku samém. Přece je blbost, aby Ti někdo řekl - JDI NA BAND - no a Ty půjdeš - a co když potom budeš mít třeba potíže s portem, nebudeš moci jíst některá jídla, budeš mít bolesti nebo budeš mít TUBU a nebudeš hubnout??
Co potom?? Ukážeš prstem na toho, kdo Ti doporučil tuto opku?? Néééé tohle nééé, právě proto se musíš rozhodnout jen ty sama a myslím, že tady je toho napsáno více, než dost, čti, čti a zase čti....uvidíš, že nakonec ten výsledek vypočítáš a budeš spokojená
Pokud máš ještě nějaký dotaz, sem s ním
Zkus také zabojovat s metříkem, návod najdeš zde http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=61400#61400  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenule82
Založen: 19.7.2009 Příspěvky: 69 Bydliště: jižní morava Břeclav
|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 5:55 pm Předmět: |
|
|
Ahojky představení tady už mám za sebou ale ve zkratce jmenuji se Lenka je mi 28let mám 116kg 170cm po dlouhém kolečku a běhání po doktorech jdu konečně na operaci na band termín mám 14.12.10 už jsem z toho celá nervózní ale zárověň se docela těším tak bych potřebovala malinko podpory od vás kteří už to máte za sebou děkuji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|