Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 553, 554, 555 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
anulacek
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 4:28 pm Předmět: Ztroskotala jsem na pojišťovně |
|
|
Rok lítání po doktorech a nakonec jsem ztroskotala na pojišťovně Máte i vy takové zkušenosti nebo jsem jediná? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 7:20 pm Předmět: |
|
|
anulacek u jaké pojišťovny jsi? jakou opku a kde jsi chtěla podstoupit? _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 8:01 pm Předmět: |
|
|
Anuláček svého času dokonce několik lidiček měnilo kvůli opce pojišťovnu. Buď tedy změníš pojišťovnu a nebo pracoviště, kam jsi zamýšlela na opku jít. Jen asi už takhle na konci roku bude obojí těžké z časových důvodů stihnout. A ani nevíme, jakou máš pojišťovnu, na jaký zákrok a kam chceš jít. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Adriana
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 9:16 pm Předmět: Liberec ????? |
|
|
Dobrý večer rozhodují se pro bandáž žaludku,chci se jen zeptat nemáte někdo zkušenosti z Libereckou nemocnici .MUDR.Baaderem? Nevím jestli mám jít k němu nebo zkusit Turnov.Jaké jsou čekací doby v Turnově?Děkuji Vám za odpověď |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
Pro petíí:
Na endokrinologii se neléčím. Jen jsem tam dostala ty kalorické tabulky a zhubla s nimi prvních 20kg. Tak jsem se domluvila s Mudr,čierným, že můžu jít i tam /místo obezitologa/. Ale hlavu nevěším, i když jsem tam tak dopadla- pojedu prostě jinam. Peti a ty jsi chtěla proč jen tudu, ne bandáž?
Jinak bydlím ve Veselí nad Mor. A ty?
Pro Irenku:
Irčo taky si myslím,že by je měla zajímat ta snaha zhubnout- a hlavně neschopnost si váhu udržet.Je mazec, když jsi uvědoním, že 4roky zpátky jsem měla o 50kg méně.
Pro LF:
Díky moc za radu. Kdyby mi nevyšel "náhradní" obezitolog- zajdu za praktickým lékařem. Ale zaráží mě, že je víc takých doktorů- kteří zřejmě doporučují pořád dokola hubnout- bez ohledu na to, že se váha vrátí i s kily navíc. A ty máš nějakou operaci?bandáž? _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 9:52 pm Předmět: |
|
|
]Zdravím...a především Malvi....jsem ráda, že jsi v poho docestovala...
mona79 já jsem z Nedakonic...takže kousíček...mužem někdy na kafíí třeba do Hradiště... je tu z veselí ještě jedna holka..a ta má band... já chtěla tubu od začátku.... četla jsem o komplikacích a hodně lidí mělo band a a pak šlo do tubu..a že je to metoda nevratná... no a...já už nikdy nechci přibrat.... někdy zlobí port... a já prostě byla připravena psych. na tubu a když se nehradila tubu nabídli mě band....souhlasila jsem, protože jsem myslela, že je to poslední šance na nějaký zakrok..a přišla sem na forum a dostala kontakt na Turnov...a bylo vymalováno, ve všem mě vyšli vstříc..... jsem ráda, že jsem se tak rozhodla... ale taky musím říct, že je tu plno holek z bandem a jsou spokojenější.tak je to vše na tobě..prostě se tu ptej..a holky ti odpoví, tak jako mě nedávno a můžeš posoudit sama.
Dnes jsem byla na vernisáži v Brně..a musím říct, že SIBYLCE..to moooc slušelo _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 9:58 pm Předmět: |
|
|
Mona79...aby jsi splnila podmínky k provedení bariatrické operace, potřebuješ vážit o 3 kg víc , buď BMI 35 s přidruženými komorbiditami či BMI 40. Snad Ti to dopadne a myslím, že při Tvé váze a mládí volíš správně - bandáž. Nakoukni do chlívečku "Výzva MUDr. Hrubého" - druhý příspěvek, platí to obecně, nejen pro Turnov. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 10:38 pm Předmět: |
|
|
mona79 Já teprve čekám na první konzultaci. Už jsem byla v jiné nemocnici, ale kvůli velkým čekacím dobám jsem šla jinde  _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 8:01 am Předmět: |
|
|
Pěkné ráno!Psala mi Vinea,za chvilku jde na sál,hned jako první,tak jí držme palečky  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
-EVIK-
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 2:29 pm Předmět: opka |
|
|
Ahooj vsem ze zasnezenerho Turnova
Pujcila jsem si od Evika notas tak pisu-uz jsme obe ok,Evca uz nezvraci a ted nas sestricka odpojila od kanyl-alespon na chvili tak se tu pohybujem po pokoji.
Jinak se citime dobre a Evca uz se chysta domu Jsou tu strasne hodne sestricky tak pohoda,popijime cajik Mejte se vsechny krasne a my se zase ozveme-ahoj _________________
22.11.2010 tubulizace - TURNOV |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mattoni-33
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 3:56 pm Předmět: |
|
|
vinea držííííím palečkýýýý a brzy se ozvíí  _________________
14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
Anička, Evík, Vinea..držím pěstičkya od ted už bude jen lípa lip.myslím na vás _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
seky
Založen: 23.5.2010 Příspěvky: 28 Bydliště: kousek od Mladé Boleslavi
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 6:55 pm Předmět: |
|
|
Zdravím všechny,před časem jsem tu psal,že mám jít na bypas do Prahy na karlák a scháněl někoho koho tam operovali.Jelikož se mě nikdo neozval a tady chválíte Turnov , tak jsem se objednal tam.Jenže při vyšetření gastro mě našli zánět,tak jsem papal 7týdnu prášky a v pondělí 22.10 jsem byl na kontrole a vše ok.Dostal jsem termín na opku 26.01.2011.Takže čekací doba u mě 2 měsíce.Už aby to bylo.Děkuji všem,za podporu a rady co jsem tu vyčetl.  _________________
[/url]
35let, bypass 2.3.2011 Turnov,při nástupu na opku 172kg. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
pro petíí:
Tak to jsme od sebe fakt kousek
A to kafčo beru- jen mám problém s hlídáním.Manžel je od rána do večera v práci- nemá mě kdo hlídat drobotinu.
Leda bandu děcek sebou  _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|