Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
misabacik

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2010 12:20 pm    Předmět: Citovat

jsi zlatá Laughing už jsem si to pěkně přečetla určitě jsem pro bandáž žaludku takže oni operují v Břeclavi to je super.A tobě proč odložili operaci? Teď jen jak to říst okolí Embarassed

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2010 12:23 pm    Předmět: Citovat

Sibylooooo nesejčkuj a nemaluj čerty na zeď babo! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Laughing Laughing Laughing

Míšo já operaci musela odložit ze zdravotních důvodů. A to jak to říct svému okolí? Pokud chceš řekni jim to a poku ne neříkej. Je to opět jen a jen tvoje věc, tvoje zdraví a každýmu je po tom v podstatě slušně řečeno prd.
Zatím třeba žádný zdravotní problémy nemáš a pokud tě tvá váha trápí na nic nečekej.

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
misabacik

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2010 12:29 pm    Předmět: Citovat

Si piš že trápí koho by netrápila a hlavně nechcu dojít někam ke 120kg to fakt ne.jdu tam zavolat.Díky ozvu se

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2010 12:33 pm    Předmět: Citovat

tak už jsu obědnaná na 23.1.2011, no uvidíme a co do té doby mám se snažit hubnout sama?

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2010 12:45 pm    Předmět: Citovat

míšo tak hubnout můžeš sama, ale pak se možná nevejdeš do BMI potřebné k operaci a tím pádem jsi zase tam kde si byla. A kam si se teda objednala?

misabacik

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2010 12:49 pm    Předmět: Citovat

No právě i tak budu asi na hraně, objednala jsem se do Břeclavi a spletla jsem se 3.1.2011.

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2010 12:54 pm    Předmět: Citovat

Tak jo ... držím palce a pokud budeš mít ještě nějakej dotaz, tak se ptej v "kavárně"... je tam spousta holek co v Břeclavi byly a jistě ti rády odpoví ... měj se hezky

misabacik

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2010 1:13 pm    Předmět: Citovat

Holky prosím vás kdo byl v Břeclavi, mžete mi napsat co a jak jsem objednaná 6.1.2011 na první konzultaci, děkuji. Laughing

PříspěvekZaslal: st listopad 24, 2010 3:55 pm    Předmět: Citovat

misabacik
Ahojky, vítám tě mezi námi a věřím, že se ti tady bude líbit. Spoustu odpovědí na své otázky najdeš v sekci Kavárny, (slepičárny), tak se přidej mezi nás a taky zkus zabojovat s metříkem Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
faldi

PříspěvekZaslal: so prosinec 04, 2010 2:22 pm    Předmět: po operaci Citovat

chci se zeptat jak dlouho po operaci je možné nastoupit do práce,dělám šéfkuchaře,takže jsem dost na nohou,ale občas si sednu ,k administrativě.a co se stane po čase s tou vytahanou kůží-zase operace?mám cukrovku-je to velká komplikace?díky za odpověď Martin
bobule

PříspěvekZaslal: so prosinec 04, 2010 3:16 pm    Předmět: Citovat

faldi vítej mezi námi ... že by další chlap? Laughing Jinak do práce holky většinou jdou jak je to jen možné a jak to jejich zdravotní stav dovolí.
Jsou tu holky co jsou doma měsíc a jsou tu holky co jdou po týdnu nebo čtrnácti dnech protože nemůžou být dýl doma.
Co vím taková Petíí tuším, že šla zrovna po těch čtrnácti a je to zdrav. sestra, takže podobná práce jako ta tvoje ... taky toho moc nenasedí.
Cukrovka by ti v opce bránit neměla....spíš naopak ... díky tý operaci máš šanci se jí zbavit.
A ta převislá kůže co ti možná zůstane? Správně píšeš .... je možné ji odstranit operativně nebo srolovat do trenýrek ... taky řešení Rolling Eyes Laughing
Určitě se ti ozvou holky co s tím mají zkušenosti a řeknou ti toho mnohem víc Wink
Pokud máš ještě nějaké otázky tak se ptej a taky nám napiš o sobě něco víc .... kolik vážíš na jakou operaci a kam se chystáš atd. .... to víš jsme báby zvědavé Embarassed Laughing Laughing Laughing

Vladimíra Bárová

PříspěvekZaslal: so prosinec 04, 2010 8:38 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Faldi, vítám tě také a přeji ti příjemné klábosení a jistě všechny otázky budeš mít brzy zodpovězeny. Já jsem po operaci šla do práce po 2 týdnech, ale nic těžkého jsem nezvedala a nenosila. Teď jsem měsíc po operaci a ani nevím, že jsem na nějaké byla. Nemám žádné problémy, je to super. Převislá kůže mi asi také brzy bude dělat paseku, tak jsem se ptala primáře a bylo mi řečeno, že až se váha stabilizuje tak asi do dvou let, tak mi jí odstraní. Už se těším, šla jsem do toho kvůli tomu. měla jsem sní problémy už po porodu.
Takže vítej a ptej se. pa
www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
edrah

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2010 5:17 am    Předmět: Citovat

Ahoj, jsem tu nová. Ve čtvrtek 16.12. nastupuji do nemocnice v Turnově,aby mi 17.12. udělali bandáž a začínám se dost výrazně bát. Mé odhodlání se nijak nesnížilo,ale strach roste. Prosím, může se mi ozvat někdo,kdo má zkušenost s Turnovskou nemocnicí a doktorem Hrubým a trochu rozptýlí mé obavy
martina

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2010 10:01 am    Předmět: Citovat

Ahoj, vítám tě tady a myslím, že pokud si přečteš jenom část příspěvků, tak tam najdeš o Turnovské nemocnici a o panu doktoru Hrubém opravdu hodně, a pokud budeš mít ještě další dotazy tak se ptej, ale zkus nejdřív něco pročíst, ano?

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
boubelka99

PříspěvekZaslal: ne prosinec 05, 2010 10:11 am    Předmět: odpověd Citovat

Edrah nic se neboj já jasem po operaci měsíc a už nevím že jsem na nějaké operaci byla.Pro mě byla hrozná cesta těch 6h ale to se také zapomene.TURNOVSKÁ nemocnice je opravdu na úrovni .Já a nejen já jsem prohlásila že ještě v žádné nemocnici se o mě tak neastaraly.dr.Hrubý je kapacita.

11.2010..Turnov TUBU
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: