Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 157, 158, 159 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
RENNY
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 2:40 pm Předmět: |
|
|
vítám nové [/b]Přišlíkya přeji at se tady dozví vše potřebné _________________
dva synové 15a17let,skvělý manžel.,bernský salašn.pes.Opka3.9.2010TUBU,věk 35let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 9:45 pm Předmět: |
|
|
Holky tak děkuji za hezké přivítání. .Měla bych jít na bandáž k mudr.čiernému.Dnes jsem byla na té endokrinologii- šla jsem tam místo toho obezitologa- jak se chodí před operací./ No ale dopadla jsem nic moc- musím zajít jinam.nebyl ochoten mi dát doporučení, tisíc důvodů, jak to pozdržet - zřejmě tomu "nefandí".Taky se divil, že jíst do 5tis.Kj mě nesedí .ŽE MÁM HLAD.No zřejmě to sám asi nezkoušel.
Já jsem 2x dokázala dost zhubnou, poprvé 30kg, podruhé 50kg. Bohužel si nedokážu váhu udržet.
Trápím se hlady- počítání KJ, a pak nabírám cca 1-2kg měsíčně.
Teď mám 116, cítím se fakt blbě. Proto zvažuji operaci.Taky se musí dodržovat jídelníček- ale nebudu padat hlady, jak při té mojí dietě.
A hlavně jsem už ztratila motivaci se tak trápit hlady- když výsledek nevydrží dlouho.  _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 10:46 pm Předmět: |
|
|
mona79..proč jsi byla na endokrinologii? lečíš se tam? já měla jit taky do Břeclavi....ale tam delali jen band a ja chtěla tubu pro jsem jinde..ale myslím, že v břeclavi nechtěli endo,pokud se tam nelečíš už dřiv..ale obezitologa chtěl. kde přesně bydlíš...možná jsme kousek od sebe...držim pěsti. _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Irenka
|
Zaslal: po listopad 22, 2010 11:07 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Mono,
ja jsem na tom podobne.... Pri 5000 kJ hubnu, ale staci nejaky stres, sluzebni cesta a tak a rozhodi mne to.... Taky jsem uz dvakrat zhubla asi 20 kg, ale uz nemam silu v tom pokracovat...
Ja myslim, ze obezitologa by melo hlavne zajimat, jestli jsi zkusila bezny postup a to jsi zkusila... A kdyz ti neda doporuceni on, tak bych zkusila obvodaka. Nebo mne dala doporuceni endokrinolozka... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majakubi
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 1:55 am Předmět: |
|
|
Ahoj nove prichozim, vsechny vas tu vitam a gratuluji k prvnim krokum k lehcimu zivotu. A to myslim k lehcimu na kila:) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqNrzHI/]
[/url]
Gastr.bypass, Turnov 31.11.10, dva mali raubiri 7 a 4 r. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 5:26 am Předmět: |
|
|
zdravím všechny nově příchozí a vítám je mezi námi
P.S.:děvčata prosím do tohoto tématu jen o představení ,rozepisovat se v jiném tématu.Děkuji  _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LF
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 9:33 am Předmět: |
|
|
mona79 Ahojky, já jsem taky nedostala doporučení od obezitoložky. Chodila jsem tam 7 let něco jsem zhubla, ale pak zase nabrala. Pro ni to byl zřejmě důkaz že zhubnout můžu, ale už jí nezajímalo že si váhu prostě neudržím. Když jsem se jí zmínila o chirurgické léčbě, tak říkala že to je moc jednoduché, že to musí jít i jinak. Tak jsem se rozhodla, že jí prostě obejdu a zašla jsem pro doporučení k obvodní. Ta mi to taky rozmlouvala, že jsem mladá a že do sebe nechám zbytečně řezat.... Ale marně, byla jsem rozhodnutá. Tak mi to doporučení dala.  _________________
24.3.2011 TUBU. FN Ostrava - MUDr. Foltys
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
misabacik
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 4:54 pm Předmět: sos |
|
|
Ahojky, jmenuji se Michala je mi 28 a opravdu silně uvažuji o bandáži a jsem ráda že jsem se dostala až sem, protože čtu zde jen opravdu super recence, hlavně bych to chtěla podstoupit kvůli sobě (175cm, 105kg)už nechci lítat pořád nahoru dolů, nemám pevnou vůli. Shodím přiberu.Vím že na mě působí jen malé porce. Prosím potřebuju popostrčit, ale více méně jsem rozhodlá, jen nevím zda na to budu mít nárok a snad to zaplatí VZP, a prosím jak dlouho trvá od 1 návštěvy lékaře do operace.Děkuji. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 7:48 pm Předmět: |
|
|
míšo při tvé výšce a váze si myslím, že bandáž je o.k .... popostrčit se musíš hlavně ty sama a když to tady tak čteš tak si myslím, že je to dost velká motivace a popostčení jsi madá a myslím si, že ti to půjde hezky dolů ... držím palce a taky o sobě napiš něco víc ... kam na opku se chystáš a u jaké jsi pojišťovny  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: út listopad 23, 2010 9:29 pm Předmět: |
|
|
Pro petíí
Irenku
Lf
Holky poslala jsem odpověď na Volná diskuze-operace- stránka 548. _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
misabacik
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
Ahojky nejblíž to mám do Břeclavi nebo do Brna už jsem napsala i Moně 79 o radu neboť nevím kam jít atd, jsem u VZP.Na opku někam dál nemůžu neboť mám 2 malé dět je mi 28let a taky to musím říst nějak manželovi víš nikdy mi neřekl že jsu tlustá(ale chci to k vůli sobě, dětem a taky k vůli němu).Vím že by mi to pomohlo.Nemám pevnou vůli několikrát už jsem shodila 10-20kg ale zase je to zpět. Prosím doporučte mi v Břeclavi nebo v Brně někoho na koho je spoleh.děkuji, jste skvělí...... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 11:57 am Předmět: |
|
|
míšo ahoj ... no v Břelavi je pan doktor Čierny a kontak na něho máš na stránkách bandingfora. Je to vlastně lékař, který tohle forum založil. V Brně dělá tyhle bariatrické operace nemocnice na Viniční a tu ti já osobně doporučovat nebudu, protože jsem tam nebyla spokojená s přístupem a tak celkově. Pokud, ale uvažuješ "pouze" o bandáži, tak by s Viniční neměl být v tomhle směru problém. Kontak na obě zařízení najdeš v sekci pro "nováčky"  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
misabacik
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 12:04 pm Předmět: |
|
|
Děkuji Bobule z rychlou odpověď a ty jsi čekatelka na operaci nebo už jsi po. Takže v Břeclavy vyšetří a operace v Brně? Určitě by Mudr doporučil co s semnou, že.Vlkastně ani nevím jaký je rozdíl v banáži a v tubu, jak je asi dlouhá hospitalizace? _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 12:13 pm Předmět: |
|
|
MÍŠO já jsem čekatelka na operaci a většinou to funguje tak, že po domluvě s lékařem si vyběháš vyšetření, které potřebuješ v místě bydliště a s tím pak jdeš do nemocnice, kde tě odoperují. Ale jako první krok se musíš objednat na konzultaci a pak se už dál domlouváš s lékařem co a jak.
Pokud nevíš jaký je rozdíl mezi bandáží a tubulizací, tak si nejprve pozorně přečti toto forum, vše co je v něm o operacích napsáno a hlavně se rozhodni jaký zákrok by jsi chtěla podstoupit.
Záleží jen na tobě pro co se rozhodněš. Doktor ti sice něco doporučí, ale v podstatě je to jen na tobě co chceš ty.
Navíc Břeclav s Brnem nemají nic společnýho ... jsou to dvě samostaná na sobě nezávislá zařízení a je opět jen na tobě pro které se rozhodneš.
Snad jsem to napsala dost srozumitelně.
Kdyby něco, tak se ptej a hlavně čti! o operacích a formách operací je toho tady napsáno opravdu hodně  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: st listopad 24, 2010 12:19 pm Předmět: |
|
|
No dnes už se člověk nerozhoduje ani tak podle toho, kterou nemocnici má blíž, ale podle toho, kde mu tu vysněnou operaci provedou a uhradí ji pojišťovna Uvidíme, co bude po novém roce. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|