Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 552, 553, 554 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jane-jane

PříspěvekZaslal: so listopad 20, 2010 2:15 pm    Předmět: Citovat

Irenko....vítám tě na foru a přeji ať zde nalezneš podporu i zodpovězení každé tvé otázky Wink

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Irenka

PříspěvekZaslal: so listopad 20, 2010 5:19 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jane,

ja si pres zpravy od dopoledne pisu s Veru, s Bobuli a napsala jsem i par dalsim holkam, ktere mely plikaci na OB, snad az se k tomu dostanou, mi odpovi.

Jinak Verca i Bobule mi pomohly se zorientovat. Kdyz mam nejaky dotaz, tak si ten termin dam do Hledat ve foru a prectu si skoro vse, co jste o tom tady napsaly...

Moc diky za uvitani.

PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2010 12:32 am    Předmět: Citovat

Ahoj Irenko, moc ráda tě poznávám a vítám tady. Na plikaci jsem nebyla, páč jsem o ní nevěděla. Když mi o ní řekly holky, už bylo pozdě, ale jinak bych šla určitě pouze na níííí. Zdá se mi hodně šetrná a účinná.
Ať se ti mezi náma líbí.
www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz
bossice

PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2010 2:26 am    Předmět: Citovat

Irenko zdravím Tě a musím hned chválit, že jsi okamžitě po registraci tak šikovná, že se báječně orientuješ a najdeš si sama, co Tě zajímá. To se stává opravdu vyjímečně, dokonce okamžitě vyhotoven metřík, no nééé Exclamation Exclamation Exclamation Tak vítej a ať se Ti daří Wink . ...samozřejmě vnímám, že Ti vydatně pomohly holky...ale i tak, bravo!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Irenka

PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2010 10:26 am    Předmět: Citovat

Ahoj Vlaďko, ahoj bossice,

moc diky za uvitani! Ja ziram, Shocked jak Vam jde vaha krasne dolu a tise zavidim a doufam, ze se mi to taky postesti.

Jak si tu pisu s holkama, co meli plikaci i s tema, co tubu, tak to vypada, ze s tubu jde vaha dolu rychleji a s plikaci pomaleji... Nicmene u tubu je prece jen trochu vice rizik. Doktorka mi rikala, ze i s plikaci se musi velmi prisne dodrzovat dieta po opce, jinak muze byt zle...

Jinak vite tady o nekom na foru, kdo mel plikaci treba pred tremi lety - jake to je, jestli se zaludek neroztahl a tak? To same mne zajima u tubu...
Question

Kdyz vidim u nekterych ty pocatecni vahy jako mam ja, teda ke 120 a pak na metriku ty cilove kolem 75, tak tise zavidim. Ja mela 84 naposledy v 19. Jak si stanovujete tu cilovou vahu? To jde z nejakeho vysetreni nebo proste jak to citite? Question

Diky a krasnou nedeli

Irca

PříspěvekZaslal: ne listopad 21, 2010 11:59 am    Předmět: Citovat

Irenko ode mě máš taky už informace v SZ Wink

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lucie K.

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2010 12:05 am    Předmět: Jablonec Citovat

Ahoj holky, píšu tu za jednu holčinu, co sem chodila na forum a poprosila mě, abych sem napsala a zeptala se.
Šla na plikaci do Jablonce - bohužel. Rozmlouvala jsem jí, že je to nová operace a měli by jí provádět opravdu odborníci, kteří se zabývají jen tím a doporučovala jsem OB kliniku, kde jsem byla já a všechny holky, co sem chodí a mají plikaci a proběhlo nám to bez problémů. Vím, že se komplikace můžou stát kdekoli, ale myslím si, že riziko se dá dobrým výběrem nemocnice dost snížit.
A teď proč vlastně píšu - Já šla po plikaci pozítří domů a ona ležela deset dní na Jipu se sondou v žaludku. Pak jí pustili domů, ale měla bolesti a teploty, tak jí znovu přijali, udělali CT a zjistili, že má dírku v žaludku (z toho soudím, že to byla chyba opravdu toho operatéra) a že měla malou otravu, protože jí to šlo do břišní dutiny. Teď leží v nemocnici po druhé operaci a neví co bude dál. Nikdo jí prý nic pořádně nevysvětlil a proto mě poprosila, abych to tu napsala, jestli někdo nezažil něco podobného. Díky za ní a doufám, že bude v pořádku.

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
ALENA

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2010 12:10 am    Předmět: Citovat

LucieK já měla také dírku v žaludku, ale po tubu, tak moc neporadím, byla jsem také na kapačkách a pak to bylo již v pořádku. Jenom nechápu, jak je to možné u plikace, když se žaludek jen zarolovává a neodřezává se, tak nevím, kde ta dírka vznikla Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
bossice

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2010 1:55 am    Předmět: Citovat

Lucie já tedy zírám! No jak je vidět, hnusná komplikace může přijít i při a po plikaci. To je snad první případ tady u nás na fóru, že? Těžko někdo ví víc, zvlášť, když se tyhle operace u nás provádějí tak krátce.
Snad rodina Tvé kamarádky dostala či dostane všechny informace o tom, co se dělo a pak nám to, prosím, písni. Když tam měla dírku, tak snad jí steh protrhl žaludeční stěnu? Neumím si to jinak vysvětlit. No a nebo operatér nařízl či vypálil dírku nechtěně, že "zavadil" kde neměl? Je to tedy nepříjemné a Tvou kámošku moc lituju. Ale o provádění plikace v Jablonci jsem slyšela hned poté, co to zavedli v Praze. Tak snad by tam měli mít už i dost zkušeností. No člověk nikdy neví, komplikace se může vyskytnout i u "banální" (banální není žádná) operace. Tak kámošku pozdravuj a že ji držíme palce. Když šla do Jablonce, zřejmě bydlí poblíž a tudíž nedaleko Turnova. Takže na ni myslím o to víc. Sad

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Lucie K.

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2010 1:02 pm    Předmět: Citovat

Alena a Bossice : no mě ta jablonecká nemocnice nepřijde vůbec dobrá - mám i kamarádku, co tam byla na bypasu a co popisovala jejich přístup, tak šílený. Jsou to jen pořadový čísla a o člověka konkrétně zájem žádnej. Když to srovnám s přístupem v Praze, nebo jak tu popisujete Turnov, tak to je nebe a dudy. Já zažila perfektní a individuální zacházení. I teď z toho co vím, tak si opravdu čím dál myslím, že za to mohou oni, že to byla chyba operatéra, protože co ona mi říkala, tak nic nezanedbala. Ali a ty jsi teda byla jakou dobu v nemocnici, než tě pustili domů? Abych jí to mohla říct. Protože myslím, že průběh teď bude asi stejný, i když to byla jiná operace.
No ona je právě nejvíc hotová z toho, že jí nepodají pořádný informace a neví vlastně podrobně nic. Prý se ptala, ale nikdo se s ní moc nebaví.

[/url]

ALENA

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2010 7:02 pm    Předmět: Citovat

Lucie K já byla v nemocnici 10 dní, pak jsem šla domů, tam jsem dostala horečky, měsíc a půl stále doktor říkal, že je to v normě, pak už jsem měla teplotu 41°a rozhodl o hospitalizaci, týden mi kapali antibiotika a pak mě znovu rozřezali, vyčistili dutinu břišní, byly tam krevní sraženiny a pak dva dny po operaci zjistili prosak, tak nasadili umělou výživu, nesměla jsem nic pít a jíst dva měsíce, pak bylo už všechno OK a když mě pouštěli domů byla tam jen malinká dírečky a ta se dohojila během týdne. Určitě to bude mít holka zase v pořádku u každého je to jiné, někdo se hojí líp, někdo hůř Rolling Eyes Rolling Eyes držím kamarádce moc, moc palce Wink Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Lucie K.

PříspěvekZaslal: po listopad 22, 2010 7:41 pm    Předmět: Citovat

Ježiš Ali ty jsi si užila teda. Vím, že jsi měla komplikace, že jsi to tu dříve popisovala, tak hlavně, že už jsi ok.

[/url]

bossice

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 12:18 am    Předmět: Citovat

LucieK nedávno byla na by-passu v Jablonci Jitulka-baculka a vše si chválila. Takže zírám Shocked .
Je to těžký, ale opravdu doktoři nemůžou vědět, jakým směrem se budou pooperační komplikace tohoto druhu vyvíjet. Předvídat nelze. Situace se může měnit každým dnem. Snad nejhorší utrpení ze všech měla Hanaka po tubu, prosak dokonce 2x. Snad se Ti podaří dohledat její příspěvky, nebo i moje, protože po celou dobu její hospitalizace v nemocnici jsem o ní podávala hlášení...byla tam půl roku.(A vidíš, hodně lidí si Turnov chválí a tohle se stalo právě zde.) Po pár měsících nový prosak, nemocnice HK a teprve teď, po roce, je relativně v pořádku, bez hadiček a výživy. Skončila v invalidním důchodu. Je to strašný, snad bych to ani psát neměla, ale je to fakt a tady si nebudeme mazat med kolem huby. Věřím, že tak hrozný problémy Tvá kamarádka mít nebude a dostane se z toho brzo. Držím jí palce.

mattoni-33

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 7:34 am    Předmět: Citovat

LucieK
Držím tvé kamarádce palečky, ať je brzy bez problémů a užívá si nového života. Já jsem z Prahy jela na opku do Turnova a rozhodla jsem se tak, že tam neměly dlouhé čekací termíny, jak v Praze a taky proto, že na foru měla velkou chválu, každý, kdo tam byl, si chválil jak dr.Hrubého tak i personál.
Tvé kamarádce přeji brzké uzdravení, ať se její stav po plikaci co nejdříve zlepší a doktoři ji podají vysvětlení jejího stavu a hlavně, proč se tak stalo. Držím palečky Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlaté ruce MUDr.Hrubého a začátek nového, šťastného života Smile
Lucie K.

PříspěvekZaslal: út listopad 23, 2010 11:32 am    Předmět: Citovat

Boss - o té Haničce vím, v tu dobu jsem sem už chodila. No holky snad to bude mít dobrý a jak píšete, stát se to mohlo kdekoli, byla jsem jen hodně rozčílená, tak jsem to svedla komplet na tu nemocnici. A i tím, že jsem jí tak přemlouvala a nepřemluvila, ať tam nechodí a stalo se to Rolling Eyes

[/url]

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 552, 553, 554 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: