Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 411, 412, 413 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bossice
|
Zaslal: so září 18, 2010 2:26 pm Předmět: |
|
|
Verunko-berunko a piješ dostatečně? Jak se málo pije, tak tělo "neodplavuje" a stojí. Ale 10 dole je přece krásný. Nespěchej, samo se to rozjede dál. Není na vibrační pás ještě brzo???
Jo a pod váhu stačí dát tvrdou podložku, ta se dá dát do rovnováhy podložením, však si s tím mužský poradí, jistě máte doma libelu. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so září 18, 2010 4:32 pm Předmět: |
|
|
Verunka berunka: krásnej metřík pochvala,tak těď už si tě plést nebudu,vím že sem kdosi semtam zabrouzdá kdo má jakůdky,ale jen málo má tam i šampaňský,ale jahůdky a beruška ,tak tenhle metřík jsem ještě neviděla,takže gratulka s beruškou je to pěkné,a ta váha,já jsem jí našla jedno jediné místečko doma a steho místečka se ani nehne chichi a prostě jedu podle teho co mi ukáže,jinak máš doel krásná kilíčka a pokud jsi začala pomalu sportovat tak se Ti spevňuje svalová hmota,a co se týká pití tak má bossí pravdu,já jsem vždycky hrozně moc pila,byli mi nasazeny jedny léky a já zjistila že jsem za den dala třeba jen 200ml ,tak jsem ryhchle nasadila flaštičkovej režim ,mám 4půlitrovky v řadě a tytyty,myslím na sebe když je za den nevipiji,snažim se pěkně naglgat před každým jídlem,protože pak hoďku nepiji,tak se drž a držím pěstičky aby se to pohlo
Lupava:vítám tě,a zároveň obrovaká gratulace,jsi šikulka a jde Ti to krásně dolů-9kilíků neboli 36kostek másla to už je moooc pěkné tak jen tak dál,a to že se k Tobě na klinice chovali pěkně je moc fajn,jak píšeš,není to všude takhle bohužel,tak se měj a drž se a bojujéém  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so září 18, 2010 5:38 pm Předmět: |
|
|
Irisko tak mě napadlo, když váhu přepočítáváš na kostky másla, kolik by jich bylo z těch tabulek o měsíčním přehledu našeho hubnutí. To by bylo másla asi kamion
A s pitím mám někdy také problémy, jsou dny kdy piju jak duha a pak zase nejsem schopná nalít do sebe ani 1,5 litru  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so září 18, 2010 6:14 pm Předmět: |
|
|
Alenko:tak jelikož miluji přepočítávání na kostičky,tak podle Verčené tabulky co sem dala ,tak k srpnu to bylo 12 497 kostek másla,tak nato už by byl opravdu dobrej kamion ale,jinak je to nádhera a všem co přispěli tak obrovská gratulace,ale jak vidím jak holky bojují tak to bude mnohem více,takže holky všechny bojujééém  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so září 18, 2010 6:15 pm Předmět: |
|
|
Iriska  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kujuja
|
Zaslal: ne září 19, 2010 6:35 am Předmět: |
|
|
Ahojky holky.Jak probíhá doplnění.Jdu ted po třech měsících na kontrolu.Udělají mi doplnění nebo se musím obědnat a jet tam jindy.Zdá se mi že můžu jíst jako před operací a dělá mi to starosti.Jinak se cítím moc dobře.Děkuju.Avšem vám držím palečky. _________________ l= 17.6.2010 BANDÁŽ ISCAR 9 kg dole před op[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnh7xxU/]
[/url]
erací.url=http |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: ne září 19, 2010 7:10 am Předmět: |
|
|
Kujuja:první blahopřeji tolik kilíček už máš dole je to moc pěkné,a jinak to co se Ti zdá je pravda že by jsi mohla sníst mnohem víc,pokud Tě ještě nedoplňovali tak po opce tam nechávají určitou vůli a měsíc po opce tě doplní dle potřeby,ale vidím že ty jsi vydržela mnohem déle,a to Tě chválím,u nás doplnění probýhá přímo na kontrole,vememe si sebou jogurt nebo mléko ,tak já beru ve sklince plastové mléko,ale holky nosí i jogurt,pan doktor se zeptá kolik si myslim že bych snědla a já třeba řeknu že 300g jídla mi nedělá problem a pak až cítím tlak a on mě podle teho doplní,lehnu si na lehátko sestra nachystá do injekce ten roztok ,pan doktor nahmatá port ,pích a stříkne,je to jak odběr to píchnutí a pak už nic necítíš,sednu začnu pít to mlíčko a cítím zda se to upevnilo,ono se to po několika hltech sekne,jako že cítím plnost a tak to má být,a když ne,tak ještě doplní,no tak je to u nás v Prostějově,ale někde to dělají pod rentgenem,a to by podle mě měli dělat taky na kontrole,možná bych si zavolala a zeptala se jak to u Vás dělají,sestřička Ti poví,,tak se drž a neboj je to normální že se to povolí ,já jdu tento týden taky o malinko dofouknout asi už po čtvrté od dubna ,prostě dle potřeby,prostě když cítím že sním víc než těch svých stopade tak letim a fůůůů  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
verunkaberunka
|
Zaslal: po září 20, 2010 6:13 am Předmět: |
|
|
no to máte holky pravdu, s pitím já jsem měla vždycky potíže, stačily mi za den 4 kávy (slabé rozpustné s mlékem) a ted jak jsem na té tekuté stravě tak už ani to kafe skoro nedám, jen si občas srknu čaje.....hlavně jsem zjistila že nejsem schopná si koupit brčka i když vím že s tim brčkem toho vypiju kolikrát víc než normálně....
Ještě k té váze...včera mi holka ukazovala rozdíl 3,5 kila....tak já musím počkat až se manža vrátí z práce aby mi poradil co s tou mrchou zrádnou doufám že se nebudu celou zimu muset vážit na betonových schodech před domem ty jsou tady totiž asi jediné rovné ....  _________________
8.9 2010 tubu Turnov,MuDr. Hrubý
Děčín,31 let, vdaná 2 děti, nejvyšší dosažená váha 117 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: út září 21, 2010 6:44 am Předmět: |
|
|
Holky jde vám to skvěle.Já upisuji další kilečko HURA . _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenkakv
|
Zaslal: út září 21, 2010 8:57 am Předmět: |
|
|
Tako konečně aspoň jedno kilo dole.. Nevím, jak je to možné, za týden po opce byly 4kila a pak pět dní nic a až dneska konečně váha ukázala 115,1, tak doufám, že to deko ještě zlikviduju, abych to měla přesně jako na metříku.. A to jsem pořád ještě na tekuté, kdy nepočítám trošku bramborové kaše k obědu.. _________________
38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanaI
|
Zaslal: st září 22, 2010 7:09 am Předmět: |
|
|
AHojky, hlásím další deka dole, blížím se pokořit 90kg. Ještě by mi stačilo 10kg dolů a už se můžu ukázat svýmu ortopedovi, na jehož slova nezapomenu. " Až budete mít 80kg, tak přijďte ".......Doufám, že se na tu váhu dostanu a panu doktorovi vytřu zrak... Všem velká gratulace ke shozeným kilům, krásně vám to jde, já se už jen plížím jako šneček, ale snad k té váze taky dolezu... Hezký den _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wIALN6F/]
[/url]
46let, syn 26let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majakubi
|
Zaslal: st září 22, 2010 7:24 am Předmět: |
|
|
Ahoj, ja jen hledim, jak vam jdou ty kila dolu. Moc vam gratuluju, vsem. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqNrzHI/]
[/url]
Gastr.bypass, Turnov 31.11.10, dva mali raubiri 7 a 4 r. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
m.i.ch.a.e.l.a
|
Zaslal: st září 22, 2010 4:16 pm Předmět: |
|
|
majakubi: zachvilku nebudeš jen koukat, ale upisovat s námi. _________________
TUBULIZACE Turnov 23.2.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt září 23, 2010 7:06 am Předmět: |
|
|
Bohunka a Michaelka:tak holky gratulka k dalším dekám a kilíčkům,tak vidím že se dostanete brzy na tu moji, teď ježtě nedosažitelnou 8,zachvilku pokoříte 90 a to bude bomba,už teď Vám oboum blahopřeji.Bohunko myslím že ortopedovi vytřeš zrak, to si piš že jo,a ty Miško ,chodíš sem malinko,ale kilíčka Ti pěkně jedou,takže holky pěkně ,pěkně a jen tak dál ať se Vás kilíčka jen pouští,,,držte se  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt září 23, 2010 7:47 am Předmět: |
|
|
ALL.... fffšem opravdu všem moc gratuluju k odhozeným kilům  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|