Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 524, 525, 526 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lenkakv
|
Zaslal: čt září 16, 2010 6:36 pm Předmět: |
|
|
ciki
No jo.. taky jsem to musela nastudovat A jsem ještě na tekutém.. takže ředěné přesnídávky, jogurotvé nápoje, vývary.. Ale dá se.. Mám být dva týdny, tak myslím, že aspoň deset dní to vydržím bez větší duševní újmy  _________________
38let, 17letá dcera, manžel, čivavák Hemingway
OB klinika 9.9.2010 plikace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ciki
|
Zaslal: čt září 16, 2010 6:39 pm Předmět: |
|
|
A už máš 4 kg dole podle metříku no jo, ještě že jsi tu, nokdo jiný nepíše, já musím sedět v obýváku s malou, má nějaké tulící období, co vlezla do školky a tak koukáme na šmoulínky. Tak jsem měla čas nasbírat informace a pokecat a nikde nikdo. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9JL3Ko/]
[/url]
Je mi 35, mám čtyřletou holčičku a milujícího manžela
bandáž 5.11.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenkakv
|
Zaslal: čt září 16, 2010 6:48 pm Předmět: |
|
|
ciki
Čtyři kila nic moc.. ale za týden je to super, doufám, že budu hubnout dál, i když je mi jasné, že čtyři kila za týden už to nebudou, ale jsem skromná, dvě mi úplně stačí A že má dcera tulící období.. užij si to, dokud to jde.. já mám doma pubošku a když se přiblížím na víc než metr, tak už se odsouvá.. A když jsem jí chtěla před opkou obejmout, když jsem odjížděla, tak ne.. je to trapný ))) Ještě, že mám na mazlení čivaváčka  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ciki
|
Zaslal: čt září 16, 2010 7:19 pm Předmět: |
|
|
Tak to by chtělo k puboškovi pořídit si mazlící miminko  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9JL3Ko/]
[/url]
bandáž 5.11.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenkakv
|
Zaslal: čt září 16, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
ciki
Kdepak, já už si počkám na vnoučata Mimocodem.. mám pocit, že dostanem vyhubováno, že tlacháme v sekci operace mimo téma.. měly bychom jít do kavárny.. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ciki
|
Zaslal: čt září 16, 2010 7:47 pm Předmět: |
|
|
Aha, tak šup do kavárny. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9JL3Ko/]
[/url]
bandáž 5.11.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: čt září 16, 2010 10:26 pm Předmět: |
|
|
PETUNKO TVŮJ ZÁŽITEK S PEPOUŠEMA,NO DLOUHO JSEM SE TAK NEZASMÁLA.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt září 16, 2010 11:04 pm Předmět: |
|
|
Pro Pepany bych si do toho obchodu chodila schválně a demostrativně! Jakápak ostuda? Zábavný to bylo! Jj, ty babči s hůlčičkama, ty jsou nebezpečný . Ovšem pořád lepší, než smradlavej dědek, kterej podobný scény dělá u nás v Penny a ještě prská do pečiva, všechno ochmatá a hází zpátky do regálu s kecama. Divím se, že ho personál Penny ještě nenechal vyvést! Křičí na celou prodejnu a zrovna tak daleko smrdí. Takže když ho tam vidím, letím honem před něj, aby mi nepoprskal chleba, prasák!
Vím, jsem mimo téma, však už mizíííím!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lenkakv
|
Zaslal: pá září 17, 2010 9:57 am Předmět: |
|
|
Hlásím, že jsem týden a den operaci a mám pocit, že jsem snad ani žádnou neměla, jak je mi normálně Zbylo mi pár stehů, co mi vyndají v pondělí, na břiše modřiny, jinak nic A hlavně.. dneska jsem konečně spala NA BŘIŠE jako dřív, takže jsem se konečně vyspala.. hurááááá  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá září 17, 2010 7:48 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byla u dr Čierného. V Břeclavi se minimálně do konce roku nedělá nic jiného než bandáže. Příští týden bude vědět, jestli jim pojišťovna po novém roce povolí pár bypasů. Problém je v limitu, pojišťiovna bere limit dle předlonska a odmítá ho navýšit. Předloni samozřejmě v Břeclavi dr Čierný nebyl a a nebylo ani tolik bariatrických operací.
Ptala jsem se, proč nězůstal v Brně kde byl předtím. Vysvětlení je jednoduché i když pro někoho nepříjemné: Protože mu jde především o zdraví a život pacientů, odešel. No, já jsem věděla, proč zrovna tam jsem se ani nepokoušela jít. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá září 17, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
Sibyla ahoj, tak to máš teda holka smůlu, ale snad se po novém roce nějaké peníze najdou a konečně se i ty té operace dočkáš. Jak vidět, když člověk konečně udělá rozhodnutí a smíří se s operací, tak se najdou zase nějaké BLBÉ LIMITY a navíc nemáš ani možnost jít jinam, pokud chceš bypass, moc nemocnic ho nedělá. Já vím ještě o Praze a Dr. Čierný již má v tomhle praxi a dobré výsledky - třeba Romanka  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: pá září 17, 2010 9:14 pm Předmět: |
|
|
Sibylo ahojky, jak jsi dopadla u dr. Jeřábka?Byla jsi tam už? _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: pá září 17, 2010 9:48 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Peti, nebyla. Jela jsem tam ve středu, po půlhodině objíždění a marného hledání místa na zaparkování jsem se nas..la a jela domů. Ale na středu už mám domluvený odvoz. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: pá září 17, 2010 11:13 pm Předmět: |
|
|
Sibylko...pokud vím tak bypass dělají i v turnově... bylqa jsem tam ve čt...a poslechla jsem si všechny výhodya nevýhody všech zakroků....je to daleko, ale stojí to zato _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: so září 18, 2010 9:11 am Předmět: |
|
|
Ahoj Leni. Tak už to máš taky za sebou Je super, že je ti dobře, čtyři kila za týden jsou super, měla jsem to myslím taky tak podobně. Já jsem taky byla jakoby nevyspalá, když jsem těch pár dní nemohla spát na břiše a byla jsem nadšená, když už to šlo  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|