Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 110, 111, 112 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: pá září 10, 2010 12:32 pm Předmět: |
|
|
ALENKO děkujiii no ještě pár desítek kg a budu spokojená, ale teď musím počkat na Irisku, bo mě tu stále jen pomlouvá, že jí někam utíkám  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá září 10, 2010 12:55 pm Předmět: |
|
|
verca neboj Iriska bude spěchat za tebou, jsi pro ni hnací motor a také vzor, brzy určitě odepíše další kilo  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá září 10, 2010 1:55 pm Předmět: |
|
|
Alčííí a Verčííí:a pak se mi nemá škytat Jo a Verčo nemáš zač,já ráda dávám poklony,ale k zemi až ne ,to by mňa bolel hřbet to až medvěd zemně bude, tak pak joooo ale,přece se neproměním v Jiřina ještě bych chudla když spím No a Alenko sama jsem zvědavá kdy se to pohne,prostě to stojí,a nehne se to ani o deko,no už několikátej den a to už jsem přitom teď zase hodná a taky cvičím,ale já počkám ona si to potvůrka(váha jistě časem rozmyslí) No a je pravda že mám problém no jak to říct 4dny jsem už nebyla no tam chichi,no a to jsem zatim chodila na Wc pravidelně,ale tak nevim co se tam sakrble seklo tak babo raď něco co pěkně prožene,no ale švestkovou šťávičku jsem už vyskoušela a nic ,divný vždycky mi to pomohlo,teď mi sousedka dala dva sáčky -čaj senný list tak si to večer udělám a potěš koště prej na druhý den too zabere,no chystáme se na letecký den,abych nakonec nelítala já tak holky moje zlaté usměvavé ,né že se teď budete chlámat na můj účet jo mějte se a já jdu na procházku  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá září 10, 2010 2:07 pm Předmět: |
|
|
Irisko tak se nestyď a řekni na rovinu, že jsi nebyla několik dní sr.....ttttt Neboj se, my si to nějak přebereme a trixl to slovo dětem neukáže  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá září 10, 2010 2:43 pm Předmět: |
|
|
Irenka no dobrá je také hned po ránu teplá voda, pokud to zvládneš vypít, ale na mě to moc nezabírá, já jsem spíš na vodu z kyselého zelí, to funguje, ale když nemáš doma zelí, tak snad ti zabere ten čaj ale já jdu i když sním ráno jogurt, tak si něco vyber, ale pozor na tom leteckém dnu i když tam mají přeci taky kadibudky  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá září 10, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
Verčóóó:ty jsi ale potvůrka nojono nebyla,ael já sem stydlín takže raději ofafrně a né naceló hobo jak ty,no teda Tebe potkat,chichi,vždycky jsem si říkala že dokážu být ranař a někdy se i rozjet,no ale oproti tobě,nejspíš malinkej odvárek
Alenko:děkuji za radu,no já jsem si udělala zelnou polévku a zatim taky nic no,ale pravda sladkokys.zelí,já kysané moc nemusim,ve velkém jen tak do mysky na žďobání,ale máš recht vyskouším to a ten čajíček si raději dám,ale ne dnes ,nechtěla bych mít zítra fakt leteckej,nechám to na zítra jsi hodná děkuji,a já raději nohy skřížím a vydržím několik hodin než jít na ty veřejné budky,ale kdyby to bylo nutné,tak raděj než venkůů  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so září 11, 2010 8:51 am Předmět: |
|
|
Irisko no málo mě znáš, málo mě znáš.... ve skutečnosti jsem hrozně zakřiknutý človíček  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: so září 11, 2010 9:22 am Předmět: |
|
|
Tak teď mě pobavila jedna nejmenovaná vosoba...prej zakřiknutá
Jinak krásný sluníčkový den z Harrachova. Je tu krásně...přijeďte pobejť  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: so září 11, 2010 9:55 am Předmět: HEZKOU SOBOTU |
|
|
Stele přeji moc moc shozených kileček a gratuluji ke zvládnutí opky... j8 to mam před sebou a dostávam šílen7 strach ...chjoooooo..... ale moc chci a proto tu hloupou narkozu vydržím... mam s ní docela hodně špatné zkušenosti tak asi proto. hezky den vše spolubojovnicím .jste všichni moc fajn _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so září 11, 2010 10:20 am Předmět: |
|
|
Petíí neboj se ničeho, strach měl každý, ale nakonec ničeho nelitujeme. Uvidíš, že to zvládneš
Jani máš docela štěstí, že jsi nejmenovala, ještě bych to mohla být já a to už bych to tady na foru mohla rovnou zabalit ... jooo, to by se někomu líbilo...  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: so září 11, 2010 10:41 am Předmět: |
|
|
Verčo..... děkuji.... ja moc cchi se sebou něco udelat, a proto jsem se rozhodla po vše dietách k tomuto ..... jen mam strach ...a to né ze zakroku , ale té hloupé narkozy.... měla jsem ji dostkrat a vždy mě bylo moc zle.Ale nejhorší byla jedna , kdy jsem se jakoby probralaa vnímala co řikajia dělaji a nemohla nic...a vše jsem videla sezhora jakoby..... hnusnej pocit...videt vše a nemužeš reagovat a ta šílená zima....Na dobu po zakroku se ale těšíma tak nějak tuším, že to nebude prochazka rájem..ale vždy je něco za něco.V praci mě docela odsuzují, že tohle chci...Pry stačí prostě nežrat....ja nemama tento nazor...a tak to ignoruju. atobě moc děkuji za podporu.[/code] _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so září 11, 2010 10:49 am Předmět: |
|
|
Petíí také jsem nebyla pochopena a byla odsouzena svojí vlastní sestrou, která je celý život hubená...tudíž nepoznala, co je to mít kila navíc... paradoxem je ale to, že když náhodou přibere třeba 2-3kila, tak říká, že to na sobě hned cítí (má 62kg)... no a mě odsoudila...ale jak viděla s odstupem času, jak opravdu hubnu a začínám dělat věci, které dříve ne, tak už začala mít jiný názor...ale nesmím o tom před ní moc mluvit, nerada to poslouchá....  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: so září 11, 2010 10:54 am Předmět: |
|
|
Verčo prosím jak si sem vložím nějaké fotečky..a jak se mužu podívat na ty šikulky jak se krasně mění? to já teda zatím nemůžu _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so září 11, 2010 11:16 am Předmět: |
|
|
Pettí pošlu SZku  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: so září 11, 2010 11:38 am Předmět: |
|
|
verčo moc děkuju.... za rady a své zatím kulaté fota vložím hned po svých nočních službách. POřad pročítam co tu všichni píší a tek mě napadlo ... jaky je stravovací rozdíl u bandažea tubu? v zakroku rozdíl vím. já byla tak nějak připravena pro tubu , teda jsem si ji tak nějak doma vybrala, ale budu mit bandaž, protože je ted problem s pojištovnou. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|