Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 404, 405, 406 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dejna

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 3:12 pm    Předmět: Citovat

janaa má určitě pravdu, však to říkám pořád, že bude mnohem větší boj to udržet... já jedu přísný dril už od začátku, sice jím opravdu vše a kcal nepočítám, ale jakoby dietní režim dodržuji pořád a hlavně - mně stále pomáhá můj notýsek (bossice, jsem v notýsku č.2 na poslední stránce a ve čtvrtek zakládám notýsek č.3 Very Happy ) - každý pátek dělám inventuru, když zjistím, že chyběla třeba ryba, hned jí zařadím , když spočítám, že bylo málo zeleniny, hned si ji přidám, když pozřu něco jako knedlozelo, hned další jídla odlehčím ... výhodou je, že mi nechutná sladké a nemusím moc ani uzeniny... třeba zmrzlinu jsem měla od opky jen jednou, ted v Tu na srazu, pan doktor mě pochválil, tak za odměnu a místo svačiny...
a chybí mi ta janina odvaha jít na plastiky, bože jak já bych je potřebovala...

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 3:12 pm    Předmět: Citovat

Gratuluji všem ,kterým se podařilo odhodit daLŠÍ ZBYTEČNÉ KILEČKO!
A těm co to stojí ať nezoufají ono se to pohne.
Jinak k tomu co jste psali o navrácení váhy-Je to tak a mám z toho strach.A musíte věřit,že to nedovolíte

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
janaaa

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 3:27 pm    Předmět: Citovat

DEJNI MOŽNÁ JE TO DOBŘE, ŽE NEMÁŠ ODVAHU. JAK UŽ JSEM PSALA PŘIBRALA JSEM 4 KG, A JE ZVLÁŠTNÍ ŽE PRÁVĚ PO KAŽDÉ PLASTICE. KAŽDÁ OPERACE MI DALA DVĚ KILA A NEMŮŽU SE JICH ZBAVIT. JE SICE PRAVDA, ŽE V TÉ DOBĚ JSEM TAKY ZAČALA S ANTIKONCEPCÍ, ALE NECHCI TO OMLOUVAT. PROSTĚ NĚKDE JE CHYBA A NEVÍM KDE.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dejna

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 3:30 pm    Předmět: Citovat

janaa a přitom by člověk řekl, že když ho kus odříznou, že přece musí něco shodit, ne??? ale tou antikoncepcí to klidně může být, já nic neberu, takže to na sobě odpozorováno nemám, ale po hormonech se všeobecně přibírá ... je to prostě celoživotní boj, milé dámy a pánové ...

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
ALENA

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 3:48 pm    Předmět: Citovat

janaaa no já jsem si myslela, že mám problémy pouze já, že nehubnu, že mi váha lítá nahoru dolů, již několikrát jsem to tu psala, ale nikdo se nepřidal, nechodím se každý den, tak mi některé příspěvky uniknou Shocked Shocked ale já mám problém dát dolů nějaké kilo i když dodržuji porce a časy, moje tělo je právě to, co si vždycky něco uloží na horší časy i když mu dám málo, tak něco spálí a něco uloží Evil or Very Mad Evil or Very Mad a to musím sakra hlídat co jím, stačí ujet na sladkém a váha je hned nahoře Crying or Very sad Crying or Very sad jsem fakt moc ráda, že jsi sem také napsala, protože od tebe to holky víc vemou, sundala jsi tolik kil, já jen pár, tak nemůžu ani dát rady Rolling Eyes Rolling Eyes ale je také pravda, že každý máme jiné spalování a někomu to jde líp a jinému hůř Shocked Shocked Shocked
Již několikrát jsem psala, že mi měli udělat bypass, protože to je operace, kterou bych potřebovala já, aby si tělo nenechávalo stále nějaké zásoby, ale tuto operaci mi nedoporučil lékař vzhledem k mému zdravotnímu stavu, tak musím bojovat Evil or Very Mad Evil or Very Mad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
janaaa

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 3:51 pm    Předmět: Citovat

TAKY JSEM SE DIVILA, Z BŘICHA MI ODEBRALI KILO A PŮL KŮŽE. PLASTIKAMI SKONČILO MOJE HUBNUTÍ A OD TÉ DOBY BOJUJU ABYCH DOSTALA DOLŮ TY 4 KG. KDYŽ SI PŘEDSTAVÍM, ŽE MI PŘED ABDOMINOU VÁHA UKAZOVALA 67 NEUVĚŘITELNÝCH KIL A STÁLE V DUCHU JSEM DOUFALA, ŽE TAM JEDNOU NA ZAČÁTKU UVIDÍM PĚTKU, ACHJO, NEREÁLNÉ SNY, A TED TAM KAŽDÉ RÁNO KOUKÁM NA TĚCH HROZNÝCH 70. VÍM, ŽE TI CO JDOU TEPRVE NA OPERACI SI ŘÍKAJÍ, CO JÁ BYCH ZA TĚCH 70 DALA, ALE UVIDÍTE SAMI, S JÍDLEM ROSTE CHUT A VY BUDETE CHTÍT JEŠTĚ A JEŠTĚ A JEŠTĚ... Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
janaaa

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 3:55 pm    Předmět: Citovat

ALENKO PRÁVĚ TY SI ZÁŘNÝM PŘÍKLADEM. VYZKOUŠELA SI CO SE DALO, CO TI TVÉ ZDRAVÍ DOVOLILO ALE BOJUJEŠ, NEUSTÁLE BOJUJEŠ. KDYBY SI NEDODRŽOVALA JAKŽ TAKŽ REŽIM PŘIBRALA BY SI ZPÁTKY, CO SI TAK PRACNĚ DALA DOLŮ A I KDYŽ SI NESUNDALA TOLIK CO JINÍ, PŘESTO JE TO ÚSPĚCH PRÁVĚ K TOMU, ČÍM VŠÍM SIS PROŠLA.

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 4:18 pm    Předmět: Citovat

Janaaa díky Jani za ta sova, já někdy mám takovej vztek na sebe, že mi to nejde dolů ač se snažím a pak otevřu forum a čtu, jak to všem jedeeee a hubnou, že si připadám jako nějakej debil, kterej nedokáže ani zhubnout Evil or Very Mad Evil or Very Mad a tak zase pracně bojuji, vážím porce na váze, chystám svačinky do práce, hlídám časy a výsledek je nula, nula, nula Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ale aspoň jsem poznala spoustu dobrých lidiček, mám nové přátele,, jezdím na srazy, sportuji- teda, jen plavu a chodím pěšky a někdy i s hůlkama a tak si myslím, že i tohle je malej úspěch Wink Wink Wink

janaaa

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 4:46 pm    Předmět: Citovat

NO VIDÍŠ ALENKO, A V TOM SI ZASE LEPŠÍ NEŽ MNOHO Z NÁS. TO JÁ SE K NĚJAKÉMU POHYBU NEDONUTÍM. CELÝ DEN LÍTÁM ZA PULTEM A TAK KDYŽ PŘIJDU DOMŮ K POHYBU MĚ NIC NEDONUTÍ A PŘITOM VÍM, ŽE KDYBYCH JEN TROCHU CHTĚLA A ZAČALA SE TROCHU HEJBAT, ŽE TO ZASE PŮJDE DOLŮ. CHYBÍ MI TADY SPŘÍZNĚNÁ DUŠIČKA, KTERÁ BY SE MNOU CVIČENÍ ABSOLVOVALA, STYDÍM SE A VE DVOU SE TO PŘECI JEN LÉPE TÁHNE.

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 5:00 pm    Předmět: Citovat

Janičko no já na rozdíl od tebe v práci jen sedím a koukám na monitory, takže žádnej pohyb Mad Mad to ty vlastně celou směnu cvičíš, takže pohybu máš až, až Rolling Eyes Rolling Eyes

Iriska

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 5:04 pm    Předmět: Citovat

Vanda:Vandi gratuluji k dalším kilečkům,jsi šikulka jen tak dál Razz

Ery:díky a na fotrečky se budu těšit Wink nejspíš tě pak nepoznáme a grtulka k BMI,už to vypadá mnohem lépe Wink

Alenko:jo tak byla to ta první možnost,ale od zadu,nechápala jsem ale dva dny jsem měla žravou ani jsem nevážila a bylo mi pěkně blbě,no ale takovej pocit jsem měla naposledy v dubnu,nebo jak říkáš den před menzkama,jenže v tom byl ten zakopanej pes,ty obstřiky co jsem měla na záda, mi navíc taky dali 3týdny ženských problémů a teď v pondělí jsem byla u neuroložky a potvrdila mi to že se to tim spouští a že jsem měla rozhádané hormony,takže se diví že jsem neprojedla celé 3týdny,je pravda že jsem se sakra musela kolikrát držet a nechápala jsem to,tak teď už vim a teď rychle najet do starých pravidelných kolejí,ještě tento měsíc skáknu dofouknout a snad to pojede zase pomalinku dolů Rolling Eyes no tak takhle,jinak stím co jste tu s Janinkou diskutovali vše scela souhlasím Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
ALENA

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 5:13 pm    Předmět: Citovat

Irisko no vidíš, to bude tím a ať tě pan doktor nedofukuje- to bys měla nejmíň o číslo větší velikost Laughing Laughing Laughing ať tě raději doplní, to budeš mít menší dírku, tak to bude pak lepší hubnutí, ale myslím, že hubneš krásně a že tě možná ani nic neudělá Wink Wink Wink no a já mám ty hormony rozhašené již od mých 35 roků, když mi odoperovali všechno ženské Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Lucie K.

PříspěvekZaslal: út září 07, 2010 8:54 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, dala jsem na rajče fotky před operací a teď, tři měsíce po operaci, mám 17 kg dole, tak kdo chcete, tak mrkněte Wink

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
Lenka631

PříspěvekZaslal: st září 08, 2010 7:01 am    Předmět: Citovat

Alenko, já se k Tobě přidávám. Podle všech co se děsili na mým BMI a druhem opky, už bych musela být kostlivec a koukni budu šťastná, když za rok pokořím 20. Prostě nemám to správný spalování.
Ale zplať Bůh za těch 19 Wink

[19.11.2009 MGB MUDr. Beňo ]
ALENA

PříspěvekZaslal: st září 08, 2010 3:35 pm    Předmět: Citovat

Lenka631 ještě, že ti ho schválili, já mám také strašně pomalé spalování, ale rychlý přírustek Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad mě by stačila tvoje výchozí váha, to bylo vždycky moje konečné číslo při hubnutí, dál jsem se nikdy nedostala Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 404, 405, 406 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: