Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zelenoočko
|
Zaslal: so březen 10, 2007 10:12 am Předmět: |
|
|
Ještě jsem si říkala, že bych se pustila do okopávání předzahrádky - ale asi to bude muset počkat... až po vyndání stehů aspoň, že ?
Zahrádka se zelená, roste na ní tráva,
před ní stojí šohajíček, pos-ala ho kráva!
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: so březen 10, 2007 10:23 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko sláva, neztratilas svůj humor, to by bylo smuuutno  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: so březen 10, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Zelenoočko
s tou zahrádkou nepospíchej...kopkání do země by se Ti mohlo nevyplatit. Může se Ti do jizev dostat kýla. Nebo nedejbože pohnout port....jako mně, mám s tím zkušenost
Takže pokud nejsi maniak na okopávaní a nejsi na tom psychicky závislá, tak to nech na ostatních, aspon máš výmluvu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: so březen 10, 2007 6:36 pm Předmět: |
|
|
Jejda, tak to jsi mě úplně vyděsila... Já totiž miluju plení, okopávání kytiček, záhonků, apod. ... A jak dlouho asi budu muset vydržet? Za chvilku budou Velikonoce, tak jsem myslela, že to budu mít v cajku.. Ale zahrávat se zdravím si rozhodně nemíním, tak to holt bude muset počkat... ale po jakou dobu nesmím kopat? Jaro se blíží, zahrádka se bude muset začít připravovat... Poraď prosím...... a dík za upozornění...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: so březen 10, 2007 7:27 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko,
no víš, ono je to tak, že zvenku to vypadá jako uplně zahojené, ale vevnitř to trvá dýl. Žádnou namáhavou práci bys minimálně 6 týdnů po operaci neměla dělat.
Pokud děláš zahrádku v kleče, nebo v dřepu a máš v ruce jen malinkatou motyčku, tak to zkus tak po 3 týdnech. Ale nějaké opravdové kopání......tak to radši fakt počkej. Ty problémy Ti nestojí za to.Nezapoměn, že bandáž není "uhnízděná" a port chce taky nějakou dobu, než se usadí a tkáň kolem se uplně zahojí.Máš v sobě něco, co tam před tím nebylo a to chce dát tomu čas aby se to sžilo.
Já jsem byla na reoperaci portu. Nic příjemného. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: so březen 10, 2007 7:30 pm Předmět: |
|
|
ŘEKNI TO MÉ kLÁRCE,ŽE JI FAKT TEĎ NEMÁM TAHAT,ŽE SE MI USAZUJE PORT.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: so březen 10, 2007 8:02 pm Předmět: |
|
|
Datli, jak je Klárka stará? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: so březen 10, 2007 8:04 pm Předmět: |
|
|
2,5 roku.Astma máme asi od jednoho roku jako Fíla. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: so březen 10, 2007 8:19 pm Předmět: |
|
|
Datli,
to je jí už dost na to abys ji chvilku netahala na rukách, ne ?
Vysvětli jí to a i když to pravděpodobně nepochopí, tak ji prostě na ruce neber.
Ovšem nevím, jak to chodí s dítětem co má astma. Musíš ji chovat ve stoje na rukách? a zvedat ji? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: so březen 10, 2007 8:48 pm Předmět: |
|
|
Vysvětlit? Trvat si na svém, že jestli chce pochovat, jedině když si sedneš ať se ti sama vydrápe do klína. Bude řvát, ale zvykne si. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: so březen 10, 2007 9:43 pm Předmět: |
|
|
Trixl , pravda , pravda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: so březen 10, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
No já ji nechávám docela fest vyřvat,až je mi líto,že mé děti jsou buď naštvané a ubulené nebo upištěné,když jdou našim barákem.Je to děs.
A doma se taky často vyvztekávaj.Já nejsem zastáncem foukání bebí,když si za nesmyslnou havárku můžou samy.
A že jich je tedy většina.Jsem macecha a už nevnímám mekot,ale dnes jo. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 10:16 am Předmět: |
|
|
Malej má taky 2,5 roku a zatím by se dalo říct, že to chápe. Když chce dělat tuli tuli, tak si sednu, pravou pokrčenou nohu dám co nejvíc dolů a on si sedne a já ho s tou nohou vyzvednu... a pak se mazlinkáme.
Vysvětlila jsem mu, že jsem byla v nemocnici a že mám bebino a že nesmím Kubíčka zvedat do náruče.....chápe to, zlatíčko moje...
Ale zase na druhou stranu chápu př. Datli - když je dítko nemocné, tak bývá dost často protivné, ukňourané a tak, takže jakékoliv vysvětlování je těžší..
Pevné nervy všem!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 10:23 am Předmět: |
|
|
Když ono je to náročný,viď Datli,když děcko lapá po vzduchu Je to hrůza,nechci ani vzpomínat !!!ALe jsi ostřílená matka ,to zvládneš,vydržať a budelíp  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne březen 11, 2007 10:28 am Předmět: |
|
|
Chápu, musí to být o nervy... A zároveň Vás obdivuju... jste jako lvice!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|