Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 517, 518, 519 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bestickova
|
Zaslal: ne září 05, 2010 7:12 am Předmět: |
|
|
Kačko,vítám tě zpátky!!ty vopice,a kde jsem v tvém popsaném pobytu v nemocnici JÁ????!!!!!! _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne září 05, 2010 9:12 am Předmět: |
|
|
OCTAVIE.k....gratulace veliká ke zvládnutí opky....vítej ve štíhlém světě . Přeji ti, abys odhazovala lehce kilča, tak jak jsi lehce zvládla i pooperační situaci.  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princessx
|
Zaslal: ne září 05, 2010 2:04 pm Předmět: |
|
|
Lucie k.
mě doktorka řekla, že na začátku MS jo, ke konci taky, ale ve středu ne. že se vše špatně hojí
a já to nemám pravidelně,...tak jsem zvědavá ...jestli se trefím _________________ 26 let, 5.11.2010 lap. plikace žal. Jablonec
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne září 05, 2010 2:07 pm Předmět: |
|
|
Jůůůů,Já mám jeden úžasný dodatek... Den po operaci jsem měla dvě návštěvy. Manžela a bestičkovou. Zlatíčko promííííň (Jsem hovado sklerotické ). Mony za mnou přiklusala plná optimismu s úsměvem a dárečkem.Dostala jsem PŘESNIDÁVKU.Ňam."Zachránila jsi mi holka život,když jsem měla třetí den příšerný hlad,dva bujonky nepomohly, vylizovala jsem tu obrovskou ňamku prstem.Sice mně pak pokrutilo,ale neměla jsem hlad. Besťulko,jsi poklad  _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OCTAVIE.k
|
Zaslal: ne září 05, 2010 2:36 pm Předmět: |
|
|
verca: děkuji za podporu,moc mi pomáhá vědět,že v tom nejsem sama.Že je tady se mnou někdo, kdo mi rozumí a ví o čem je řeč.
panika: Držím Ti palce a jsem tady kdykoliv budeš potřebovat.
jane-jane: Děkuji,děkuji moc.
Bestičkova:Do smrti si budu sypat popel na hlavu.Omlouvám se ,promiiň,nezlob,se.Fakt bylo super,že jsi přijela.Já jsem se při psaní soustředila na průběh operace a po ní. Měla jsem hlavu plnou myšlenek co napsat a ty jsi mi z toho nějak vypadla...nechápu to. Nejdřív škemrám,ať přijedeš a pak Tě sprostě zazdím.PROSÍM PŘIJMI VEŘEJNOU OMLUVU.
Zdraví Katka _________________ TUBU 31.8.2010, MUDr. Foltys, Ostrava
4 děti (14,11,2x2) + úžasný manžel
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne září 05, 2010 2:36 pm Předmět: |
|
|
Kačko myslím, že jsi si to teď vyžehlila u Moni  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: ne září 05, 2010 2:40 pm Předmět: |
|
|
Kačko,já vím,že člověk je plný dojmů,a některé věci mu prostě vypadnou a nebuj,já se na tebe nezlobím!!  _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: ne září 05, 2010 4:37 pm Předmět: |
|
|
princes: Aha, mě říkali, že to nevadí vůbec i holky to tu psaly, že jim to tak bylo řečeno. A to ti jako odloží operaci na za dva měsíce třeba kvůli tomu? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: ne září 05, 2010 5:52 pm Předmět: |
|
|
AHOJKY OCTAVIE,DÍKY ZA INFO O PRŮBĚHU OPKY,CHCI JÍ T TAKY NA TUBU TAK POTĚŠÍ PŘEČÍST SI,ŽE JSI V POHODĚ.DRŽÍM PĚSTIČKY AŤ TĚ KG RYCHLE OPUŠTĚJÍ.SMOLICE _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Panika
|
Zaslal: ne září 05, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
Lucie K..teda Luci, ty jedeš...už máš dole 16kg, tak to je úžasný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vinea
|
Zaslal: ne září 05, 2010 7:07 pm Předmět: |
|
|
octavie K díky moc za popsání opky. Já jsem plakala po cestě na operační sál před necelými dvěmi lety, kdy jsem šla na operaci žlučníku a bála jsem se, že to nepřežiju. Zemřela mi v 41 letech moje maminka při jednom, prý naprosto banálním, zákroku. Ale přežila jsem to v pohodě a myslím, že teď to bude mnohem lepší, i díky tobě. Už se taky moc těším i hrozně bojím, ale zatím mě čeká zítra gastroskopie a hned zítra budu volat MUDr. Foltysovi a teprve se dozvím, kdy si půjdu pro termín. Těším se, že tě uvidím na srazíku a nejen tebe. To už bude mít po opce u MUDr. Foltyse i Andyna, tak se taky pochlubí, jak to šlo. _________________ 41 let, vdaná, 2 děti, 1 fenka Lhasa Apso
TUBU 24.11. 2010 - FN Ostrava, MUDr. Foltys. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andyna
|
Zaslal: po září 06, 2010 8:02 am Předmět: |
|
|
Vineo,tak ti dnes držím palce,ať ti to hnusné gastro dobře dopadne,no a když je dneska pondělí a Foltys má ambulanci,tak tam jdi pro termín hned?Nevím,kdy si tohle přečteš,ale asi už bude pozdě,škoda,že jsem to nevěděla dřív.Určitě by tě vzal hned.Já jsem dnes volala na výsledky odběrů-a všechno mám dobrý,ještě odpoledne výsledky rtg plic a gynda a mám to v kupě a můžu začít panikařit !!!
Lidičkám,co se na operaci taky chystají držím palce,ať je odhodlání neopustí a všechno dobře dopadne!!!!  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: po září 06, 2010 8:39 am Předmět: |
|
|
No Andyno, se mnou se setřička vůbec nebavila, když jsem nebyla objednaná, vůbec mě k Dr.Foltysovi nepustila, i když jsem ji prosila, že jsem z Havířova a pracuji na směny dala mi termín až za 1,5 měsíce...tak nevím...jestli, když není objednaná by ji vzali  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
andyna
|
Zaslal: po září 06, 2010 11:39 am Předmět: |
|
|
majdalenko,
tak to teda hledím,možná jsem neměla problémy s domluvou termínu proto,že jsem šla už po třetí....hm,tak to je mazec,přála bych Vinei,aby se dočkala co nejdříve...  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana Dembkovská
|
Zaslal: po září 06, 2010 2:07 pm Předmět: Dotaz |
|
|
Děvčátka tak jsem dorazila z posledního vyšetření.Odběry v pucu,trochu zvýšený cholesterol jinak nic a v pátek jdu s papírama na anesteziologii a odevzdat nějaký dotazník.A hned mi řeknou jestli mám nástup v neděli nebo v pondělí.Ale hlavně dotaz"při tubu se intubuje?"Řekli mi,že mě budou intubovat prý bych to sama neudýchala.Takže další pecka,ať už to mám za sebou!!!!!!!!Díky za odpověď.Jana  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|