Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 514, 515, 516 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jirka73

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 4:01 pm    Předmět: DÍKY... Citovat

všem za odpovědi.Nejspíš to ,,risknu" a půjdu do tubu.Jen mě děsí to,že při mém zaměstnání nemám možnost každou hodinu jíst,nebo pít.Dělám totiž na montáži ve Škodovce.Takže takový menší lágr,kde se chodí i čůrat na povel Sad Z toho mám trochu obavy,i když za ty výsledky to stojí.A stejně už si od tama pomáhám pryč.Takže ještě jednou všem díky a kdyby někdo chtěl,pište,budu akorát rád.Jooo,malem bych zapoměl,na zákrok se chystám do Turnova.

[/url]

[/url]Tubu 15.9.10 Mudr.Hrubý a super personál nem.Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lucie K.

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 4:50 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jirko, já jsem po zákroku jménem plikace, je to nejnovější metoda v bariatrii. Je to na principu tubulizace, ale neodřezává se žaludek, ale jakoby se zapošije dovnitř. Tento zákrok se dělá v Praze na OB klinice a tam jsem na něm byla. Prý i v Jablonci v nemocnici, ale tam neznám nikoho, kdo na tom tam byl, mám jen jednu kamarádku, co tam byla na tubu a nebyla moc spokojená s přístupem doktorů. Pokud by ses rozhodl pro tubu, tak Turnov je určitě výborná volba, holky si to tu nemohou vynachválit. Pokud bys chtěl vědět víc informací o plikaci, písni třeba SZ, pa Lucka

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
andyna

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 5:04 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jirko,
určitě je tady dost bandážníků.kteří jsou spokojení,ale myslím si,že víc je tady těch,kteří spokojeni nejsou,nebo měli nějaké komplikace-jako já-a nakonec šli stejně do tuby.Při tvé váze je tubulizace určitě vhodnější a taky úbytky jsou rychlejší a větší.Režim v jídle je nutný jak u bandu,tak u tuby-ale dá se na něj rychle zvyknout,neboj se toho.Co se týče tvé práce-určitě máš nějakou kapsu,kde se dají uskladnit dvě,tři miniaturní porce jídla,nebo třeba actimel apod.Je to jenom o tom,zvyknout si na určitý režim,na který najedeš hned po opce,takže při nástupu do práce už budeš "zajetý".
Držím Tobě,sobě i ostatním,kteří se ještě rozhodují,nebo už mají termín,či absolvují kolečko-aby se nám splnilo to,co od operace čekáme a vše proběhlo bez komplikací-i na to musíš být připraven.
Měj se krásně a nevzdávej to!!! Wink

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 6:53 pm    Předmět: Citovat

andyna-jirkajsem vás tak nějak spojila chichi,ale ne jen jsem chtěla pisnout ,taky mě napadlo jak říkala andy , že si dáš kapsičku nebo ledvinku,a budeš tam mít sušenky,nebo knuspy,nebo jen kolečka rohlíku a jak tě to popadne hodíš do sebe kousek,je to jen o pravidle,ale je jasný že máš makačku,tak to Ti pak pujdou kilíčka,ještě rychleji potíkem dolů Laughing Tak se drž,a jak tu psali děvčata,někomu pasuje to a druhému zase to,no ale s režimem si myslím že to půjde jakkoliv Wink Tak se opatruj

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
verunkaberunka

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 5:24 am    Předmět: ahoj Citovat

Tak jsem zase po dlouhé době načíhla ale tentokrát už se konečně můžu pochlubit termínem, takže mi prosím držte palce protože jak se to blíží tak začínám mít čím dál tím víc strach a to jsem prosím ještě před týdnem házela ramena že to nic nebude Laughing .No 7.září mám nástup do Turnova a panu doktorovi Hrubému se dostanu na sál druhý den.Jinak vám všem chci poděkovat protože ač sem moc nepříspívám tak mám dost načteno a bez vás všech bych o podobné operaci vůbec neuvažovala Wink
verca

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 6:30 am    Předmět: Citovat

verunko tak to je krásná zprávička, je dobře, že už máš jasno a jdeš do toho. Držím palečky, ať vše dobře dopadne a kila utíkají Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Iriska

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 9:12 am    Předmět: Citovat

verunkoberunko:i já blahopřeji a jak říkáš,každej říká bude to v pohodě- já se nebojím,jo než se to blíží a pak máme obavy všichni neboj,po opce řekneš jsem ráda že jsem do teho šla,tak držím pěstičky ať se Ti splní Tvůj sen Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
katka04

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 9:28 am    Předmět: Citovat

Hmm já se nebojim. Já se těšim, ale jestli to nebude tim, že ještě nemam termín Very Happy

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Iriska

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 9:58 am    Předmět: Citovat

Katuško,je mi jasné že je obava,ale neboj,máme nadváhu takže se dočkáme,zachvilinku budeš psát jak jsi po opce,ani se nenaděješ Wink držím všechny pěstičky ani nemohu psát a přeji Ti splnění snu Razz

[/url]
katka04

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 10:07 am    Předmět: Citovat

Iriska moc děkuju a doufám, že se dočkám a v říjnu budu po opce. A pak už jenom ta světlá budoucnost. Sem si řekla, že to bude mezník v mém životě a všechno se pak bude měnit. Jasně né samo od sebe. Taky tomu budu muset pomoct Very Happy

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Panika

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 10:15 am    Předmět: Citovat

ahoj...prosím Vás, mohl byste mi říct,kdo máte po tubulizaci,jak dlouho jste byli po zákroku v nemocnici a potom doma,než jste šli do práce??? Díky

týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB
verunkaberunka

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 9:46 pm    Předmět: Citovat

Irisko moc děkuji
Katko držím palce aby ti to vydrželo až na sál, také jsem to měla v plánu Laughing no ale máš pravdu že ta vyhlídka ten strach jednoduše přebíjí a vím že to za to bude stát Very Happy takže se bojím (nevím přesně čeho) ale vydržím to a ještě budu ráda Wink
verunkaberunka

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 9:48 pm    Předmět: Citovat

málem bych zapoměla na Verču Embarassed .....také moc děkuji
bossice

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 12:08 am    Předmět: Citovat

Verunkoberunko tak jsi pro mě další dušička, kterou si můžu ulovit (ač vodnice nejsem). Budeš-li chtít, tak mi písni, poslala bych Ti na sebe kontakty a pak by ses na mě mohla obrátit, až budeš v nemocnici, kdybys něco potřebovala či dokonce stála o návštěvu. Zdar!

Jirko73 ...výše napsané Verunce platí i pro Tebe! Ráda pomůžu.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rosmarine

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 1:13 pm    Předmět: Citovat

Panika - byla jsem v Iscare.
pondělí - 7.00 hodin příjem, v 11.30 hodin na opku.
úterý - klídek, postupné vstávání na WC a do sprchy, cvičení na lůžku.
středa - v 9.00 hodin jsem už byla osprchovaná, vyfénované vlasy, trošku namalovaná a razila jsem si to o dvě patra níže do lékárny.
čtvrtek - odjezd domů.

Pondělí po týdnu - práce na PC (pracuji doma) cca 2 hodiny s pauzami.

Takže v naprosté pohodě. Wink

51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem. Wink
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 514, 515, 516 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: