Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 395, 396, 397 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
trixl

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 12:28 am    Předmět: Citovat

Erytrine než se dostaneš k opce budeš už mít vymakaný všechno a to se ti pak bude dobře držet režim a bude se dařit Wink

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 12:55 am    Předmět: Citovat

Éčko paráda, jde Ti to dobře, nespěchej, lepší pomalu a jistě, než velký skok a pak třeba ten prokletej Jojáč. Zasloužíš si jenom chválu Cool Exclamation

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
alena1

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 6:13 am    Předmět: Citovat

Nazdar holky a kluci,

hlásim sa po dlhej dlhej dobe a zároveň hlásim prekonanie 100 kg Laughing Laughing.
Som veľmi rada, že to ide, aj keď pomaly a ten pocit pri nakupovaní stále menších veľkostí je na nezaplatenie! Môj váhový úbytok si začína všímať aj okolie, čo ma tiež strašne teší.

Preto môj odkaz pre tých, čo sa iba rozhodujú: neváhajte a choďte do toho!!! Ide to aj s bandážou, najlepší príklad je IRISKA, to je proste hviezda a keby som nemala jazvy na bruchu, tak ani neviem, že som na operácii bola. Jesť môžem úplne všetko, spávam na bruchu a o porte vôbec neviem, že ho mám. Určite je to individuálne a takto to prežívam ja.

A ešte sa chcem poďakovať tomuto fóru a všetkým pisateľkám, robíte fakt záslužnú prácu v podpore ustráchaných nováčikov svojimi radami a skúsenosťami. Čítam Vás denne a mne ste tiež strašne pomohli. Razz

Na záver držím palce všetkým čakateľom na OP, aby všetko dobre dopadlo a odoperovaným pevné nervy pri zhadzovaní kilečiek. Dostali sme šancu, tak ju využime. Exclamation

Majte sa krásne a bojujte s kilečkami Wink
verca

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 6:38 am    Předmět: Citovat

alenko1 GRATULUJI k docentce !!!! Wink

Jooo, copak naše Iriska, to je holka šikovná, ale ta nehubne kvůli tomu, že má band, ta se utřískává smíchy a proto hubne Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
alena1

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 6:47 am    Předmět: Citovat

verca
ďakujem za gratulku, nechcela som vyzdvihovať band, iba upozorniť , že to ide aj s ním, pretože veľa nováčikov má z neho obavy.
A Tebe iba ticho závidím jak Ti to krásne ide, ale Iriska sa momentálne nedá prehliadnuť, asi sa budeme musieť všetci častejšie válať smiechom. Laughing Laughing Laughing
Iriska

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 7:08 am    Předmět: Citovat

alenka1:Alenko ooobrovská gratulace k docentuře,jsi šikulka už jsi pod čarou a to se člověk hned líp cítí,takže jen tak dál a jak píšeš,děkujem bohu a zároveň je potřeba využít daru(ať s bandem,tubu,nebo jiným) který nám byl dán-a otom to je,a za slova chváli moooc děkuji,jsi moc hodná,a přeji krásné dníky,a já vlastně nejsem šikovná za to může Verča a spol.chápeš,oni mi dávají úsměv na tváři a to je základ, Wink Laughing Jsou fakt černé dníky,kdy mě nic neba,a kuknu na forum a koutky se mi zvednou,takže jak já stále opakuji,mám ráda holky a jejich slova,,,taky jsem ráda že mi pomohli na tu zprávnou cestu...tak jedeme,přeji všem další úbytky Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
bossice

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 2:16 pm    Předmět: Citovat

Alenko1 no supééééééér! Gratuluju a "len tak ďalej!"

Jsem ráda, že jsi se rozepsala o portu, že můžeš spát na břiše a že s ním nemáš potíže. V současné době se má místo titanového staršího portu vkládat plastový a snad i hlouběji do břicha a tak prý s ním nejsou takové problémy. Asi máš to štěstí, že máš právě tenhle. A opravdu můžeš jíst všechno? A máš už doplněný kroužek?
Paráda chodit si po hadříkách a vybírat si, že? To ženskou baví. Hlavně, když se můžeš hrabat v "normálních" velikostech a nemáš strach, že na sebe nic neseženeš.
Tak, holka, držím palce a když nás čteš, tak se občas ukaž! Stačí pozdrav, hlavně, že jukneme na metřík a spokojeně pokývneme hlavou. Jsi dobrá!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
DanaI

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 6:46 am    Předmět: Citovat

Hezké ráno všem, hlásím další deka úbytek, veliká radost. Takovou cifru na váze jsem už dlooooho neviděla ve svým životě. Na kontrolu po opce jedu pozítří, tj. ve čtvrtek. BOSS ráda se s tebou uvidím, už jsem to tady psala, ale sis toho nevšimla. Zajdeme někam na kávu?
Víš něco o Jandulence a Cvalíkovi? Jak jsou na tom zdravotně, jestli sejim také váha hýbe a tak. Nic tady o sobě nepíšou.
Hezký den vám všem bojovnicím za shozená kila.

[/url]

46let, syn 26let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních
Iriska

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 8:08 am    Předmět: Citovat

Dana1:no vidíš to ,a otom to je být spokojen s tím jak lezou kilíčka dolů,já jsem dneska taky jedno upsala,nojo to víš holky s fora mi dali radu,dej si pepana a ono to pujde,tak nevím jestli pepan,ale dneska jsem zakulatila,a taky jsem ráda,ale utíkej jsem Ti v patách Wink Razz už se těším až budu tam kde ty,mimochodem taky jsem takovou váhu už leta neměla Laughing ale ty máš výhodu,jede Ti to rychleji,jsi čerstvě po opce Wink Jinak jak jsi se ptala na holky,taky jsem je zde neviděla,tak snad taky jedou ,jak pendolíno,jo a až si budeš dávat kávičku s boss tak jíí moooc pozdravuj Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
bossice

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 10:18 am    Předmět: Citovat

DanaI tak aha, zítra ještě Ty! Já jsem věděla, že "navíc" má nědko přijet, ale zazdila jsem to. Mám sice poznámku v sešitku, ale zapomněla jsem si tam napsat Tvoje jméno.
Takže mi písni, v kolik tam budeš. To bude bezva mazec, protože se mám sejít s Verčou u Lubinky a taky přijede Katix na kontrolu a Mattoni33 na konzultaci. Tak si nejspíš dáme kávu u automatu v nemocnici, jestli se tam budete slézat jak švábi na pivo, tak budu "ordinovat" jen v areálu nemocnice Laughing .

Irisko nazdar, když dovolíš, beru si pozdrav od Tebe už teď! Wink
Když budeš mít chvilku, tak písni, jak jsi dopadla na obstřiku. Žádný pochůzky ani hřiště a pěkně leháro, případně sedáro. Exclamation Exclamation Exclamation

Iriska

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 9:07 am    Předmět: Citovat

Tak zlatíčka posouvám metřík na 94,sic je to pěkně vypotěné kilčo,díky zdraví,ale je tam ,a teď to znám,zase se to sekne,i tak mě váha potěšila když mi ráno ukázala 93,4kg,no můj sen je do vánoc pokořit devadesátku tak snad Very Happy Přeji všem krásný sluníčkoví den Razz

[/url]
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 2:41 pm    Předmět: Citovat

Irisko-Neboj to do vánoc určitě dáš dolů.A určitě i víc Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Vždy ,když si pustím pokroky první co je hledám tvůj metřík a potom jenom zírám kolik jsi už dala opět dolů.Jak to děláš,že ti to tak nádherně jede dolů Question Question Question Ty budeš zachvíli k nerozeznání.Taqk se tak pěkně drž.

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Iriska

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 4:16 pm    Předmět: Citovat

Bohunko děkuji:no jak to dělám opravdu dodžuji jediné co 3hodky jídlo 150g-zdravější/ale i lehce nezdravé,pití ,max 5min před jídlem a 1hodinu po jídle,a taky se snažím deně hodně pracovat a pohyb,ale jen dle možností,dříve jsem jezdila i jedno patro výtahem teď valim po schodech a dokonce nefunim,teda ne moc chichi,takže tak ale ty mi jedeš v patách,takže mě zamalinko dojedeš,temu věřím a to moc,no na vánoce jsem zvědavá,jak budu Razz Ale začínám si užívat i teho co mám teď ,kdybych neměla fakt ty debilní bolesti,díky kterým jsem rchle psych.i fyzicky vyčerpaná,tak bych mohla zařadit i třeba erobik,mám ho ráda,ale teď ho mám zakázanej,tak snad do budoucna bude o kousek líp,jinak děkujíííí,a všem přeji krásný den,ještě čekám návštěvu a pak pujdem na večerní procházku,kolem šesté a večer do hají ,snad už se dneska vyspinkám Razz

[/url]
DanaI

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 7:48 am    Předmět: Citovat

AHoj Irisko, gratuluju k dalšímu úbytku. Už tě mám v patách, ale v pohodě tě ráda uvidím i před sebou. Včera jsem byla na kontrole po opce, tak mi pan doktor řekl, že jdu moc rychle a stačí prý 2-4kg za měsíc. Mám taky zařadit pohyb, s mojí artrozou to viděl na plavání, aquaerobic a rychlejší chůzi hodinu denně. Dělá mi problém jídlo, tlačí hned po 2 soustu, ale prý je to v pořádku, mám být trpělivá a ono se to samo spraví. Jsem vlastně necelých 6neděl od operace a prý je to ještě docela málo na to, abych byla úplně fit ve všem. Jinak kontrola osobně až na konci listopadu. Takže jsem po snídani, sedím u compu a ještě mě to tlačí v žaludku, tak musím chvíli vydržet a pak vyrazím na tu hodinovou procházku, ale u nás leje, je mlha, prostě už takovéto podzimní počasí. Ale projít se musím, mám totiž sedavou práci. Irisko tak se drž, hodně dalších kileček dolů a budu ráda, když tě jednou osobně poznám.
Boss jsem ráda, že jsem tě včera viděla a poznala i Katyx a jiné holky.
Přítel je fajn, hodně mě v tomhle mým hubnutí a vůbec podporuje, a jak si viděla, ty prsa mu až tak jedno nejsou. Ale já vím, budu je řešit až za dýl, teď si na ně teprve šetřím. Zadeček mi šel dolů, to říkají všichni, však přes zadek se měřím denně. Při operaci jsem měla 138cm a dnes 128cm. Takže to někde muselo ubrat. Jdu si koupit do lékárny ty přípravky proti padání vlasů. Zatím mi nepadají, ale když jsem včera slyšela Katyx že už s tím má problémy, tak raději začnu preventivně. Snad si tím nemůžu ublížit, když mi vlasy nepadají a budu brát na to nějaké tabletky?
Jinak všem přeju hezký víkend, na počasí už moc nekoukejte, a hlavně si ho pořádně užijte. Já začínám v neděli první noční ve svém životě, doufám, že nebude moje poslední... Shocked

[/url]

46let, syn 26let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních
Katix

PříspěvekZaslal: pá srpen 27, 2010 8:13 am    Předmět: Citovat

DanaI - ahoj Smile

jak jsme včera probíraly přípravky na vlasy - začni je brát už teď a vlastně preventivně, nic tím nezkazíš. Já taky doufala, že se mi padání vlasů vyhne a bohužel, ale zatím to pořád jde. V tabletkách budu pokračovat a zkusím navíc tu doporučovanou lichořeřišnici. Té stravy sníme skutečně minimum oproti normálnímu člověku a z něčeho tělo živiny a vitamíny brát musí

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 395, 396, 397 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: