Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
katka04

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 3:41 pm    Předmět: Citovat

ciky ahojky. Koukám, že si jako já Smile rozhodnu se a jedu. Já se rozhodla takle jednou v pátek v poledne, zavolala jsem svojí doktorce z metabolické poradny, v pondělí si šla pro papíry, v pátek na krev a náhodou se uvolnilo místo u psychologa, za 14 dní na to gastro, sono a plicní. No a teď čekám na 10.9. na chirurgii a snad se dovím termín operace. Kdyby do toho nevletěla doba dovolených tak to možná už mám za sebou Very Happy Jinak rozhodla jsem se 30.4.

jooo na metřík je úžasnej návod na foru. Taky sem to podle toho zvládla Wink

[/url]

21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ciki

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 3:42 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Káťo, tak to docela trvá, já myslela, jak jako do měsíce bude operace. Tak to je asi utopie, co? Nemám žádné papíry z té poradny, tak doufám, že to nějak půjde.

[/url]
Je mi 35, mám čtyřletou holčičku a milujícího manžela

bandáž 5.11.2010
katka04

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 3:46 pm    Předmět: Citovat

ciki tak já nevim trvá. Rok sem se rozhodovala jestli jo a nebo ne a pořád váhala. Pak to šlo ráz na ráz a fakt nebejt dovolený tak sem už odoperovaná ( aspoň si myslim). Jinak holky co tu chodí na speciální kliniky to maj celkem rychlý. Já jdu na Homolku. Tam se nedělají přímo jenom bariatrické operace. Tak možná i bude delší objednací termín

[/url]

ciki

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 3:47 pm    Předmět: Citovat

Katko, koukám, že už ji zhubla sama o sobě a BMI už máš po 40, to nevadí? Stejně operaci bude hradit pojišťovna?

[/url]

bandáž 5.11.2010
ciki

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 3:52 pm    Předmět: Citovat

Ale jak, nějak se tu na tom fóru nemůžu zorientovat Shocked

[/url]

bandáž 5.11.2010
katka04

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 3:55 pm    Předmět: Citovat

ciki volná diskuze a tam je podtema kavárna pro takovéto obyčejné domácí povídání

[/url]

beliwa

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 6:47 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, po dlouhém (několika letém) rozhodování jsem se odhodlala objednat na OB kliniku a 20.8. jsem byla na první konzultaci. Byla mi nabídnuta bandáž nebo plikace- Mám se rozhodnout do 8.10., kdy budu mít hotové "kolečko" a jsem z toho celá ustrašená, snad se rozhodnu správně. Pokud vám to všem nebude vadit, budu sem nakukovat a nasávat vaše informace a zkušenosti.
Iriska

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2010 7:36 pm    Předmět: Citovat

ciki:moc Tě tu vítam a přeji hodně moc štěstíčka,a kdalšímu rozhodnutí zda band nebo tubu,no u Tebe bude jistě hrát obava s teho co jsi prožila,ale věz že tak špatná věc se nestává dvakrát,jinak já měla doporučení jen od obvoďačky a stačilo,tak snad taky nebudeš muset nic mít,nebo jen to,tak se drž,a k mimunku co jsi nakonec měla a máš moc blahopřeji Razz A věřím že po opce bude další Wink Jo a moc pěknej metřík,beruška pro štěstí je skvělá Razz

beliwa:I ty holka vítej ,a určitě informace nasávej,je mi jasné že rozhodnutí je velmi složité,ale určitě se rozhodneš,je to jednoduché jsou tu holky co mají tubu a řeknou že jsou max spokojeni a zároveň poukazují na band že je taky fajn ,a já mám třeba band a poukazuji na tubu že je taky fajn,každé má své proti a pro,takže je to nejspíš skoro jedno,můj názor je jedinej že když je band,a nefunguje může se znovu operovat a dát tubu,ale zatim jsem nezjistila zda ,když je tubu a nefunguje,zda jde za něco vyměnit?to jsem se chtěla holek zeptat,takže to hodim pak do kavárky tak se drž,přeji hodně štestíčka Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
exante

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 7:20 am    Předmět: Citovat

Ahoj Beliwko,
já jsem se také rozhodovala zda bandáž nebo plikaci. Rozhodla jsem se pro plikaci. Bála jsem se portu, ale na druhou stranu se dá doplnit manžeta. Plikace je něco jako tubulizace, ale stím rozdílem, že žaludek ti zůstává celý, pouze je zavinutý a zmenšený - a je to vratná záležitost. U plikace se ti nemůže stát, že ti něco, co jsi málo rozkousala, nebo slupka (např. z rajčete, jablka) ulpí v místě stažení manžetou - toho jsem se já bála.
Jinak tě tu vítám Very Happy . Já neměla žádné doporučení od žádného lékaře, pouze jsem si zavolala na OB kliniku a objednala.
Držím palce a hodně štěstí

OB klinika Praha
30 let, vdaná, 2 děti
Iriska

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 7:59 am    Předmět: Citovat

exante-beliwe:no vidíš tak co se týká přímo plikace o té jsem četla málo,a nebyla jsem si jista zda je vratná,pokud ano tak to zní velice dobře Wink tak se drž a přeji jen krásné dníky Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
saga123

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 2:28 pm    Předmět: Představení Citovat

Ahoj všem, jsem po bandáži 6.5.2010, zatím mám dole 15 kg, mám pocit, že jím úplně normálně a všechno (samozřejmě v menších dávkách a 6x denně Smile a naprosto žádné problémy nemám. Jo a už nosím krátké sukně Smile

[/url] 169 cm, 41 let, 1 dcera 15 let, Bandáž 6.5.2010 Ostrava Doc. Holéczy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: st srpen 25, 2010 8:11 pm    Předmět: Citovat

saga123 vítám Tě mezi námi a gratuluji k opce a k odhoteným kilům Wink Je moc dobře, že je vše OK a cítíš se bezvadně, jen tak dál, držím palečky Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Iriska

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 8:46 am    Předmět: Citovat

saga123:Ságo i já Tě tu pěkně vítám,a zdravím dalšího bandážníka,akorát se zatím nemohu nějak rozkoukat v Tvém metříku,chybí mi tam kilečka,jinak je dobře že Ti to tak krásně jde a přeji jen tak dál Wink Razz A kukni se už je zde sekce přivítání ,tak stačilo otevřít a dole zaslad odpověď,to jde u každého tématu,ať nemají holky problém s přehazováním Wink oni jsou pak zlí Evil or Very Mad Laughing ale ,nelekni se jen malinko,ne to byla sranda,jsou hodní tak se drž papa

[/url]
jane-jane

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 6:31 pm    Předmět: Představení jane-jane/Turnov Citovat

Ahojky všichni,,,,,, vaše forum jsem cíleně vyhledala po dnešní první návštěvě Mudr. Hrubého v Turnově. V čekárně tam hlaholila parta "děvčat" před i po zákroku a vyrozuměla jsem, že se někde schází, aby si sdělovaly dojmy a vzájemně se podporovaly. Moc se mi to líbilo a proto jsem zde. Rozhodla jsem se totiž také zabojovat se svými "mišelinkami". Byla jsem rozhodnutá pro bandáž.... dnes mne však pan doktor v ordinaci zaskočil nabídkou tubulizace a já mám ze všech těch informací hlavu jak pátrací balon a nevím k jaké alternativě zákroku se přiklonit. Rolling Eyes Question
p.s. Omlouvám se, pokud jsem svůj příspěvek napsala na špatné místo.... zatím se v tom tady motám jak nudle v bandě Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2010 6:36 pm    Předmět: Citovat

jani tak to nám aspoň řekni, jaký na nás byl pohled v té čekárně Laughing Laughing Laughing (já tam přišla až potom, měla jsem sukénku a červené triko a šla jsem na nečekanou kontrolu) Wink Laughing

Ale jsem mooooooccccccc ráda, že tu máme další dušičku, kterou určitě vezmeme do party Wink Pokud budeš mít nějaký dotaz, ptej se, určitě ti někdo odpoví Wink

Jo a kecat o čemkoliv můžeš ve slepičárně - KAVÁRNĚ - kterou najdeš zde Arrow http://forum.bandingklub.cz/forum-1.html Wink tak hurá do toho Laughing Laughing Laughing

A zabojuj s metříkem, ať víme, jak na tom jsi Wink

Jinak zamotanou hlavu - jaký zákrok zvolit jsem měla také, jako spoustu jiných zde na foru.... takže pečlivě čti, čti a zase čti a až potom si to teprve urovnej v hlavičce a určitě se rozhodneš správně Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: