Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 389, 390, 391 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Evikp

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2010 11:10 am    Předmět: Citovat

Bossice Děkuju, jojo taky tu váhu hypnotizuju už od pátku, aby tam ta osmička zůstala... pátek tam bylo podobné číslo co píšeš, ale dnes už krásných 89,5kg... jde to sice ztuha, ale jde. Wink

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iriska

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2010 11:58 am    Předmět: Citovat

Evikp:teda Evikůůůů Shocked Shocked Shocked ty jsi borec,jé to musí být děsně vidět ,tak šup novou fotečku na rajče,taky má další meta je čísilko na začátku 8,teda ted byla 9 a pak samo začátek 8,aji kdyby to bylo s těma devítkama jak psala bosííí Laughing ale už to prostě krásně zní,tak veliká obrovská gratulka,no ty jedeš a mě se to teď nějak zastavilo,ale neplašim,dám zítra tělu zabrat prací a ono to pujde Laughing a když ne pak se budu zlobit chichi,tak se měj a krásný den Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Evikp

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2010 1:35 pm    Předmět: Citovat

Irenko moc děkuju. Fotka na rajčeti je z pátku... to už tam ta osmička na začátku byla... Wink

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
Iriska

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2010 2:49 pm    Předmět: Citovat

Evičko:tak já od pátku nebyla na fotečkách ,tak jsem tam koukla a musím říct že Ti to opravdu moc sekne,ještě malinkatej úsměv by to chtělo a jsi holka jako lusk,už by ti to aji stačilo,jak Ti to sluší,ale je mi jasný že jedeme dál viť Laughing Tak hodně síli do dalšího boje ,krásný den pa Irča

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 1:01 pm    Předmět: Citovat

Všem gratuluji ke schozeným kilům je to paráda. Mě se váha taky opět pohla. Jen mě ted trápí vypydávaní vlasů. Jsem půl roku po operaci a začalo to až ted. Máte stím někdo zkušenosti a jak jste na to vyzráli? Jinak jedu 2.9. na kontrolu tak se musím hned zeptat jak to zastavit.

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
Iriska

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 2:02 pm    Předmět: Citovat

Míšo:tak to že padají vlasy trápí všechny holky co chudli,teda většinu,no mě taky ,začala jsem papat magnosol,a biosil a musím říct že je to mnohem lepší,takže držím pěstičky,jo a k dalším kilečům obrovská gratulace,já teď bojovala s jednim a to ne a ne dolu,ale doporučuji kuknout na forum na kavárnu,včera jsem se tam zase tak zasmála a konečně to hupslo dolů,no taky je pravda že úterý je den, kdy mám největší pohyb,ale jedno k druhému a konečně zas o kousek dolů...tak se opatruj ,a jen tak dál Razz

[/url]
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 5:25 pm    Předmět: Citovat

Irisko blahopřeji ke kilečku.I já jsem dala dolu jedno. Taky to trvalo 14 dní.(Je sice pravda,že sním jsem musela shodit i jedno co jsem nabrala)Dobře mě tak mohla jsem upisovat dvě.Měla jsem doma problémy tak se to projevilo v mlsání Embarassed Embarassed

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Iriska

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 5:58 pm    Předmět: Citovat

Bohunko:zlatičko, taky blahopřeji a zároveň děkuji,no já teď právě taky bojuji s nervičkama,tak proto si myslím že to tak drhne,ale tobě přeji aby se vše v dobré obrátilo ,a nemlsej lumpíku,ikdyž to říká ta pravá,bez 1kolečka salámu bych den nebyla tak co Ti vyčítám chichi,a to jsem si ho zakázala,tak si semtam smlsni Wink ale ,jen malinko Wink Laughing

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 6:06 pm    Předmět: Citovat

iriska teda ti závidím, že ti stačí na mlsání 1 kolečko slámu, to jsi hodně skromná Laughing Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Iriska

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 6:13 pm    Předmět: Citovat

Alíku Laughing ale podloženo třeba 149g sýrové pomazánky Laughing víš já to myslela tak že mi stačí třeba jen kolečko šunky,ale prostě chutě tím zabiji a samo že to pak doladím ,kuspy,chlebíkem,zeleninkou a prostě vším,teda ty jsi to napsala jako že by mě mělo kolečko nasytit Laughing a to teda opravdu ne,ale kéž by Laughing

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 6:18 pm    Předmět: Citovat

Iriska ne já myslela jen tu chuť ne zasycení Laughing Laughing Laughing mě když honí mlsná, tak musím dát aspoň nanuka nebo něco sladkého Embarassed Embarassed Embarassed to ty zase nemáš ráda, ale na salám mě chutě nehoní, já jím maso dost často a bez příloh, pouze se zeleninou, já mám problém se sladkým a proto se mi váha nehejbe, bo tam vždycky hodím nějakou sladkou tečku Crying or Very sad Crying or Very sad Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Iriska

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 8:41 am    Předmět: Citovat

Tak dneska se jdu malinko pochlubit,tak dneškem jsem zdolala -40kg,mám takové mety a tohle je 5meta s desíti,takže jsem v půlce svého snažení,ale jsem ráda,a ještě stále se mi chce bojovat ,takže zatím to vidím dobře,ale je mi jasný že to pujde čím dál tím víc ztuha,ale budu se snažit,a děkuji všem tady ,díky Vám se snažím,takže je to i díky Vám veliké děkuji Vám všem Razz Razz Razz

Moje mety(1meta -10kg,2meta -20kg,3meta -30kg,4meta -pokořit stovku,5meta -40kg,6meta pokořit devadesátku,7meta -50kg,8meta pokořit osumdesátku,9meta -60kilo, 10meta Já 75kg :lol:Cíl )

[/url]
Pett1

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 9:05 am    Předmět: Citovat

Irisko i ostatní - velká gratulace! Jste šikulky! Jen tak dál! Wink

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno
Panika

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 9:12 am    Předmět: Citovat

Iriska..tak to ti moc a moc gratuluju a jen tak dál

týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB
elifis

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 10:49 am    Předmět: OBDIV Citovat

Irisko, holčičko naše zlatá, to je nádherný výsledek a koukala jsem i na fotečky na Rajčeti, jsi moc hezká holka! Jsi cílevědomá a bojuješ jako lvice..a výsledek je přímo ukázkový! Blahopřeji a posílám :-*
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 389, 390, 391 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: