Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 388, 389, 390 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
danas
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 6:23 am Předmět: |
|
|
Dobré ráno, zdravím Vás z opět upršeného Liberce. Leje tady zase celou noc, tak ani nemůžu spát. Pročítala jsem si vaše úbytky a je to prostě paráda. Všem vám moc gratuluji. Někdy si říkám, že to ani není možné po tolika letech marných bojů... Já jsem taky max. spokojená, vůbec si nepamatuji, kdy jsem takovou váhu měla. To tak v 8 třídě. Včera jsem si koupila kalhoty ve velikosti 38, no paráda. Přeji vám všem, aby se dařilo a AŤ UŽ PŘESTANE PRŠET. Danas _________________ tubu Turnov 25.1.2010
[url=http://[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9TIDXV/]
[/url]
[img] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 7:13 am Předmět: |
|
|
Danas no to si děláš srandu? Už jsi dala tolik dolů? No to mě podrž. Držíš??? Gratulka, tak teď už seš vážně nudle!
Napiš mi pak datum, na kdy seš objednaná. No nepoznám Tě, to je ložený. Budeš se muset hlásit jako posledně!
Máš pravdu, celou noc se nedalo zamhouřit oka, taková děsná bouřka a lijáky, jednu chvíli jsem myslela, že nám vážně třísklo do baráku. Tfuj !
Myslím na ty lidičky, co měli nedávno potopu a zas jim to hrozí.  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elifis
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 7:51 am Předmět: |
|
|
danas tak to se ti teda vážně povedlo, holčino zlatá! Koukám jako blázen a těším se, že třeba se mi poštěstí alespoň zčásti jako Tobě a budu za 7 měsíců od operace o 40kg tenčí ....krásná práce! Dodržuješ asi přísný Dejnin režim, viď? A sportuješ? Nebo máš režim a la Verča, trošku anarchie a hodně štěstí? ) Vážně pěkné! _________________ 37 let, 1dítě- 4 roky... prof.Kasalický, ÚVN -tubu 26.5.2010
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 8:07 am Předmět: |
|
|
Elifis tedy Ty taky jedeš báječně, ani se mi nechce věřit, že v květnu jsi měla tu startovací váhu, co máš na metříku... _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elifis
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 8:51 am Předmět: |
|
|
Boss ...já už tomu teď také nemůžu uvěřit...a je mi krásně s každým kilem dolů lépe a lépe, znovu přicházím na chuť pohybu, dlouhé tůry po kopcích a po lesích...dříve jsem se hodně brzo zafuněla a tak mne to moc nebavilo a teď už jdu "lehkým krokem ...a pokud náhodou dosáhnu někdy své cílovky...to si nedovedu představit, to budu skoro létat
.Děkuji za uznání, ale asi je to i hodně o štěstí...mnozí z Vás, ty Boss specielně, se snažíte mnohem více než já...to přiznávám.Už ale také začínám odvažovat, Jiřin mne polekal....Ale kontrolní převažování dopadlo velmi dobře, v podstatě ani nedosáhnu těch 85gr...ale zase jím často, až 8x denně.... a nepiju tolik, kolik bych měla...tak vidíš, že je to asi o štěstí, no.. tak alespoň někde mi to funguje jinak mi i trpaslík vyroste:-D.Zatím přeji krásný den a večer jsem zase u Vás, jdu vypaběrkovat ty lesíky, docela pozdě...ale budík nastavený na 4h ranní jsem nekompromisně zamáčknula  _________________ 37 let, 1dítě- 4 roky... prof.Kasalický, ÚVN -tubu 26.5.2010
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 1:36 pm Předmět: |
|
|
Danas a Elifis:holky jste obě mocinko šikovné,jedna dosáhla svého cíle a druhá svojí rychlostí jistě brzoučko taky,takže blahopřeji od srdíčka oboum a přeji krásný den  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 3:14 pm Předmět: |
|
|
danas a Elifis krásný úbytky máte holky .ani nevíte jak já se těším až budu svá léty nabitá kila odhazovat v dál
jak málo stačí ke štěstí-1.termínek a člověk je jako by lítal.papa _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dada73
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 9:50 pm Předmět: |
|
|
Elifis a danas opravdu Vám to holky krásně jde. Je to nádhera, však jsme na to všechny určitě čekaly jako na spásu  _________________
-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanaI
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 6:19 am Předmět: |
|
|
Hezké ráno, hlásím další dekové úbytky, jde to pomalinku, ale stále jde a mám z toho vellkou radost. Už jsem včera najela na tuhou stravu ale nic moc, měla jsem k večeři obalové masáky a jen jsem snědla takovou malou hromádku, už jsem šla zvracet, asi toho bylo moc? Moc mě tlačil žaludek a muselo to ven....Ale žiju, takže jsem si je nemohla poplést s muchomůrkou tygrovanou, to už bych vám tady nic asi nenapsala... Dělá mi prostě stále nejlíp taková kašovitá strava ( různá pyré, výživy apod..) Budu to rozhodně zkoušet dál, ale jak jsem psala, čekala jsem to lepší. Mějte se hezky a pro velký úspěch jdu znovu dnes ráno na houby, ale masáky už sbírat ani jíst už nebudu...  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wIALN6F/]
[/url]
46let, syn 26let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 7:59 am Předmět: |
|
|
DanaI šmarjá, houby jsou do žaludku strašně těžké, hůř stravitelné obecně, ale smažené jako řízky je dvojí zátěž! Ani se nedivím, že to šlo ven. A hlavně, seš ještě brzo po operaci, abys vyváděla takový psí kusy .
No nic, teď víš, že neee ee e a zase bude dobře.
Jinak Dano, vždyť jedeš s váhou dolů báječně a to jsem myslela, že Ti to bude trošku váznout, protože jsi před opkou dala dolů těch hrozných 40 kg. Mám z Tebe radost! Vydrž, heslo "pomalu, ale jistě" má něco do sebe!  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 1:30 pm Předmět: |
|
|
DanaI,
přesně jak píše Bossice, ty jsii najela na tuhou a dala si rovnou těžké houby!!!! To muselo jít ven, to se tedy vůbec nedívím. Musíš zkoušet nejprve lehce stravitelná jídla, to půjde mnohem líp. A hodně kousat, kousat, kousat - prostě tuhou stravu rozkousat na kašovitou. Já začínala brkaší s nakrájenou šunkou, omáčkami apod. a k té omáčce jsem zkusila třeba kousek knedlíčku - ale zkraje málo - mě ty knedlíky také dost zasytí - také jsou těžké. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
BOSS KOUKÁM,ŽE MÁŠ DALŠÍ KILČO DOLE SUPER JDE TI TO,JEN TAK DÁLE  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
Danuško tak já mám několik let od operace a houby musím vždy pomalinku,myslím jak začne sezoza,první várka max jeden dva hříbky,no ono to v tom malém žaludečku tak nějak udělá rušno,ale tak za dva dny už můžu normálně,nevím jakto ,ale asi ten žaludek potřebuje přípravu na stravitelnost Jinak jak psali holky opravdu ze začátku moooc těžké,takže to nebylo tím nepoznáním,já měla po prvním úlovku 3hodinové křeče,ale další den a další jídlo s houbiček už paráda,prostě vždy bojuji s první dávkou,a na pevnou jsem najížděla taky forma br.kaše a kuřecí měké masenko a kompůtek,no tak nějak,tak se opatruj,jinak jak jsem již několikrát psala i tak Ti to jde moc pěkně.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: po srpen 16, 2010 8:51 am Předmět: |
|
|
Tak hlásím, že druhá meta splněna... na začátku mám konečně osmičku... jupíííí _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po srpen 16, 2010 10:45 am Předmět: |
|
|
Evikp tak to bereš hopem! Hubneš krásně rychle! Gratulace! Hned to líp vypadá, viď? I kdyby to mělo být 89,99 kg.  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|