Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 66, 67, 68 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: po červenec 12, 2010 10:38 am Předmět: |
|
|
Kačko....velmi gratuluji a jsi dalším důkazem ,že obezita = neplodnost a jsem ráda,že hubnutí je to prové na otěhu....Užívej si ,přeji pohodové těhu a krásné mimí... _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princessx
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 12:26 pm Předmět: |
|
|
Holky nedá mi to sem nenapsat asi před dvěma, třemi roky, jsem zhubla ze 148 kg na 100 kg...pak byla svatba, a sedavé zaměstnání...takže jsem to nabrala zpátky..( během té doby jsme se snažili o mimčo) a jak jsem se dostala zpátky na těch 148 bum a bylo to , rodila jsem se 156 kg bylo to velmi náročné...ale teď mám to nejkrásnější v životě
Takže nevěště hlavu...protože nevíte co bude zítra  _________________ 26 let, 5.11.2010 lap. plikace žal. Jablonec
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 5:19 pm Předmět: |
|
|
Těhulky gratuluju! A přeju tu těhotenskou cestu opravdu vysypanou růžemi, ale jen květy, bez trní...
A Vy, kterým se to nevede a čekají, tak nezoufejte. Já jsem čekala na první těhotenství 5 let, ač jsme byli oba v pořádku a moje váha byla 65 kg. Pravděpodobně to snažení bylo jen ke škodě věci. Když moje babička prodělala mrtvici a pak celkem těžce onemocněla (ale dostala se z toho), myšlenky se upínaly k ní a ne k těhotenství. A najednou jsem byla v tom, přišla jsem do toho ve dnech, který jsem probulela starostí o babičku.
Psychika taky umí svý. Ne, že bych Vám přála takovou nepříjemnost v rodině, ale jen připomínám, že velké snažení je často kontraproduktivní.
Tak hodně zdaru a klííídek!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nadeje
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 3:54 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky, tak jsme se s pyžďuchem vrhli do třináctého týdne a dneska jsem stoupla na váhu a zas o kilo míň. Nemělo by se v těhotenství náhodou spíš přibýrat než hubnout? ) Už mám dole asi tři kila nic hroznýho,ale zdá se mi to divný a tak se chci zeptat jestli s tím má někdo stejné zkušenosti jako já. A to vůbec nezvracím, vlastně je mi úplně fajn jen se mi motá hlava, ale to se dá.
A ještě jsem se chtěla zeptat, od operace mám problém ze stolicí a jelikož nechodím vůbec, tak si musím brát každý třetí den gutallax a pak to jde:-)
Doktorka se na to netvářila zrovna moc vesele a tak neznáte někde něco účiného ale méně drastického, jinak tabletky , čípky a vlákninu jsem zkoušela, to na mě nezabírá. Už jsem i psala panu Hrubému , dvakrát , ale bohužel odpověd žádná, ale adresu má snad pořád stejnou a já tak nerada telefonuju a vyrušuju, chjo:-((
Tak předem moc děkuju a přeju hezký zbytek neděle. Svatava _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyH6vMS/]
[/url]
Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majakubi
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 4:19 pm Předmět: |
|
|
nadeje: ahojky, gratuluju a preju, at je vsechno v pohode. Ja jsem taky u obou deti v prvnich 3 mesicich zhubla, za to od pateho do porodu to slo nahoru:) Ale misto gutalaxu bych ti poradila otruby. Pridavala jsem je do jogurtu, michala s mixovanym ovocem a tak. U mne tedy zabiraly uzasne a svestky, kompot a stava z nich. Treba ti to take pomuze. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqNrzHI/]
[/url]
Gastr.bypass, Turnov 31.11.10, dva mali raubiri 7 a 4 r. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nadeje
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 5:18 pm Předmět: |
|
|
majakubi, moooc děkuju za radu a za gratulaci, vyzkouším vše ) Jen bych se chtěla zeptat kdepak je koupím, nic takového jsem nikdy neviděla, pokud nepočítám krmení pro zvěř ) A švestky mám teď deně, teda syrové ne zavařované, to nemusím. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyH6vMS/]
[/url]
Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 6:48 pm Předmět: |
|
|
Naděje gratuluji k těhu....a k té stolici, mě bylo řečeno, že dost pomáhá lněné semínko, zatím nějaké velké problémy se stolicí nemám, mě prožene i jogurt..... _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ppperla
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 8:09 pm Předmět: |
|
|
ahojky nadeje. tak si kup aktivii. mi po porodu pomohla. vim ze nejsi po porodu ale po tom siti se kazdej boji jit na velkou prvne. a ja pila aktivii o zivot a vedle me kamarádka jedla švesty o zivot a jak super svestky te taky popozenou jd eoto ze ta stolic eneni pak takov atuha kdyz na stolici dlouho nejdes abys neublizila i konecniku. Activia je ale hodne dobra i ty piticka _________________
Tubulizace 7.12.2010 v Ov panem dr .Foltysem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 8:41 pm Předmět: |
|
|
naděje:moje sestra je teď v 6 měsíci e teprve teď přibrala své první kilo,no jinak předtím 5 schodila,doktor řekl že mimčo si bere s těla matky,takže si myslím že se nemusíš ničeho bát že to teprve přijde,jo a na tu zácpu ,s teho švestkového kompotu je nejdůležitější ta šťáva,takže pokud nemusíš zavařené,tak hlavně tu šťávičku,a někdo bumbá i ovocnej čajik s citronem klasickým-chlazený,tak se opatrujte,ale jinak pokud nezvracíš tak to vidím na kluka jak buka Ne to je jen sranda,já podle sebe u dcerušky jsem ny záchodě byla deně až do porodu,no taky jsem přibrala jen 7kg a u malého teda 9kg,ale to byla pohodička těhotenství,ani jedna toaleta,takže doporučuji pěkně si to užívejte,ty i miminko a hlavně hodně zdravíčka Vám oboum  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dada73
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
Irisko tak to já jsem s prominutím problila celé těhotenství a máme kluka jako buka , takže je to asi u každé jinak. _________________
-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MONÍKzVESELÍ
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 8:54 pm Předmět: |
|
|
Jééé, holčiny těhotné, to je tak krááásnééé...teď se tady křením jak měsíček na hnoji, protože mám radost...snad se taky dočkám. Moc bych ctěla miminko, ale při mých operovaných plotýnkách a další vyhřezlé + sádlu, jsem ani nesměla pomyslet...když dám dolů nadbytek váhy, prý o tom můžeme uvažovat. _________________
32 let, bandáž OB Klinika, 12.07.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 10:20 pm Předmět: |
|
|
Nadeje gratulka k těhu!
Proti zácpě - kompoty ano, nejlépe švestky. Dále otruby ano, seženeš v běžném obchodě. Můžeš si je dát i povařit od polévky. Kde, samozřejmě předpokládám hodně mrkve! Pak lněné semínko, když syrové, tak hodně rozkousat, ale lepší chvíli povařit, nechat prasknout a ten sliz pak můžeš přidat do čehokoliv, je to neutrální chuť, trochu jako olej.
Ale super zaručený recept našich babiček, který se používal pro rodičky.
Oloupat jablka, přidat trochu cukru, trochu citronové šťávy a povařit. Diabetici si místo cukru můžou dát pár semínek fenyklu, který tedy si může přidat každý, nejen pro chuť, ale i pro jeho vynikající účinek na peristaltiku, tedy pohyb střev, proti zácpě a na uvolnění větrů. Takže vše povaříme, dokud jablíčka nezměknou, pak teplé sbaštíme. Obvykle stačí jedna porce denně. Když si toho navaříme víc, tak zbytek dáme do lednice, odkud pak jen odebíráme, vydrží několik dní. Hlavní je konzumovat kompot teplý!
Zdar! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: po srpen 16, 2010 6:14 am Předmět: |
|
|
Ahojky Sváti,mě ted na zácpu pomáhá lactulosa,vím,že jsi psala,že vláknina ti nepomůže..Je ale pravda,že mám poslední dobou šíííílenou chut na mlíko,prostě nemůžu vstát a neohřát si hrneček mlíka..Manža se mi směje,že bych si měla pořídit domů kravičku,at si prý pro to mlíko nemusím jezdit do mlíkomatu Každopádně já mám +1kg,chjo..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po srpen 16, 2010 7:55 am Předmět: |
|
|
Iriska já jsem blindila celé těhu a pak se mi narodil kluk, tak to asi podle nevolností odhadnou nejde a proti zácpě mi moje tchýňka vždycky donesla ze sklepa jablíčka ze sudu s kvašeným zelím, tak to byl zaručenej účinek  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: po srpen 16, 2010 12:28 pm Předmět: |
|
|
No holky asi máte pravdu u každéého je to jiné s tím těhu-hlavně ať jsou zdraví-to je nejdůležitější,jinak teď jsem si vzpoměla ano máš pravdu ještě kdosi mi radil že kysané zelí a nejlepší ta šťávička z něho jojo  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|