Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 66, 67, 68 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bossice
|
Zaslal: po srpen 16, 2010 7:11 pm Předmět: |
|
|
Nojo holky, jak jsem mohla zapomenout na kysané zelí? Já se zácpou neměla nikdy potíže, ale když si udělám z kysaného zelí polívku, tak sotva doběhnu.......na někoho platí i teplé mléko, já ale hrozně ráda horké! To taky zaručeně prožene.
To by bylo, aby se ty špunty neuvolnily! Přeju, aby ano, ale jen ve vhodnou dobu a na vhodném místě!
|
 |
nadeje
|
Zaslal: po srpen 16, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
Ahoj děvčátka, ani nevíte jak moc jsem vám za ty rady vděčná Mám sice alergii na ovoce, a teď v těhotenství nesmím prášky, ale vařené by mi už vadit neměli. Takže já to vidím tak že zkusím ten jablečný kompot a přidám do něj ty lněná semínka:-) A uvidíme co to udělá. Ale zkoušela jsem i třeba na třešně vypít hrnek teplého mléka a nic, moje mamka vždycky říkala dobré prase všechno spase, no a na mě to holt sedí ) Jinak na pyžďucha se už moooc těšíme, už jsme si zvyklý na to pomyšlení že budem táta a máma, jsme totiž pro lékařa neplodní, takže jsme s touto možností nějak nepočítaly a najednou , bác ho:-)) Takže pro nás velké překvapení. Ale jak říkám, člověk už to vstřebal a teď už se jen těším až mi poroste bříško abych tomu mohla uvěřit že jsem těhotná )) No jinak všechny možné tabulky a výpočty a tak ukazují na holčičku a já sama nevím "co chtít" takže jsme si řekli doma že se necháme překvapit a uvidíme při porodu co se nám povedlo:-)) Proto mu pracovně říkám pyžďuch:-)) Takže ještě jednou VŠEM moc děkuju:-) A přeji hezký pracovní týden:-))) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyH6vMS/]
[/url]
Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 3:20 pm Předmět: |
|
|
naděje nechceš si udělat jestě metřík pro pižďucha? A hlavně ať je zdravej jak řípa. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nadeje
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 5:36 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Trixl:-)
No musím se přiznat že jsem trošku zmatená, jak jako metřík ) nenapadá mě co by tam mělo být a říkám si že dokud se nevyklube tak ho nebudu pokoušet:-) Né že bych byla pověrčivá, ale člověk nikdy neví ) Ale děkuju. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyH6vMS/]
[/url]
Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
Jsou metříky třeba tento
Jsem baba zvědavá a sklerotická proto se po něm ptám  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
Naděje,to je pěkné,pižďuch To já mám fazolka,ne fazolku,ale fazolka,manžel si tak nějak odmítá připustit,že by to snad mohla být i holčička..Na netu nastudoval,že se v 9 týdnu začínají tvořit pohl.orgány,tak mi každé ráno a večer hladí břicho a šeptá mu,camfourka,camfourka..NJN,mužský Ale je pravda,že to od něj je milé... _________________
[/url]
[/url]
Naposledy upravil bestickova dne pá srpen 27, 2010 12:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 9:55 pm Předmět: |
|
|
Jeee bestiiii držím palečky, to mi něco uniklo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 9:58 pm Předmět: |
|
|
Trixl,neuniklo,nějak jsem to veřejně ještě moc neventilovala,ikdyž spousty lidiček už to ví,hlavně děvčátka a chlapci ze srazíku..To víš,po těch lonských zkušenostech jsem to nějak nechtěla ventilovat,ale ted,když už je tak nějak vše ok,jsem šla s kůží na trh.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 10:19 pm Předmět: |
|
|
bestičková já to trošku tušila a teď jsi mi potvrdila, že budeš mít miminko, tak moc gratuluji a je úplně jedno co to bude, hlavně, že bude s váma  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 10:46 pm Předmět: |
|
|
Bestíčková takže se nic nezakřiklo a určitě už nezakřikne. Máš pravdu, veřejné tajemství to bylo, pořád jsem čekala, až se vytasíš s novým metříkem a dumala, co na něj asi tak dáš. Takže to bude zřejmě fotbalista.
Hodně štěstí, ať se daří!
Naděje už se na to nemůžu koukat...opravdu se píše PIŽĎUCH s měkkým "i"...navíc k miminku se hodí vše měkké (peřinky, dečky, vlásky)...tedy až na ten okamžik početí (nejmenuji) .
Jedna hračka našeho pejska se taky jmenuje pižďuch, pohlaví neurčitého, tak asi proto jste vymysleli tenhle pracovní název. A pak snad, proboha, najdete lepší jméno . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 6:21 am Předmět: |
|
|
Jéééé Moni koukám, že už je to venku, tak moocc držím palečky, vždyť Ty víš  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 7:48 am Předmět: |
|
|
Tož já jdu s gratulací jako jediná...
Sic jsem si říkala,že dle toho jak to píše otom mléku,že by mohla bejt těhu...a jak vidím odhadla jsem to velmi dobře...
takže Moni...moc ti gratuluji  k těhu a věř ,že vím jak moc se bojíš aby jsi to nezakřikla ...bude to jen dobré a brzo budeš mít toho vysněného  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 10:00 am Předmět: |
|
|
Besti jj právě že vím, že to posledně nedopadlo, tak na tebe moc myslím. Před Leou mi to taky nedopadlo a pak ještě byly nějaké gyne problémy, ale nakonec už jsem ani nečekala a malej pruďoch je tady Nj období vzdoru už to není to malé roztomilé mimí, ale zas to bude malá roztomilá kecka, odvážná školačka, děsná puberťačka a tak furt Včera jsem si ji ňuchňala, je to žárlivý mazlík a už se těším na vnoučata nejsou teda v dohlednu zatím. Jen jsem nejstarší vyhrožovala, když říkala, že ona bude na svoje přísnější jak já, že jí je budu rozmazlovat, naštěstí s tím počítá, mám ale přece jen mantineli, když mi řekne, že něco nechce (jídlo, telka, příliš volný režim) tak se budu snažit nepodkopávat její autoritu Kluk je na táboře, tady je docela ticho pokus se holky nepošťuchují a neječí
Milčo tobě a dalším čekatelkám na dvě čárky držím palce. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
Děvčátka,děkuju vám za podporu a držení palečků..No já už ani nečekala,že se tohle stane,i má mudra říkala,že se to nejspíš bez pomoci neobejde..Tak jsme se na to vykašlali,já za začala vyřizovat plastiku,mimochodem,mám termín příští pátek,a najednou bum,je to tady..Najednou,nečekaně,neplánovaně,ale je Myslím si,že psychika,jak psala Boss a ne jen ona,prostě dělá své..a jasně,že ta kila navíc tomu taky nenapomáhají..Každopádně,všem čekatelkám držím palečky!! _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zuztomas
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 3:05 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem dlouho jsem tu nebyla, jsem v šestém měsíci těhotenství a nahoře zatím ani deko, naopak mám tři kila dole, ale doktoři tvrdí, že prcek roste správně podle tabulek a nic mu nechybí, tak nevím, ale nikdy by mne nenapadlo, že nakonec potom všem bude nejlepší dieta těhotenství  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3hEjr/]
bandáž 12.3.2008
před těhu 89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|