Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 387, 388, 389 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bossice
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 2:05 am Předmět: |
|
|
Jasnačka, pardálové, snad to platí i pro holky .
Milčo a co bys řekla na 2 jahůdky za mě? Brala bych i 3, kdyby na to přišlo...a buď klidná, budu čekat, já zas budu stát celej rok. Tak makej, ať to dokážeš dřív! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanaI
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 8:37 am Předmět: |
|
|
AHojky, hlásím další úbytek v dekách... už jsem měla jeden den i míň, ale zase se to nějak vrátilo sem na tuto cifru. Začala jsem chodit do práce a vše mám nějak pomotaný. Dělám na tři směny a nevím třeba při noční směně, jak jíst a pít a taky hlavně spát...Máte někdo nějaké zkušenosti? Hezký den a hodně pokořených kileček vám všem  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wIALN6F/]
[/url]
46let, syn 26let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 8:59 am Předmět: |
|
|
Dana1:Danuško tak při noční jez tak jak přez den,opravdu co 3 hodky něco,aby žaludek pracoval a pak když budeš spinkat tak bude trávit,no to je můj názor,kdysi jsem dělala taky noční tak jsem tak papala,no a třeba ovoce zelenina a jogurty,ale lehce ,no a jinak gratuluji ke kilečkům jsi šikulka,já dneska odepsala taky jedno kilečko,ale to jen díky temu že mi odešli ženské problémi a to pak vždy sjede,ale aji tak mě to těší a mocinko,ale tobě obrovská gratulace,jsi šikulka  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 9:20 am Předmět: |
|
|
Iriska tak koukám, že další kilo je fuč, jsi dobrááááááá když to zaokrouhlím, tak ti to vychází skoro 10 kilo každý měsíc dole, tak to je neskutečná rychlost
DanaI tak já mám také směný provoz i noční a dělá mi to velké problémy, protože nemám týdení cyklus, ale každý den jdu na jinou hodinu do práce a končím vždy noční, tak nejsem schopná dodržovat pravidelnej režim, je to děsné, ale asi s tím už nic nenadělám, beru si na noční jen něco menšího jako zeleninu, jogurty někdy sýr někdy si dám polívku ale mám vyzkoušené, že nejlepší je, když máš stálou pracovní dobu a můžeš jíst pravidelně, ale já někdy ani nemůžu jíst, když potřebuji, protože se třeba něco řeší a já nemůžu říct, tak a teď se jdu najíst no je to těžké se směnama  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 10:41 am Předmět: |
|
|
Aloušku :děkuji jsi hodná,ale není to 1Okg měsíčně ale ,přesně 7,8-8kg za měsíc takže myslím že to vychází tak akorát jak je psáno 1-2kg týdně,sama jsem ráda že to zatím jde,zdá se mi to pomalé,ale když je to tak zprávně -tak to respektuji ,taky jsem ráda že to zatim jde,no uvidíme,byla bych ráda kdyby to ještě nějakou dobu tak pěkně šlo,jak říkám pomalu,ale jistě,Alenko a co se týká teho tvého směnování,je to optížné to je jasné,ale i tak držím paluchy ,aby to bylo jen a jen lepší...  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elifis
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 12:00 pm Předmět: |
|
|
Irisko, jsi úžasná, gratuluju! Erytrine! Ty teda opravdu válíš, je to výkon hodný obdivu-bez jakéhokoli zásahu zvenčí, jen pod dohledem neprůstřelné lékařky, která Tě evidentně naštvala do té míry, že už jí ani brzy nebudeš muset potkávat, pokud pojedeš takovýmto tempem!...No prostě, všicni jste opět zabodovali-Boss, tak ráda Tě čtu... , jsi také moc dobrá, dá ti to shazování několikanásobně více dřiny, než většině z nás a proto obdivuji, že ses zakousla a nevzdáváš to! Tak a my jdeme zase s malou na houby, jedině v lese si trochu vyléčím nervy a to za každého počasí..poslední dobou bych se tam mohly odstěhovat:-(. Mějte se moc hezky a večer se možná v kecárně pochlubím, jestli i když jdeme takhle "časně", tak zda jsme alespon pokryly dno košíku:-). _________________ 37 let, 1dítě- 4 roky... prof.Kasalický, ÚVN -tubu 26.5.2010
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 1:42 pm Předmět: |
|
|
elifis:no příroda je nádherná věc a jak říkáš je tam to krásné ticho a neboj houby taky,určo bude plnej košík,tak se pak pochlub,já boss taky obdivuji,že se zakousne a jede,ale takových je tady více ,snaží se a teho si na nich vážím že i přes některé úskalí to nevzdávaj a pomalinku jedou,takže smekám všem,i Tobě elifis,taky Ti balónky pěkně letí v dáli,tak se opatruj a pěkný den  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 2:46 pm Předmět: |
|
|
Dani moc velké gratulace posílám do tvého počítače. Snad ti je vyřídí a dá ti je přečíst je to skvělé a mam za Tebe velikou radost jsi bojovnice.
Irisko ty holka jedna od tebe slyším stále jen chválu ale chválená musíš být v první řadě ty odemě to co předvádíš je neskutečné a je to nádherný, krásný, suprový a vše možné jak ty jedeš rychle nemam slov jen snad držím paluchy aby to tak šlo co možná nejdéle nejlépe až do tvého cíle 
elifis moc ti za to děkuju to co jsi napsala zní tak krásně a povzbudivě, prostě mě nutíte těmito komentáři pokračovat v mém úsilí a nemohl bych dopustit aby se to zvrzlo a já se musel před sebou i Vámi stydět a chodit kanály jinak byly jsem v lese v sobotu, v neděli a včera a vždy dva košíky hub mam z toho radost pač u nás to jinak roste poskromnu, a vždy jednou tak za 3 roky a hlavně dělám tím něco pro hubnutí je to vždy aspon dvouhodinová procházka takže super. Tak si to pořádně užívejte v lesech je nádherně _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 3:24 pm Předmět: |
|
|
Erytrin:teda Honzíku ty jsi moc hodnej,děkuji ,myslím že tohle forum je pro nás oba taková malá droga viť,ale pěkně pozityvní Nedá se jet směrem zpět už pro ty fajn lidičky co nám tu věří,a já věřím jim i Tobě....Tak se drž a les a houbičky,no letos prej rostou všude,tak jsi to jen potvrdil,musíme udělat pěkné zásoby na další leta  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st srpen 11, 2010 6:28 pm Předmět: |
|
|
Erytrine obdivuju mooooc obdivuju, dovedeš si představit kolik lidí by s tvojí váhou jen leželo a fňukalo a ty se hýbeš ! To je bombaaaa  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanaI
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 6:35 am Předmět: |
|
|
Ahojky, díky všem za své zkušenosti se směnným provozem, doufám, že jim ve fabrice brzy dojde, že to je neefektivní směna ( myslím tím noční) a brzy se vrátíme k dvousměnnému. Jinak se mi podařilo opět něco shodit, přitom jím 7-8xdenně, žádný pohyb, to až po 14.8. ( měsíc po operaci ). Už se na to těším, cítím se taková rozkydlá... Hezký den vám všem  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wIALN6F/]
[/url]
46let, syn 26let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 8:07 am Předmět: |
|
|
Danuško blahopřeji k dalšímu úbytku,jsi šikulka,no taky pevně věřím že jim to dojde,ale myslím že mají malé mozečky,a jelikož vedení noční nedělá,tak asi těžko,tak se optruj papa  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dars
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: pá srpen 13, 2010 12:06 pm Předmět: |
|
|
Dars:ahoj,ahoj ahoj,blahopřeji,blahopřeji ,blahopřeji,zachvilinku budeš docentka,jen tak dál  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
DanaI
|
Zaslal: so srpen 14, 2010 5:58 am Předmět: |
|
|
Ahojky, Dars velká gratulace k blízké docentuře...Jsou to krásné pocity, když zmizí trojciferné číslo Erytrin díky za vyjádření podpory, je to od Tebe milý...Dnes je to přesně měsíc od mojí operace. Oslavím to v posilovně ( lehce podle sil ) a pak v bazénu. Jestli nebude lejt, chtěla bych na houby, prý tady rostou na nůše... A jak je to u vás s houbičkama, rostou rostou? Hezký den vám všem _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wIALN6F/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|