Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 386, 387, 388 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bossice

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 8:23 pm    Předmět: Citovat

No to je dost, tak rychlou reakci jsem vůbec nečekala...tak jo holky, beru! Už se tu u toho směju a jsem polichocena. Ta chvála mě zas trochu nakopla. Moc díky!

Irisko Tvůj metřík sleduji a vždy s vykulenejma bulvama, Ty seš opravdu dobrá. Jedeš dolů po doplnění rychle jako po opce. Bravo!

Terčo vždyť Tobě to sluší, když nedáš už nic dolů, stejně seš hezká. Když se šikovně oblíkneš, tak seš "normál".

Alenko díky, Ty nejlíp víš, co mi to dalo za úsilí. Už jsem kolikrát se chtěla jít nažrat mimo termín...včera jsem dokonce do kecárny napsala takovou hlášku, že mám tak velký hlad, že bych ho nejradši sežrala. Pak jsem si nalila aspoň hustou rajčatovou šťávu.
Zkrátka po padesátce, obzvláště po přechodu, jde všechno, opravdu všechno mnohem hůř. Ale náladu si tím kazit nedáme, viď, Alenko? Wink
My máme zase jiné radosti, co nemají mladí. Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rosmarine

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 9:01 pm    Předmět: Citovat

Bossice - mluvíš mi z duše - po padesátce, po X letech diet a jojo, s nemocnou štítnou žlázou a kdyby jen s ní .... díky za každé kilo dole. Cool Laughing

51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem. Wink
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
erytrin

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 10:41 am    Předmět: Citovat

Ahoj tak další muj pokrůček bych chtěl nahlásit dnes ráno 159,7 kg tak mam velikou radost a doufam, že už se nepřehoupne přes 160 kg

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 1:08 pm    Předmět: Citovat

Erytrin:šikulka šikovná,no vidíš už to zní,mnohem líp a na tom rajčeti,je to opravdu mocinko vidět,jen tak dál Wink

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
ALENA

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 1:21 pm    Předmět: Citovat

ErytrinJSI DOBREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
erytrin

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 3:06 pm    Předmět: Citovat

Alenko i Irisko Holčiny moooc vám děkuju a hodně to nakopává, ale kam já se hrabu na Vás Wink mam co dělat abych vás dohnat,

jedeme všichni suprově a mam z Nás radost Wink

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 3:51 pm    Předmět: Citovat

erytin...jsi úžasnej....moc gratuluju..pašáku..jen tak dál... [url=http://www.celysvet.cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik][/url]

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bossice

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 9:35 pm    Předmět: Citovat

TEDA ÉČKO překvapil jsi mě!!! Seš dobrej, máš mé velké uznání. Doma mám totiž pupkatýho mužíčka s pivním mozolem (ač pivo nepije) a ten začíná dietu každé pondělí, už asi 3 roky a ještě nezačal. Tedy musím to uvést na pravou míru. Já mu dám něco dietního a jak na chvíli zmizím, hned jde rabovat, čím by se dorazil. Prásknul mi to na něj synátor, ale stejně to bylo jasný, když záhadně mizely sušenky apod. a na druhou stranu se odpadcích objevovaly papírky....seš dobrej, že máš tak velkou vůli, aspoň třetinu z ní bych přála svýmu muži.... Teď dost zhubnul jeho kamarád, tak manžel prohlásil, že když to dokázal on (pohodlňáček), tak že to musí dát taky.
Éčko, vážně přijmi véééélikej obdiv, seš super chlap! Teď už to snad musíš poznávat i na pohybu a pocení, že? Já jsem si po shození nejvíc oddychla, že už jsem se nepotila jako prase a vyšla do schodů jako normální člověk, tedy bez záduchy.
Vydrž! Držím Ti palce!
Koukla jsem na rajče a - fakt je to hodně vidět. Kalhoty jsou Ti hodně volné a kdybys měl na tričku proužky podélné, výsledek by byl ještě výraznější. Gratulka!

Milčo, prosím Tě, ukousni si k té své jahůdce taky aspoň jeden můj čtyřlístek - budu Ti moc vděčná Wink . Můžeš mít takovou malou oslavičku, 30 jahod je už pěknej kopec!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Milca-berca

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 9:42 am    Předmět: Citovat

Boss...ahojenky..... dobře uděláme spolu domluvu.... až dorazím na to svou pomyslnou metu 85kg Wink Embarassed tak objedno kg pohublé bude od tebe jo?.... Wink .... moje bude 84 ,pak další pro tebe.... a tak půjdem spolu dál jo.... tož ještě chvilku čekaj Děvčico..já než se tam doplazím to ještě chvilku potrvá Razz Razz Razz

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
erytrin

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 1:09 pm    Předmět: Citovat

Bosíku nevím co říct fakt mi to dostalo co jsi napsala a moc ti za to děkuju hodně, to víš i já z toho mam radost že ač furt nejistě tak i tak to jde pomalu dolu a já jsem z toho štastněj Smile pohyb mi nikdy nedělal asi nějaký problém tak to tak nepociťuji a potím se ještě ale je mi to fuk cítím se o něco líp co ser týče psychiky ještě se musim přiznat že už se i vejdu do plastového křesílka za 8 pětek (asi víte jaký myslím) Very Happy tomu jsem se vždy vyhýbal ptž sem měl strach aby područky neodlétly Very Happy ale ted se tam nacpu celkem v pohodě, mohlo by to být samo lepší ještě područky trochu tlačí do stehen no Embarassed ale to se poddá moje další meta je aby mi zvážila váha do 150 kg tj musim zase zabrat a do konce srpna bych rád této mety dosáhl...

Boss
ještě jednou moooooc ti děkuju

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 2:38 pm    Předmět: Citovat

bossice

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 3:37 pm    Předmět: Citovat

Alenko, hezký, Ty jsi to dokázala vyjádřit obrázkem perfektně. Éčko z něj bude mít jistě taky velkou radost! Cool

ALENA

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 4:02 pm    Předmět: Citovat

BOSSICE on si to Honzík opravdu zaslouží, za to strašnou snahu a dřinu, já ho obdivuji a strašně mu fandím, má tak silnou vůli, určitě dokáže zhubnout všechno, jak si přeje Wink Wink Wink Exclamation Exclamation Exclamation

trixl

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 5:13 pm    Předmět: Citovat

Erytrine časem si do toho plastovýho křesílka sedneš a vlezeš se ještě se slečnou na klíně Wink JEN TAK DÁL JSI BOREC !

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
erytrin

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2010 6:51 pm    Předmět: Citovat

Bosíku samo že na obrázek jsem čučel a udělal jen wooow Razz

Alenko jsi computrová magnátka takovýhloe věci co ty umíš ani já neumim moc ti děkuju nemam slov Wink

Trixl
byl bych rád, kdybys měla pravdu a i časem se nějaká ta slečna našla Very Happy ale kdo by byl s takovým "supermorbidem" Very Happy yale třebas časem budu už jen morbid Very Happy

Všem vám moc děkuju jste super a držíte mě nad vodou abych nedopustil návrat to nesmim nikdy už dopustit ta první fotka na rajčeti mě děsí Very Happy

A samozřejmě Vy jedete všichni taky pěkně dolu všichni si musíme gratulovat jsme to ale pardálové a točíme s kily jedna báseň

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 386, 387, 388 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: