Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 386, 387, 388 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bossice
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 8:23 pm Předmět: |
|
|
No to je dost, tak rychlou reakci jsem vůbec nečekala...tak jo holky, beru! Už se tu u toho směju a jsem polichocena. Ta chvála mě zas trochu nakopla. Moc díky!
Irisko Tvůj metřík sleduji a vždy s vykulenejma bulvama, Ty seš opravdu dobrá. Jedeš dolů po doplnění rychle jako po opce. Bravo!
Terčo vždyť Tobě to sluší, když nedáš už nic dolů, stejně seš hezká. Když se šikovně oblíkneš, tak seš "normál".
Alenko díky, Ty nejlíp víš, co mi to dalo za úsilí. Už jsem kolikrát se chtěla jít nažrat mimo termín...včera jsem dokonce do kecárny napsala takovou hlášku, že mám tak velký hlad, že bych ho nejradši sežrala. Pak jsem si nalila aspoň hustou rajčatovou šťávu.
Zkrátka po padesátce, obzvláště po přechodu, jde všechno, opravdu všechno mnohem hůř. Ale náladu si tím kazit nedáme, viď, Alenko?
My máme zase jiné radosti, co nemají mladí.  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosmarine
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
Bossice - mluvíš mi z duše - po padesátce, po X letech diet a jojo, s nemocnou štítnou žlázou a kdyby jen s ní .... díky za každé kilo dole.  _________________
51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem.
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 10:41 am Předmět: |
|
|
Ahoj tak další muj pokrůček bych chtěl nahlásit dnes ráno 159,7 kg tak mam velikou radost a doufam, že už se nepřehoupne přes 160 kg _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
Erytrin:šikulka šikovná,no vidíš už to zní,mnohem líp a na tom rajčeti,je to opravdu mocinko vidět,jen tak dál  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 1:21 pm Předmět: |
|
|
ErytrinJSI DOBREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 3:06 pm Předmět: |
|
|
Alenko i Irisko Holčiny moooc vám děkuju a hodně to nakopává, ale kam já se hrabu na Vás mam co dělat abych vás dohnat,
jedeme všichni suprově a mam z Nás radost  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 3:51 pm Předmět: |
|
|
erytin...jsi úžasnej....moc gratuluju..pašáku..jen tak dál... [url=http://www.celysvet.cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik] [/url]    _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po srpen 09, 2010 9:35 pm Předmět: |
|
|
TEDA ÉČKO překvapil jsi mě!!! Seš dobrej, máš mé velké uznání. Doma mám totiž pupkatýho mužíčka s pivním mozolem (ač pivo nepije) a ten začíná dietu každé pondělí, už asi 3 roky a ještě nezačal. Tedy musím to uvést na pravou míru. Já mu dám něco dietního a jak na chvíli zmizím, hned jde rabovat, čím by se dorazil. Prásknul mi to na něj synátor, ale stejně to bylo jasný, když záhadně mizely sušenky apod. a na druhou stranu se odpadcích objevovaly papírky....seš dobrej, že máš tak velkou vůli, aspoň třetinu z ní bych přála svýmu muži.... Teď dost zhubnul jeho kamarád, tak manžel prohlásil, že když to dokázal on (pohodlňáček), tak že to musí dát taky.
Éčko, vážně přijmi véééélikej obdiv, seš super chlap! Teď už to snad musíš poznávat i na pohybu a pocení, že? Já jsem si po shození nejvíc oddychla, že už jsem se nepotila jako prase a vyšla do schodů jako normální člověk, tedy bez záduchy.
Vydrž! Držím Ti palce!
Koukla jsem na rajče a - fakt je to hodně vidět. Kalhoty jsou Ti hodně volné a kdybys měl na tričku proužky podélné, výsledek by byl ještě výraznější. Gratulka!
Milčo, prosím Tě, ukousni si k té své jahůdce taky aspoň jeden můj čtyřlístek - budu Ti moc vděčná . Můžeš mít takovou malou oslavičku, 30 jahod je už pěknej kopec! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: út srpen 10, 2010 9:42 am Předmět: |
|
|
Boss...ahojenky..... dobře uděláme spolu domluvu.... až dorazím na to svou pomyslnou metu 85kg tak objedno kg pohublé bude od tebe jo?.... .... moje bude 84 ,pak další pro tebe.... a tak půjdem spolu dál jo.... tož ještě chvilku čekaj Děvčico..já než se tam doplazím to ještě chvilku potrvá  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: út srpen 10, 2010 1:09 pm Předmět: |
|
|
Bosíku nevím co říct fakt mi to dostalo co jsi napsala a moc ti za to děkuju hodně, to víš i já z toho mam radost že ač furt nejistě tak i tak to jde pomalu dolu a já jsem z toho štastněj pohyb mi nikdy nedělal asi nějaký problém tak to tak nepociťuji a potím se ještě ale je mi to fuk cítím se o něco líp co ser týče psychiky ještě se musim přiznat že už se i vejdu do plastového křesílka za 8 pětek (asi víte jaký myslím) tomu jsem se vždy vyhýbal ptž sem měl strach aby područky neodlétly ale ted se tam nacpu celkem v pohodě, mohlo by to být samo lepší ještě područky trochu tlačí do stehen no ale to se poddá moje další meta je aby mi zvážila váha do 150 kg tj musim zase zabrat a do konce srpna bych rád této mety dosáhl...
Boss ještě jednou moooooc ti děkuju _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út srpen 10, 2010 2:38 pm Předmět: |
|
|
|
 |
bossice
|
Zaslal: út srpen 10, 2010 3:37 pm Předmět: |
|
|
Alenko, hezký, Ty jsi to dokázala vyjádřit obrázkem perfektně. Éčko z něj bude mít jistě taky velkou radost!  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út srpen 10, 2010 4:02 pm Předmět: |
|
|
BOSSICE on si to Honzík opravdu zaslouží, za to strašnou snahu a dřinu, já ho obdivuji a strašně mu fandím, má tak silnou vůli, určitě dokáže zhubnout všechno, jak si přeje  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út srpen 10, 2010 5:13 pm Předmět: |
|
|
Erytrine časem si do toho plastovýho křesílka sedneš a vlezeš se ještě se slečnou na klíně JEN TAK DÁL JSI BOREC ! _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: út srpen 10, 2010 6:51 pm Předmět: |
|
|
Bosíku samo že na obrázek jsem čučel a udělal jen wooow
Alenko jsi computrová magnátka takovýhloe věci co ty umíš ani já neumim moc ti děkuju nemam slov
Trixl byl bych rád, kdybys měla pravdu a i časem se nějaká ta slečna našla ale kdo by byl s takovým "supermorbidem" yale třebas časem budu už jen morbid
Všem vám moc děkuju jste super a držíte mě nad vodou abych nedopustil návrat to nesmim nikdy už dopustit ta první fotka na rajčeti mě děsí
A samozřejmě Vy jedete všichni taky pěkně dolu všichni si musíme gratulovat jsme to ale pardálové a točíme s kily jedna báseň _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|