Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
L

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 7:48 pm    Předmět: Citovat

Holky to chce klid,já si tím s Qwys prošla včera dnes Trixa a snad i Datli-zítra to budou další až to schytá každá/každý z nás tady...pak to JÁ přestane bavit a bude klid...na chvilku Smile

L.
Romana

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 8:46 pm    Předmět: Citovat

tak vidím že jsem zase o něco přišla ale asi nebylo o co stát.ono JÁ asi nebude vcelku normální,ale nechápu proč si to tu čte a uráží každou z nás Twisted Evil Laughing Je lepší si toho prostě nevšímat Exclamation Exclamation Exclamation
martina

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 9:50 pm    Předmět: Citovat

musím tě L. trošku poopravit, dnešní útok byl zamířenej na mě a to hned 2x. Protože jsem si dovolila toho tupce JÁ vymazat.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
trixl

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 10:24 pm    Předmět: Citovat

Hoooolky už je to tu prostě profláknutý a tak jak budou přibývat uživatelé, můžou přibývat i problémky. Hlavně klídek, pohodička.
Marti jsem si říkala, že co se to děje, že párkrát mi to hodilo debuge že asi se promazává forum a ono jo.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
elena

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 10:57 pm    Předmět: Citovat

Moniko díky, Trixl taky, už se nemůžu dočkat, až příjdu do obchodu a všechno mi bude.......... Já teď nakupuju hlavně v Neckermannovi a v Bon Prix. Je to sice pohodlné, ale někdy drahé víc než je zdrávo. Tak si tu bundu nekoupím, ale musím se pochlubit, dneska jsem si koupila krásné brýle. Moje první. Mám trošíčku horší zrak na dálku, takže jsem si dneska udělala velikou radost. Zaplať pánbůh, že jsou brejle dneska už doplněk a ne ty hrůzy, co se u nás prodávali dřív. Jen doufám, že si zvyknu. Ale vypadám v nich tak nějak chytřejc. Chacha. Laughing Laughing Laughing

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: st březen 07, 2007 11:07 pm    Předmět: Citovat

Eleno, brýle jsou nyní velice módní záležitost. Také nosím asi 6 roků a musím říct,že to pěkně leze do peněz. Mám multifokály(na dálku i na čtení) a stály 14 000 Kč. Obruby 2 200 a zbytek skla. Nemohla jsem si zvyknout a dnes, když je sundám, připadám si divná.

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martina

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 10:14 am    Předmět: Citovat

trixl máš pravdu, občas tě to opravdu bude moct vyhodit, protože jak se tady něco objeví a já tady budu, tak to budu hned mazat, čímž můžou na chvíli nastat komplikace, ale jen krátce, a pořád lepší než tady mít ty slátaniny, který někdo vyrobí Laughing Laughing Laughing

A velká prosba pro všechny
Opravdu vůbec nereagujte, neodepisujte teď té/tomu já popřípadě někomu jinému, nejlepší bude ignorace. Děkuji
trixl

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2007 1:31 pm    Předmět: Citovat

Brejličky super, taky mě to už potkalo a už se bez nich nedokážu představit Smile
marti a ještě že jsme si tu nezaložili album. by mě zajímalo, jestli na am.stránkách mají podobné problémy.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Janelita

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 10:06 am    Předmět: Pokroky Citovat

Ahoj, Smile

trošku jsem projela šatník a zjistila jsem, že zase vejdu do spousty starého oblečení a že zase začínám vypadat jako člověk. Tak to musím všem povykládat, no. Smile Smile Smile
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 10:09 am    Předmět: Citovat

Janelita je supr, že hubneš i bez bandu. Jo jo, to se pak zvedne sebevědomí když oblečete něco, co jste nosili kdysi dávno.

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
elena

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 1:32 pm    Předmět: Citovat

Janelito, perfektní. 17 kilo je skvělý. Laughing Laughing Laughing Jak jsi to prosím tě dokázala? Jakou držíš dietu? A proč máš v podpisu napsáno bandáž v nedohlednu? Question Question Question Shocked

[/url]
Janelita

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 3:10 pm    Předmět: Citovat

elena napsal:
Janelito, perfektní. 17 kilo je skvělý. Laughing Laughing Laughing Jak jsi to prosím tě dokázala? Jakou držíš dietu?
Jím šestkrát denně, menší dávky, hodně zeleniny, málo pečiva a příloh. Ale zatím jsem shodila jen to, co jsem v posledních dvou letech nabrala (stres, žádná pořádná životospráva, žádné bezuzdné přejídání, ale jídlo jen dvakrát denně). Občas ale hřeším (čokoláda!!!). Žádná drastická dieta. V minulosti jsem se rozhodně snažívala více, ale nefungovalo to.
citace:

A proč máš v podpisu napsáno bandáž v nedohlednu? Question Question Question Shocked

Mám smůlu, ani se mi o tom nechce mluvit, protože se vždy rozčílím. Zřetězilo se několik chyb lidského faktoru. Začalo to tím, že se někdo spletl a objednal mě na vyšetření kvůli nemoci, kterou jsem vůbec neměla, a uvědomil si to až za měsíc při tom vyšetření.

Teď musím na jinou operaci, bez které mě na bandáž nepustí. Už jsem ji měla mít dávno za sebou, ale zase smůla. Tak možná za měsíc. A na bandáž tři měsíce poté. Možná.

V poslední době už sem moc nechodím, protože mám depresi z toho, jak všechny chodíte na bandáž 6 týdnů od prvního kontaktu s lékařem. Moc Vám to všem přeju, ale vždy při tom musím myslet na svou zatracenou smůlu. Tak jsem si řekla, že to zkusím zvládat vlastní vůlí, jako trixl. Zatím to celkem jde, ale mám strach, že se takhle dostanu někam na BMI 37 a tam zůstanu celý život, protože mě už nebudou chtít operovat.
trixl

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 3:37 pm    Předmět: Citovat

Janelito mám občas podobné myšlenky co ty, že se nedohrabu na konec svého metříku, ale i tak, děvče, ruku na srdce, necítíš se podstatně líp bez těch 17 kil? Já tedy jo i si připadám nějak hezčí Smile Taky nevím jak je možný, že teď to jde, ale jde to a je to dobrý pocit.

Datli

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 9:21 pm    Předmět: Citovat

Janelito-já čekala na band z vlastní vůle od loňského září až do letošního února.Prvně mi trvalo,než jsem se spojila s dr a čekání na pohovor.Po něm jsem si musela zařídit žlučník,a na ten jsem čekala 1,5 měsíce,než mě vzali-bylo plno.No a po žlučníku 3 měsíce.Jenže ty mi uplynuly v době,kdy jsem měla zaplacené 2 dovči s dětmi na lyžích,takže jsem se třepala hrůzou,jestli se na těch lyžích ještě dolámu,tak by to bylo až kdoví kdy.Ale jsemm docela za ten termín nakonec ráda.Skoro mi to vyšlo k narozkám o 2 dny,tak se mi to bude hezky zpětně dopočítávat a taky vím,že mě žlučník nepozlobí nečekaně a nevhodně.
Při tom všem mi ještě našli skoro nefunkční štítnou žlázu.Kdybych se tady do všeho nedostala,tak o tom nebudu vědět.Upřimně řečeno,jsem z toho v šoku a nemohu se s tím srovnat.Ale je to u mě zjištěné a mám hormony,což je dobře asi.Možná mě to i v obezitě srovná a nepustí dál-se říká.
Ber to tak,že není to jen tak pro nic za nic,proč na to vše musíš tak dlouho čekat.
Pá a nesmutni
elena

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2007 9:52 pm    Předmět: Citovat

Janelito, to zvládneš. Určitě. Některé holky taky čekali dlouho a dočkali se. Jsi skvělá, že jsi tolik zhubla. To já bych určitě nedokázala. Taky se dočkáš. Já jdu v úterý na kolečko a může mě potkat něco podobného, něco mi najdou nebo tak a band bude v háji. A choď mezi nás pořád, prosím. Laughing

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: