Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 507, 508, 509 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
majakubi

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 8:29 am    Předmět: Citovat

boubelka99
Ja jsem taky u VZP, ja jdu prave dnes volat do Breclavi, Dr. Cierny mi psal, ze tam bypas delaji a ze pry domlouvaji s pojistovnama hrazeni jednotlive, pac na tento zakrok na letosek nemaji rozpocet, tak jsem zvedava. Ja doufam, ze mi Dr. Stasek da doporuceni, ja uzivala Meridii, to mi napsala obodacka, poprve jsem zhubla a dvojnasobek pribrala a podruhe uz ani kilo dolu. Cely zivot jsem proste tlusta, akorat po dvou detech mi to uz nejde dolu. Tak ja jdu volat a pak napisu, jak jsem dopadla. Drzte mi palce. Dekuju za info boubelko:)

[/url]
Gastr.bypass, Turnov 31.11.10, dva mali raubiri 7 a 4 r.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
majakubi

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 9:12 am    Předmět: Citovat

Tak jsem objednana na prvni navstevu k MUDr. Ciernemu v pondeli 13.9. Zadne doporuceni nepotrebuji, to jsem rada. A uz se tesim, konecne nejaky zacatek.

[/url]
Panika

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 1:24 pm    Předmět: Citovat

majakubi napsal:
Tak jsem objednana na prvni navstevu k MUDr. Ciernemu v pondeli 13.9. Zadne doporuceni nepotrebuji, to jsem rada. A uz se tesim, konecne nejaky zacatek.

ahoj..to je úleva, když už se člověk rozhodne a ten telefon zvedne a zavolá, viď? Taky ti to vlilo do žil chuť se poprat úplně se vším? Mě teda jo a chvilku to i vydrželo... Wink ...mě čeká první konzultace v pondělí na OB klinice...mám z toho nerva už teď, se musím pořád uklidňovat....doufám,že mi operace dopadne co nejdřív,abych to vůbec do té doby psychicky vydržela... Laughing

týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB
Lucie K.

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 1:52 pm    Předmět: Citovat

Holky držte se, úplně vám rozumím, prožívala jsem to před operací stejně, ale nebojte, dočkáte se cobydup, ono to uteče Wink

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
princessx

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 3:34 pm    Předmět: Citovat

ahoj holky
tak jsem zmatená jak lesní včela.
Dnes jsem byla na dvou odběrech na endokrinologii. a tam mi řekli, že stejně tak budu muset jít ještě jednou, protože to chtějí nejdýl 14 dní před operací. a taky mi dali instrukce na sběr moči. že to je k vyšetření potřeba ( a dali mi na tři dny předtím speciální dietu.) no nikdo z okolí to ale takhle neněl Sad byla tam nějaká sestra na záskoku..tak vůbec nevim jestli je to fakt potřeba.

Jinak dnes jsem stihla i psychologa a dala mi doporučení Smile

a přístí středu jdu na gastro, a sono nadledvin a pro výsledky krve Smile
Lucie K.

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 4:56 pm    Předmět: Citovat

Ahojky princes Smile a proč jsi byla teda na těch odběrech dneska, když to chtějí až potom? Nebo mysleli jako v rámci předoperačního vyšetření že to chtějí potom znova? To předoperační si ale snad i ten Jablonec už dělá sám ne? Na předoperační by ti měli myslím si umožnit jít přímo k nim. Já jsem dávala moč až v rámci předoperačního vyšetření, ale ne sběr moči, ale jen ranní moč. A s tou dietou co ti k tomu dali - o nějaký dietě před operací tu psaly holky, pokud sono ukázalo zvětšená játra (ale neděs se toho ani tak, spousta holek tu psala, tak měly nařízenou dietu, není to jistě nic závažnýho Wink ). Super, že máš toho psychologa, a jak to probíhalo, byla jsi u někoho v Jablonci? Moje kolečko probíhalo tak, že jsem přímo na klinice byla u internistky (ta byla zároveň i obezitoložkou), na sonu, gastru, u chirurga a psychologa. Pak v rámci předoperačního jsem dávala krev, moč, měřili tlak, spinometrii (to je to dýchání do trubičky kvůli objemu plic), celková prohlídka, EKG a to je asi všechno.

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
Pett1

PříspěvekZaslal: čt srpen 05, 2010 7:14 pm    Předmět: Citovat

Princessx- tak já také měla z endokrinologie, že mám sbírat moč. O dietě před sběrem mi nikdo nic neříkal, ale sbírala jsem také. Tak se to tak asi liší co nemocnice. Wink

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno
princessx

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 7:48 am    Předmět: Citovat

Lucie. K.
to není, kvůli nějakýmu nálezu...dyťu krev mi brali včera ..tak težko by za minutu věděla že mam problém Smile
No co tak nebudu jíst pečivo, vanilku ovoce, orechy atd..asi budu jist jen maso a brambory Smile

Psycholožka byla super, a řekla mi, že si myslí, že bych dokázala snižit váhu i bez diety. tak sjem ji řekla, že asi ano, ale kdo má další rok na to to zkoušet? že už jsem to zkoušela mockrát..a vždy jsem to nabrala zpátky.

No a pak se ptala kolik váží manžel.
jo a nezdála se jí ta plikace , pořád lobovala za tubu..ale na tu já nechci.
Panika

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 10:10 am    Předmět: Citovat

princessx..nedej se zvyklat, vybrala sis dobře Laughing ...

a jak píšeš o té psycholožce, jakobys mi mluvila z duše..taky vím,že není problém zhubnout,ale udržet si to, to je ten největší problém na hubnutí... Twisted Evil

týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB
Lucie K.

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 3:55 pm    Předmět: Citovat

Princess: vždyť sem psala, že o jediný dietě, kterou vím, že holky měly nařízenou, tak byla kvůli těm játrům, ne že ji máš teďka ty Wink Co se týče toho, že ti psycholožka rozmlouvala plikaci, tak tomu moc nerozumím. Myslím si, že psycholožka rozhodně nemůže odborně odpovědět na otázku, jakou operaci ti mají udělat. To může udělat zkušený chirurg. No já ti na to svůj názor už řekla - nemám nic proti jablonecké nemocnici, ale já bych tam na plikaci nešla. Holky hodně chválí Turnov, proto jsem ti ho doporučovala na tubu, pokud by ses pro tubu rozhodla. O Jablonci mám zprávu jen od tý jedný kámošky, co tam byla na tubu a jejich chování tam nic moc. Neříkám, že tam jsou nějaký řezníci nebo co, ale myslím si, že na novější zákrok, jako je plikace, musí být fakt odborník, který se zabívá jenom nebo hlavně tím a ne, že to dělá doktor jako okrajovou operaci v normální nemocnici. Ale je to jen můj názor na věc a neříkám, že musím mít stoprocentní pravdu.

[/url]

bobule

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2010 7:50 pm    Předmět: Citovat

majakubi ahoj a vítám tě mezi námi ... koukám, že jsi zvolila stejnou cestu jako já. Taky jsem jela do Břeclavi bez doporučení a všechno proběhlo v pohodě. Pan doktor je moc milej chlap a abych pravdu řekla, tak jsem docela zvědavá jak dopadneš s pojišťovnou a bypassem.
Je tu pár holek co na tu operaci v Břeclavi čekají a některejm byla už několikrát odložena.
Držím ti palce a doufám, že nás budeš podrobně informovat co a jak.
Měj se hezky a věř, že jsi se rozhodla správně Wink

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
majakubi

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 5:26 am    Předmět: Citovat

Ahoj vsem. No, decka, nez jsem vytocila cislo, vykourila jsem dve ciga a porad se odhodlavala, sumirovala co vsechno tam reknu a nakonec to byly dve minuty, sestricka se vyptala na osobni udaje, zeptala se zda vyhovuje termin a bylo hotovo.

Cestu stejne trnitou, jak vidim, to je ten gastricky bypass asi malo zadany, nebo ho pojistovny nechteji proplacet? Tak doufam, ze se dockame. Ja bych uz pristi leto chtela s detma na koupak:)

[/url]
rosemagic

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 5:25 pm    Předmět: Citovat

Princess: na endokrinologii mi taky chtěli brát krev, asi aby měl hodnoty štítné žlázy, ale už to nestihl, protože výsledky by byly v termínu, kdy jsem byla v nemocnici. Jinak já jsem měla kvůli zvětšeným játrům třítýdenní dietu a ještě jsem zhubla 5kg.

Je lepší podstoupit vše co doktoři chtějí a bylo vše v cajku, než aby ti pak řekli že ti něco chybí a musela by se operace odložit. Tak to skoro hrozilo mě, ale stála jsem si za svým že si odběry zařídím jinde. Stejně je nepotřebovali Smile

[/url]

28let, 24.5. Sleeve, Břeclav, MUDr.Michal Čierny
bossice

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2010 8:07 pm    Předmět: Citovat

Majakubi gastrický bypass je náročnějí pro operatéra, určitě dražší i pro pojišťovny, ale hlavně je náročnější pro pacienta, co se týče doživotního chování a hlídání, aby tělo mělo všechny potřebné živiny - malaabsorbce. Takže k takové operaci přistupují až po důkladném zvážení všech okolností. Ale tohle jistě víš, určitě máš za sebou řadu vyšetření nebo prokázaný snížený metabolismus apod., jinak by Ti to doktoři asi bypass nedoporučili.
A jak tu někdo psal, na tuhle operaci se nemocnice domlouvá s pojišťovou na jednotlivé případy.

Holky, jo a v Turnově prozatím plikaci neprovádějí...třeba časem.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
RENNY

PříspěvekZaslal: po srpen 09, 2010 10:07 am    Předmět: Citovat

Ahojky všem...na operaci nastupuji 30.8.....mám depku.Snažím se to nějak zvládnout,ale nějak se to nedaří.Mám zhubnout a to mi při nervech nejde vůbec Crying or Very sad Předoperační stačí poslední týden v srpnu?Jinak všechny tady moc chválím,jste šikulky šikovné,jak vám ty kilečka jdou pěkně dolů.Máte můj obdiv a podporu.Přeji všem sluníčkový den
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 507, 508, 509 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: