Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 384, 385, 386 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zapletalka

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 5:57 am    Předmět: Citovat

Tak hlásím další kilo dole, ale že se ty potvory co jsou pod stovkou drží, musím se sakra snažit, abych se některého zbavila.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bossice

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 6:48 am    Předmět: Citovat

Zapletalko však jsem si myslela, že co nevidět nahlásíš dole padesáté kilo. Tak příští týden? Držím Ti palce! To jedno mizerný určitě dokážeš! Musíš se hodně cpát a nedělat ty zbytečné pohyby, jak to furt propagují "jisté" machrující osoby. A nemáš nějakou novou fotečku? Prý Ti to neskutečně sluší...jdou zvěsti, ale určitě to je pravda. Wink

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 7:19 am    Předmět: Citovat

Zapletalko to je nádhera,kolik jsi už dala kil dolů.Super.Já mám ještě daleko. Sad

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zapletalka

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 7:22 am    Předmět: Citovat

To jsou jen mýty hodné starých pověstí českých... Prý ale vypadám jako starší sestra mých dcer, tak nevím. Slibuji, že se nechám vyfotit a hodím to na Studentku, abyste se mohli pokochat. Cítím se naprosto báječně, ale systém žeru a nehýbu se, u mě vážně nefunguje. Jsem asi jako ty, musím se hlídat, denně se hýbu a stejně to leze jako šnek. Do stovky to šlo skvěle a teď už ani náhodou. Asi to mému tělíčku stačí... Mně ne, tak ho tvrdě nutím dál hubnout. Uvidíme, už jsem se smířila s tím, že to půjde pomaleji, ale nehodlám si připustit, že by to už dál dolů nešlo Evil or Very Mad

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg

Naposledy upravil Zapletalka dne pá srpen 06, 2010 1:00 pm, celkově upraveno 1 krát.
Iriska

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 9:33 am    Předmět: Citovat

Holky, tak už jsem tam,hlásím že dneska váha ukázala 98,8kg,no 14dní jsem na váze nestála,tak teď mi holka udělala velikou radost,jsem velice ráda,hodím fotečku na rajče,třeba bude vidět,malinko změna Razz
jsem hrdá že jsem konečně DOCENTKA,no když si vzpomenu že to jsem byla naposledy kolem 18roku tak to je opravdu historie Laughing no snad když budu makat,půjde to i nadále dál Very Happy a dojedu až do konce

Jinak v cm to je PAS -24cm

BOKY-23cm

Prsa-20cm

stehno-14cm

lítko -8cm

krk -5cm

paže-9cm

zápěstí -3cm

Tak tak asi Wink

Jinak :Libuška,Jiřin,Angiila,Zapletalka:všem gratuluji k dalším kilíčkům Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Panika

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 10:00 am    Předmět: Citovat

Iriska Ahoj......moc a moc ti blahopřeju,žes tu zatracenou 100vku pokořila..úplně na mě z monitoru tryská tvoje radost a když kouknu na fotky, je to něco úúúžasnýho...už se moc těším,že se taky tak jednou budu radovat....takovou váhu jsem já měla někde před 20 lety... Crying or Very sad

týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 12:21 pm    Předmět: Citovat

No to tedy Iriskokoukám Shocked ty teda válíš Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation To snad není ani možné.Ty jsi musela vašim vygruntovat celý barák,že se ta váha tak nádherně pohla Razz .Já jsem zhubla jenom kilo.Ale jsu ráda i za něho.Strašně moc ti to přeji.A drž se tak dobře nadále.
Já jsem zhubla v pase-22cm a boky-asi 17cm.
Jinak všem ostatním co se zadařilo pohnout s váhou blahopřeji.

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Dars

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 12:28 pm    Předmět: Citovat

Zapletalka smekám, jsi fakt dobrá!
Iriska gratuluji!!!

No já jen čučím jak vám to jde, už se těším až se i já dostanu pod 100. Už týden mi váha kolísá 101 - 103 kg.
Ale posl.dobou začínám zas jezdit na kole, tak snad se to pohne Smile

22 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: http://forum.bandingklub.cz/about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Lenka631

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 12:41 pm    Předmět: Citovat

Irisko, hele neblázni nebo se nám to otočí Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing

[19.11.2009 MGB MUDr. Beňo ]
Iriska

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 12:46 pm    Předmět: Citovat

Panika,Dars:děkuji holky mockrát,vážím si teho,a nebojte holky,zachvilinku jste tam taky budu tu na Vás čekat,teda doufám že ne- na jednom místě ,že se ještě kousek pohnu,chichi,ale pod stovkou Laughing

Bohunko,taky mockrát děkuji a tobě bloahopřeji k dalšímu kilíčku,a stím uklízením,no mákla jsem si u našich tojo a sestra bydlí na patře,tak jsem uklidila jak já říkám vánočně i jí,takže se mi námaha opravdu tak nějak vyplatila,tak teď makám doma,máme tu hlídání a jak dneska odpoledne odjedou tak se pustím do práce,ať je tu uklizeno,nesnáším binec chichi,tak se drž papa

Leni:co se nám otočí?asi si sedím na vedení Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
lolinka

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 2:14 pm    Předmět: Citovat

Všem moc a moc gratuluji k nádherným pokrokům!!
Zejména Zapletalce to jde skvěle, ale ostatním samozřejmě také. Jo, člověk se hned cítí líp když to jde dolů a musí se pochlubit a také hodně pochválit, aby ho to hřálo u srdíčka ještě víc.
Takže všem obr gratulace. Wink Wink Wink Wink Wink Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
DanaI

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 2:24 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, hlásím že si váha asi dala říct a jdu s kilama ( dekama ) dolů sice jako šnek, ale jdu...a to je nejdůležitější. Cítím se ale taková unavená, ne moc energie, i když přítel říká, že v posteli jí mám stále dost... Very Happy tak nevím...rozhodně nic nevzdávám a jdu dál...Zapletalce gratulace k dalšímu kilíčku a i všem ostatním bojovnicím. Už chápu, že je to opravdu boj sám se sebou, se svojí vůlí, prostě jak říkám stále, nic není v životě zadarmo. Smile

[/url]

46let, syn 26let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 2:37 pm    Předmět: super Citovat

IRISKO,ZAPLETALKO GRATULUJI Laughing Laughing Laughing Laughing JÁ MÁM TAKY POCIT,ŽE TY KILA POD STOVKOU NIKAM NECHTĚJÍ POTVORY,TAKY MI TO NĚJAK NELEZE Sad
Rosmarine

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 3:03 pm    Předmět: Citovat

Irisko - Laughing blahopřeji Vám, paní docentko Razz

51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem. Wink
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda.
ALENA

PříspěvekZaslal: pá srpen 06, 2010 3:33 pm    Předmět: Citovat

Zapletalka veliká gratulace, opravdu jsi jako starší sestra, ale zase ne až tak starší, vypadáš moc dobře, hlavně na té fotce s celou rodinou Exclamation Exclamation Wink Wink

Iriska tak ty jsi neuvěřitelná Rolling Eyes Rolling Eyes 14 dní se nevážíš a máš dole 3,5 kila, tak to je mazec, jsi kouzelnice, moc ti to holka přeji Wink Wink Wink Exclamation Exclamation Exclamation

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 384, 385, 386 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: