Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Majdalenka
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 8:17 pm Předmět: |
|
|
ZDRAVÍM VINEU a gratuluji k rozhodnutí a k tomu, že jsi k nám tady zavítala... někdy zase dáme kafído.... Zdraví Majdalenka _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vinea
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 8:20 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Majdi, děkuji. Jasně, že dáme A dlouho jsem se odhodlávala sem něco napsat, když zatím nehubnu a ani nemám termín. Ale všichni jsou skvělí. _________________ 41 let, vdaná, 2 děti, 1 fenka Lhasa Apso
TUBU 24.11. 2010 - FN Ostrava, MUDr. Foltys. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majakubi
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 8:35 pm Předmět: |
|
|
Ahojky, tak snad jsem ten metrik zvladla. Porad to tady studuju, ale nasla jsem jen starsi prispevky tech, kteri byli na gastrobypasu. Tak asi tu ted nikdo po tomto zakroku neni. Je tu nekdo ze Zlinska? Rada bych nejake osobni nazory a zkusenosti, rozhodnuta jsem, informace mam nacerpane, ale nevim, jak zacit, kam zavolat. Dekuju predem, pokud se mi nekdo ozve:) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqNrzHI/]
[/url]
Gastr.bypass, Turnov 31.11.10, dva mali raubiri 7 a 4 r. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 6:28 am Předmět: |
|
|
Maji vítám Tě mezi námi. Určitě se Ti někdo ozve, lidičky s bypasem tu jsou a dokonce i aktivní  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 6:23 pm Předmět: POZDRÁVEK |
|
|
ZDRAVÍM VŠECHNY LIDIČKY NA TOMTO FORU,PROČETLA JSEM SI TU VAŠE PŘÍSPĚVKY A PROSTĚ KOUKÁM JAKO BLÁZEN - JSTE SKVĚLÍ,KRÁSNĚ HUBNETE A ROZDÁVÁTE TU ODVAHU A OPTIMISMUS.JSEM JEDNOU Z TĚCH,KTERÉ SNAD VAŠE ŘADY ROZŠÍŘÍ,ALE MÁM FAKT VELKÝ STRACH Z POHOVORU U PSYCHIATRA,ABYCH NEŘEKLA NĚCO CO BY HO VEDLO K ZÁVĚRU OPERACI NEDOPORUČIT.JSEM DĚSNÁ V TOM,ŽE JÍM ANIŽ BYCH MĚLA HLAD,CELÝ DEN V PRÁCI TO DOCELA UJDE - PRACUJI NA POŠTĚ A NEMŮŽU SE CPÁT ZA PŘEPÁŽKOU ALE JAK PŘIJDU DOMŮ HRŮZA!!!!!! SAMA NEVÍM JESTLI ŽERU Z NUDY NEBO ZE ZVYKU....KDYŽ SE NA SEBE KOUKNU DO ZRCADLA ŘÍKÁM SI "NO TY VYPADÁŠ KRÁVO" ALE ZASE SI S TOU ANGLICKOU SLANINOU A ROHLÍKEM ZALEZU K TELCE NEBO KE KNÍŽCE.NO JSEM NORMÁLNÍ?????JE MI 42 LET,ROZVEDENÁ,MÁM SYNA 16 LET.TEN I VŠICHNI V RODINĚ VČETNĚ BABIČEK,DĚDEČKŮ ....JSOU HUBENÍ,JEN JÁ VYPADÁM JAKO KREDENC.DIET JSEM DRŽELA NEPOČÍTANĚ,UŽÍVALA ZLATÉ VEJCE I MERIDII.,CHODILA K DIETOLOGOVI.JO,ZHUBLA JSEM ALE ZA CHVÍLI JSEM MĚLA VÁHU ZPĚT A KAŽDÝ ROK JEŠTĚ NĚCO NAVÍC.V ZÁŘÍ JDU PRVNĚ V PRAZE NA O.B KLINIKU A LITUJI,ŽE JSEM TOTO ROZHODNUTÍ NEUDĚLALA JIŽ DÁVNO.MĚJTE SE KRÁSNĚ A HODNĚ ÚSPĚCHŮ.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 6:27 pm Předmět: DODATEK |
|
|
NO KOUKÁM,ŽE JSEM NENAPSALA TU ZÁSADNÍ INFORMACI,ŽE MĚŘÍM 182 CM A VÁŽÍM PŘÍŠERNÝCH !!!!!! 160 KG.TAKŽE JSEM DĚSNĚ VYSOKÁ,DĚSNĚ TLUSTÁ A ABY TOHO NEBYLO MÁLO TAK MÁM TAKY VELKÝ I NOHY....NO NENÍ TO NA ZBLÁZNĚNÍ??????HI HI HI . _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 6:32 pm Předmět: |
|
|
Romana Smolíková ahoj, tak tady jsi na té správné adrese, zde můžeš napsat vše co tě trápí a o čem sníš přeji hodně úspěchů v boji s váhou a uvidíš za pár měsíců již budeš menší a pak ještě menší pouze ta velikost nohy ti zůstane, ale to vůbec není důležité  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
Romanko ahoj, vítám Tě mezi námi a jsem moocc ráda, že jsi se rozhodla vystoupit z anonymity a hlavně, že jsi začala bojovat s těmi zatracenými kily !!! Neboj se ničeho, určitě projdeš a brzo se budeš těšit na opku stejně tak jako my všichni - také jsme měli strach a vidíš to sama - někdo už má po opce, někdo před opkou a někdo se teprve rozkoukává, ale co je hlavní - jsme tu, abychom se podpořili, tak se neboj ničeho a pokud Tě bude něco trápit, klidně nám to napiš  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
Vítám tě Romanko Smolinko a neboj , já zatím zhubla jen 26 kilo, ale i tak se mi scukla noha o 1 číslo, tak nezoufej ubereš všude, ubereš i nožičku...a byli tady prostorově výraznější jak už holky i kluci(abych někoho neurazila) a odhodili svoje nadbytečná kila v dáli..... Taky to dokážeš, jsou tu prima lidi a poradí co budeš potřebovat.....  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
Romanko Smolíková:vítám tě holka,tak už jsi sem nakoukla, tak jsi naše a basta,moc tě zdravím a blahopřeji k velikému ale velmi zprávnému rozhodnutí,no hlavně se ničeho neboj, u psychouše určitě projdeš,a když ne na poprvé tak na podruhé to je jedno,ale myslím že na poprvé,prostě všechno povíš jak bojuješ s váhou od mala,že jíš a jíš,a že máš hlad ,no a že už jsi vyzkoušela i ty přípravky a několikrát jsi se snažila i sama a že ti to samoté nešlo a prostě tak a myslím že když uvidí jak se trápíš nemůže říct ne,nebo ho kousnu neboj No jak jsi psala, taky jsem semtam jedla nekontrolovatelně a anglickou milovala,ale to tu dokázal každej pěkně se přežrat,neboj se ono to pujde, pan doktor ti poradí,tak ti držím pěstičky a jsi s námi, tak je to o malinku lehčí protože hodně holek včetně mě držíme pěstičky už ted,a že jsi vysoká a měla jsi 160kileček co mám říkat já, já měla jen 164cm na 140kg takže pěkná koule,tak ted to malinko upravuji a už je to lepší,tak se neboj a hurá do teho ju,měj se krásně a kdyby něco pisni bud sem ,nebo sz ,papa Irča _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
žaneta Ostrava
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 9:30 am Předmět: Jsme na stejné lodi, vítám tě |
|
|
Ahojky Romanko Smolíková
Já jsem Žaneta mám 36 let, měřím 178 cm a mám úcty hodných 123 kg. Takže taky žádné tintítko Chci ti jen napsat, že nejsi sama v tomto věčném boji z váhou. Na základě několika rodinných sezení jedu 04.08.2010 s manželem a dcerou na první konzultaci do OB Kliniky v Praze a hned druhý den jsem objednaná k psycholožce do Ostravy a pak následuje kolečko vyšetření a stejně jako ty mám strach, že mě odmítnou. Ale já se nedám !. Hodně mi zde pomáhají tito zlatí lidé, kteří píšou svoje zkušenosti jak to zvládají oni a je fajn, že se podělí o ty informace, které jsou pro nám nováčky k nezaplacení. Moc mi pomohlo setkaní těchto skvělích lidiček na srazu v Hradci, udělali na sobě velký kus práce a jsou moc krásní a od toho okamžiku bych šla na operaci HNED,  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 12:20 pm Předmět: |
|
|
Taky vítám Romanu Smolíkovou.Děvčata už tady toho napsali spoustu a jen snimy souhlasím.A věřím,,,,,,,že ti tento klub hodně pomůže.Tak jak pomohl mě!A jsu za to všem tady hodně vděčná.
Tak ti přeji mnoho úspěchů. _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kristinka
|
Zaslal: pá červenec 30, 2010 1:26 pm Předmět: pro romanku z teplic |
|
|
ahojky jsem moc rada ze se tu obevila treti teplicanda ja jsem take z teplic a jsem 4mesice po operaci a pokud pujdes k psychologovi do teplic nemusis mit zadny strach nedela z toho zadne problemy a nijak to neresi drzim ti pesticky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Smolíková
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 5:55 pm Předmět: SMOLINKA |
|
|
TEDA JÁ VÁM NAPSALA TAK DLOUHÝ PSANÍ A ONO MI VYLEZLO NĚKDE ÚPLNĚ JINDE.......JDU SE POKUSIT NĚJAK TO OPRAVIT.  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so červenec 31, 2010 10:49 pm Předmět: |
|
|
Vítám a zdravím všechny nově příchozí
a taky prosím v téhla sekci psát pouze představení jinak se prosím přesuňte do kavárny a nebo jiného příslušného tématu Děkuji _________________ redukce od 1.10.2005 ( -35kg před operací)bypas 9.11.2006 ,dr. Michal Čierny ,Brno
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|