Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 505, 506, 507 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
verca
|
Zaslal: so červenec 24, 2010 8:26 am Předmět: |
|
|
seky nemocnici, kde podstoupíš operaci si můžeš zvolit Ty sám. Už dávno neplatí, že máš přidělenou jednu nemocnici v okolí bydliště a tam musíš za každou cenu jít. Pokud se rozhodneš pro Turnov, určitě nebudeš litovat. Potom ani není nutné chodit na obezitologii do Phy. V Turnově Ti nabídnou i všechna vyšetření k opce potřebná, kromě psychologa, toho bohužel nemají a musíš ho absolvovat někde jinde, ale výběr je opět na Tobě, jakého si zvolíš. Držím palce, ať už se rozhodneš, jak se rozhodneš  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
seky
Založen: 23.5.2010 Příspěvky: 28 Bydliště: kousek od Mladé Boleslavi
|
Zaslal: so červenec 24, 2010 10:33 am Předmět: |
|
|
verca napsal: | seky nemocnici, kde podstoupíš operaci si můžeš zvolit Ty sám. Už dávno neplatí, že máš přidělenou jednu nemocnici v okolí bydliště a tam musíš za každou cenu jít. Pokud se rozhodneš pro Turnov, určitě nebudeš litovat. Potom ani není nutné chodit na obezitologii do Phy. V Turnově Ti nabídnou i všechna vyšetření k opce potřebná, kromě psychologa, toho bohužel nemají a musíš ho absolvovat někde jinde, ale výběr je opět na Tobě, jakého si zvolíš. Držím palce, ať už se rozhodneš, jak se rozhodneš  | Psychologa už mám z KARLAKU,akorát nevím jak dlouho to platí ,mám to už 3měsíce.Zkusím tam zavolat a domluvit se.zatím díky, ozvu se jak jsem dopadl.Ahoj Jarouš _________________
[/url]
35let, bypass 2.3.2011 Turnov,při nástupu na opku 172kg. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: so červenec 24, 2010 11:16 am Předmět: |
|
|
seky,
já myslím, že můžeš mít vyšetření (krom předoperační krve) půl roku zpětně, ale záleží to na operatérovi. Některý Ti třeba povolí i delší (pokud jsi bez problémů), někdo může vyžadovat kratší. Ale těch půl roku bych řekla, že je takové nepsané pravidlo. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lolinka
|
Zaslal: so červenec 24, 2010 11:18 am Předmět: |
|
|
Verca,
já měla všechna vyšetření hotová v Praze a do Turnova jsem si jela až pro termínek. Ale je fakt, že krom psychologa mohou udělat všechna vyšetření tam.
seky,
v tématu pro nováčky na tomto foru jsou případně kontakty na různá pracoviště. Samozřejmě tam není vše, jen to co jsem našla nebo mi poslaly dobré duše na tomto foru k doplnění. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJnXPDh/]
[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so červenec 24, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
Seky-Jarouš-vítám tě zde na foru a blahopřeji k rozhodnutí,jít na opku,jinak mě bylo řečeno že vyšetření platí půl roku,ale asi záleží jak které,tak držím pěsti a dobře pořiď  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Naposledy upravil Iriska dne so červenec 24, 2010 5:23 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: so červenec 24, 2010 4:46 pm Předmět: |
|
|
Irisko dobrý překlep pořiť (po zadel) asi jsi chtěla napsat pořiď  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: so červenec 24, 2010 5:22 pm Předmět: |
|
|
Trix.:ježišmarjáááá jdu to hned opravit,no nevím zda se temu dá říkat překlep,jsem jedna z těch ,co talent na češtinu nemá,ale většinou i,y,no ale tohle byl opravdu překlep,to vím,děkujíí  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Panika
|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 1:25 pm Předmět: |
|
|
ahoj, všechny Vás moc zdravím....jak Vás tady pročítám, tak Vám závidím,že už máte PO...já mám teprve PŘED...prvním vyšetřením...nejdřív jsem se objednala na Turnova,ale pak jsem se rozhodla pro plikaci, kterou dělají jen na OB klinice v Praze, tak jsem se objednala tam...stále hledám, jestli někdo nepíše,že to má za sebou, nejste tu někdo takový???Jestli ano, prosím, napište co a jak.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 2:35 pm Předmět: |
|
|
Panika Na OB klinice dělají plikaci, band i tubu takže máš na výběr. Já chodím k dr.Doležalové je bezva tak se neboj na vše se zeptej a rozhodnutí je jen a jen na tobě. _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 7:54 pm Předmět: |
|
|
Panika plikaci dělají také v Jablonci  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: ne červenec 25, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
Panika: ahojky, já jsem teďka měsíc a půl po plikaci na OB klinice Písni mi třeba SZ nebo tady a zeptej se na cokoli, ráda ti odpovím  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Panika
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 5:50 am Předmět: |
|
|
MOc děkuju všem za odpověď...
[quote="Lucie K."] Napsala jsem ti SZ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vanda
|
Zaslal: po červenec 26, 2010 9:09 am Předmět: |
|
|
Panika - také mám plikaci na OB Klinice. _________________
3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majakubi
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 12:50 am Předmět: Gastricky bypas |
|
|
Ahoj, jsem tu nova, i kdyz uz jsem tu procitala delsi dobu vase prispevky a hledala informace. Rozhodla jsem se asi pred mesicem pro gastricky bypas. Rada bych nejake informace od clovicku, co tohle maji za sebou. Je mi 40, mam dve male deti, jsem OSVC a tak by mne prave zajimala i delka pracovni neschopnosti a pobytu v nemocnici. Jinak jsem Martina a musim rict, ze jste tu super lidi. Podpora je vzdycky potreba a dulezita. [color=darkred][/color] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 10:35 am Předmět: |
|
|
majakubi:ahojky Marti, vítám tě tu,a moc zdravím,sice neporadím ohledně bypasu,ale přivítám tě ráda,jen s tou neschopností,no záleží na tom co děláš některé holky šli už po 14dnech pracovat,ale pokud máš těžkou práci tak jistě tak měsíc,tak blahopřeji k rozhodnutím a třeba se poper s metříkem  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|