Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 504, 505, 506 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
verca

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 10:15 am    Předmět: Citovat

Pett moc nad tím přemýšlíš, moc se tím zabýváš, moc to řešíš... proto z toho všeho máš nervy a proto možná také nehubneš !! Nech tomu volný průběh, nevaž se každý den, ať Tě to zbytečně nestresuje a buď více v klidu a pohodě. Uvidíš, že výsledek na sebe nenechá dlouho čekat !! Problém Tvého nehubnutí může být klidně nervového původu, aniž by jsi si to uvědomovala nebo připouštěla. Zkus i tuto možnost - bojuj kočko, máš určitě na to, držím moc palečky, DOKÁŽEŠ TO !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pett1

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 10:37 am    Předmět: Citovat

Věru - to vůbec ne! Nestoupám několikrát denně na váhu a nestresuju se tím, neboj! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Říkám si, že teď nejspíše ubývám na centimetrech. Jen po opce od každého čtu, jak krásně jede dolů a já už týden stojím. Tak možná jen potřebuji slyšet, že to tak také někdo těsně po opce měl, že stál. Wink
Však ono se to rozhýbe - já tomu pevně věřím. Wink Ještě kdybych se měla stojící váhou nervovat, tak už bych skončila na psychině, ke všem těm všedním problémům. Laughing Laughing Laughing Laughing

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno
verca

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 10:45 am    Předmět: Citovat

No třeba Angie je z váhy pomalu na prášky... teda dnes jásala, to musím prásknout Laughing Laughing Laughing

Ale to, že hubneš v cm, tak to je hodně dobré znamení !! Někdy totiž cm znamenají více, než kila !! Takže bych řekla, že je to vlastně vše v pořádku...nejprve cm a za chvíli i kg - tak už nezoufejjjjj Laughing Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Pett1

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 10:51 am    Předmět: Citovat

No já bych nejraději brala obojí najednou - váhu i cm Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
erytrin

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 10:57 am    Předmět: Citovat

Pett hele když mizejí cm a kg ne řekl bych že nějaký tuk mizí (jedno kg tuku je pořádný objem) a naopak nabíráš svalovinu což je uplně skvělá kombinace tak nezoufej Wink a jj Angie skoro atakuje docenturu taky sem si s ní psal Smile držím vám palce holky a hlavně nehrottě to pořád jinak zešílíte Very Happy

PříspěvekZaslal: út červenec 20, 2010 4:31 pm    Předmět: operace Citovat

Pett, já jsem přišla z nemky a měla jsem 8 kg dole, pak určitě nejméně 14 dní ani ťuk, váha stávkovala. Byla jsem natěšená, že budu hned hubnout a ono óňo! Ale pak se to samo pohlo a pomalinku se to posunuje. Takže nezoufej, všechno bude.

[/url]
55 let, TUBU 18.5.2010 Turnov
přítel 54let mi drží palce (stále)
Pett1

PříspěvekZaslal: st červenec 21, 2010 9:54 am    Předmět: Citovat

Benny - díky za povzbuzení. Wink Aspoň někdo, kdo na tom byl podobně jako já. Wink

Rosmarine

PříspěvekZaslal: st červenec 21, 2010 3:00 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, tak já se neměřím, ale hubnu od shora - obličej, krk,...a hlavně prsa a objem. Tak si říkám, že se asi ty špekouni přece jen rozpouštějí. Zítra jdu na kontrolu a vyndání stehů, tak posunu určitě i metřík Wink

51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem. Wink
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda.
Lenka631

PříspěvekZaslal: st červenec 21, 2010 3:44 pm    Předmět: Citovat

Pett, nezoufej, já jsem stála skoro dva měsíce, už jsem si myslela, že se to nepohne, sice to nejde fofrem, ale alespoň to neleze nahoru. Wink a to podle většiny mám tu "nejsilnější formu zákroku"

[19.11.2009 MGB MUDr. Beňo ]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
seky

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 5:31 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,je tu někdo komu dělali bypas v Praze na KArlákU?Mám tam jít a bojím se,tady každý píše jen Turnov,Iscare,Břeclav. Tak nevím,jestli nemám udělat změnu.Díky JaRDA.

[/url]

35let, bypass 2.3.2011 Turnov,při nástupu na opku 172kg.
lolinka

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 6:48 pm    Předmět: Citovat

seky,

bohužel o nikom komu by dělali bypass na Karláku nevím. Já na Karlák chodím na obezitologii. Nechodíš náhodou také tam? Nebo někam do Boleslavi? Pokud budeš chtít, můžeme dát někdy kafe a pokecat. Jinak s bypassem tu je lidí o dost méně než s tubu a bandem, ale určitě ti také napíší co a jak. Ještě se zeptám, kdo by Ti to měl na Karláku dělat? (operovat)

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
seky

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 8:18 pm    Předmět: Citovat

lolinka napsal:
seky,

bohužel o nikom komu by dělali bypass na Karláku nevím. Já na Karlák chodím na obezitologii. Nechodíš náhodou také tam? Nebo někam do Boleslavi? Pokud budeš chtít, můžeme dát někdy kafe a pokecat. Jinak s bypassem tu je lidí o dost méně než s tubu a bandem, ale určitě ti také napíší co a jak. Ještě se zeptám, kdo by Ti to měl na Karláku dělat? (operovat)
Ja taky právě jezdim na karlák k dr.Svobodove a byl jsem na konzultaci u dr.Michalskyho ten by to měl dělat.tak snad se ozve někdo z něakou recenzi.

[/url]

lolinka

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 9:29 pm    Předmět: Citovat

seky,

bohužel se obávám, že tu nikdo s bypassem z Karláku není. Nevím zatím o nikom, že by tu psal že podstoupil bypass na Karláku. Nicméně myslím, že sem chodí víc lidí, kteří jen čtou a nepíší, tak třeba se Ti někdo ozve. Jinak já chodim k Dr. Matoulkovi. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
erytrin

PříspěvekZaslal: čt červenec 22, 2010 9:32 pm    Předmět: Citovat

Loli ten doktor to je mladej? Taky jsem chodil na karlák na internu kvuli váze a to jméno mi něco říká byl to sympaťák Wink

PříspěvekZaslal: pá červenec 23, 2010 7:27 pm    Předmět: Citovat

lolinka napsal:
seky,

bohužel se obávám, že tu nikdo s bypassem z Karláku není. Nevím zatím o nikom, že by tu psal že podstoupil bypass na Karláku. Nicméně myslím, že sem chodí víc lidí, kteří jen čtou a nepíší, tak třeba se Ti někdo ozve. Jinak já chodim k Dr. Matoulkovi. Wink
To je pry její bratr,sympatak,ale já radši k žensky.No a když chodíš k němu to .ti nabídl on ten Turnov?Já,že bych to měl i blíž z MB.A hlavně to každý chválí a na tenKArLák se nikdo neozívá.Zatím děkuji.

[/url]

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 504, 505, 506 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: