Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

RECEPTÁŘ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 34, 35, 36  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Olča

PříspěvekZaslal: st červenec 07, 2010 12:04 pm    Předmět: Citovat

Irisko děkuji tu hlívu určitě vyzkouším. Manžel po ní stále pokukuje v krámu a říká ať to zkusím a já nevěděla co z ní udělat tak teď mám inspiraci
Dejna

PříspěvekZaslal: st červenec 07, 2010 12:18 pm    Předmět: Citovat

já teď totálně ujíždím na tzatziky, klidně by mi stačilo jen to 6x denně... přes noc nechám přecedit přes filtry ze starého kávovaru velký bílý selský jogurt, pak jen přidám nastrouhanou a vyždímanou okurku, osolím, opepřím, kopr nemusím a musím se sakra hlídat, abych nesnědla víc, než mám ... mňam

Olčo, já dělám hlívu hodně, dávám jí všude místo hub, které Dejňák neumí trávit ... včera jsem zrovna dělala těstoviny s hlívou a sýrovou omáčkou, mohla se utlouct i moje mamka, která se nejdřív frcala, že fleky bez masa nechce ...

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10

Naposledy upravil Dejna dne st červenec 07, 2010 3:20 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iriska

PříspěvekZaslal: st červenec 07, 2010 12:48 pm    Předmět: Citovat

Olí:to jsem ráda že jsem tě potěšila,chlapovi jí můžeš i normálně zahustít jíškou,tohle je zdravá verze pro nás Laughing Ale pokud bojuje s námi tak si dá i tak,no jinak hlíva je perfektní i jako řízek obalovaná,je opravdu jemňounká,no a taky vynikající jen na másle se solí a s kmínem-jen orestuješ s obou stran do zlatova-no tu jsem dlouho neměla takže jak jí potkám tak jí hned kupuji Laughing tak se měj ahojky a dobrou chuť Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
janaaa

PříspěvekZaslal: so červenec 17, 2010 8:03 pm    Předmět: Citovat

DĚVČÁTKA NEMŮŽE MI NĚKDO PORADIT CO S TVAROHEM? NĚJAKÝ DOBRÝ RECEPT? KNEDLÍKY, BUCHTY....

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: so červenec 17, 2010 8:07 pm    Předmět: Citovat

janaaa třeba tohle http://bedrunka.unas.cz/recepty/tvaroh.htm

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
ALENA

PříspěvekZaslal: so červenec 17, 2010 8:13 pm    Předmět: Citovat

http://recepty.vareni.cz/tvarohove-pokuseni/

Terča

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 12:05 am    Předmět: Prosím, Citovat

máte nějakej speciální recept na Pepu? Nikdy jsem sýr negrilovala... Crying or Very sad
Díky Wink všem.

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
verca

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 9:27 am    Předmět: Citovat

Terčo recept je velmi jednoduchý - do misky trochu oleje a do něj jakékoliv koření - které Tě napadne, my už to dělali asi s 20-ti druhy a vždy to nemělo chybu - před cca měsícem to synátor zkusil s kořením na francouzské brambory se sýrem, to se opravdu povedlo - vyniikající !! Můžeš opravdu různé - grilovací nebo přímo koření na gril. sýr, na různá masa, zeleninu, prostě vše, co Tě napadne... a co se zbytkem oleje s kořením? Rolling Eyes My si z toho děláme topinky - na grilu - chleba tím pokapeme z obou stran, pak ugrilíme, nebo opečeme na ohýnku.

Pepu obalíš v tom oleji s kořením, vložíš zpět do původního alobalového obalu, uzavřeš a šup s ním na gril.... až se nafoukne, můžete papkat Laughing

Jinak když koupíš přímo "Pepu" - 4 kousky v jedné krabičce - tak tam je přímo koření k tomu určené... Ale to moc často nekupujeme.

Není nic jednodužšího, dobrou chuť Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
DanaI

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 3:10 pm    Předmět: Citovat

AHoj Verco,
jsem krátce po sleeve resekci v TUrnově a dostala jsem na tebe kontakt od Jitky ( Bossice ), že by si mohla prosím napsat jakýsi jídelníček co jíst (pít) po operaci. Prostě takový jakýsi režim, sladkého mám už z nemocnice docela pokrok, tak jsem tě chtěla požádat, jestli nemáš v rukávu i nějaký receptík na něco tekutého bez kousků ale slaného....musím tuhle tekutou dietu držet až do přes příštího čtvrtka a nějak mi chybí fantazie...Smile Jinak jsem v pořádku, jen jsem jak spráskaný pes, bolí mě nejvíc záda, a hodně se potím při každé činnosti co dělám.....snad se to bude lepšit...? pa měj se hezky Dana

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wIALN6F/]

[/url]
Dada73

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 4:31 pm    Předmět: Citovat

Milá Dano,

zkus si rozšlehat lučinu s mlékem, je to slané a dobré. Také mi sladké lezlo i ušima. Můžeš rozšlahat jakýkoliv slaný tvaroh a fakt se to dá.

-42 kg
37 let, 1 dítě - 3letý Jindříšek a 1 manžel podporující, 1.4.2010 Tubu UVN
bestickova

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 4:37 pm    Předmět: Citovat

http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/napoje/14447-super-nealko-koktejly-na-party-fg

[/url]
Dejna

PříspěvekZaslal: po červenec 19, 2010 6:51 am    Předmět: Citovat

terčo, my Pepu grilujeme jen tak ... vyndám i z alobalu, griluju nasucho z obou stran, udělají se hnědé proužky a hodně se nafoukne, pak vyndám na připravený list ledového salátu, poliju brusinkami, půlku odkrojím Dejňákovi a pak se cpu, je to ňaminka

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Sibyla

PříspěvekZaslal: ne srpen 01, 2010 6:12 pm    Předmět: Citovat

Na žádost Romanky a ostatních vkládám recepty:

Buchta ze zakysané smetany
4 zakysané smetany, 1 ušlehaná smetana (nemusí být), kakao, 4 lžíce cukru, vanilkový cukr, 1,5 balíčku piškotů.
Smetany promícháme s kakaem a cukrem, vmícháme ušlehanou šlehačku a piškoty. Dáme do formy vyložené potravinářskou fólií nebo alobalem a necháme v ledničce ztuhnout pár hodin.

Lehký bramborový salát
Uvaříme brambory ve slupce (nejlepší jsou nové), krátce povaříme zelené fazolky a zelený hrášek. Zchladíme, smícháme, zalijeme 1/2 l vývaru a 2 dcl vody ze sterilovaných okurek. Přidáme hořčici, zamícháme a necháme nejlépe do druhého dne uležet. Pak přidáme vyškvařenou anglickou slaninu na kostečky, 2 avokáda (nedávala jsem, byly tvdý jako šutr) a dvě lžíce čerstvé posekané máty.

Buchta s ovocem
Těsto ze 7 vajec jako na olejovou bábovku na plech, upečeme. Uvaříme vanilkový puding podle receptu, až je mírně vlažný, zašleháme do něho 1 kostku másla. Natřeme na korpus, poklademe ovocem a polijeme želé z pytlíku.

Říkala jsem, že je to hrozně jednoduchý Very Happy

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
ALENA

PříspěvekZaslal: ne srpen 01, 2010 6:29 pm    Předmět: Citovat

Sibylka jéééééé dííííky moc, bylo to moc dobré a Romanka slíbila, že mi někdy také upeče Wink Wink hlavně tu s jahodama a kiwi Laughing Laughing

Romana

PříspěvekZaslal: ne srpen 01, 2010 6:52 pm    Předmět: Citovat

sybilka děkuji mooc Razz ano je to jednoduché a mooooooc dobré Razz
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 34, 35, 36  Další

Přejdi na: