Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 502, 503, 504 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
janaaa

PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2010 7:29 pm    Předmět: Citovat

nevím jestli se dá domluvit rychlejší termín, protože termín se vypisuje až máš za sebou psychologa. ale nejsou dlouhé čekací doby. do vánoc to stihneš.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
frapeto1

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 8:23 am    Předmět: sleeve gastrektomie Citovat

Ahoj zdravím Všechny, jsem tu nová a chtěla jsem poprosit o radu. Začala jsem chodit na OB kliniku a lékařka mi navrhla místo bandáže žaludku sleeve gastrektomii, ale dočetla jsem se, že je tato operace rizikovější, než bandáž. je tu někdo, kdo má za sebou sleeve gastrektomii a jaké jsou jeho zkušenosti? Děkuji

[/url]
39let, děti 19 a 17, 26.10.2010 po plikaci na OB
Rendy

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 9:07 am    Předmět: Citovat

FRAPETO1 VÍTEJ TU V KLUBU A JINAK SE TI NĚKDO URČITĚ NA TVŮJ DOTAZ OZVE JÁ MÁM BAND TAK NEVÍM,ALE NEBOJ NĚKDO SE TI OZVE A NAPÍŠE JINAK KRÁSNÝ DEN. Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
lolinka

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 9:23 am    Předmět: Citovat

frapeto,

přečti si sekci "Pro nováčky na tomto foru....."

..a pak můžeš dál listovat forem - dozvíš se toho opravdu spousty.

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
erytrin

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 9:28 am    Předmět: Citovat

hoj taky zdravím a řekl bych že nemusíš mít obavy je tu snad víc tubu než bandu Very Happy

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 10:37 am    Předmět: Citovat

Frapeto ...Jak už psal Erytrin, je tady hodně lidiček, kteří mají tubu...sleeve gastrektomii...já třeba také...je to, že ti vlastně uřežou kus žaludku a vytvoří tzv.menší žaludek...který má tvar trubky...je to razantnější zákrok, ale zas kdybys měla nějaký problém...třeba rakovinu, tak by ti taky ufikli kus žaludku...nemáš tam zas žádný cizí předmět, tudíš odpadá nějaká alergie nebo netlačí portík, nebo ti nemůže zarůst ani se otočit...ale je to pro tělo větší zákrok a ne každý chce tak radikální operaci...já osobně necítím žádné omezení, nic mě nebolí, můžu se pořádně hýbat, cvičit v poho, nemám žádné omezení....jen se člověk musí hlídat, protože časem má člověk tendenci si přidávat porce...je to o sebekázni, ale to platí i pro bandáž, oboje se dá přežrat Shocked

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
smapája

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 11:24 am    Předmět: Citovat

možná taky mysleli plikaci, která se dělá jedině v OB klinice a je to taky sleeve, jen neuříznou žaludek, ale srolují,je to prý míň rizikové a má to tu např.Vanda

[/url]
35let,bezdětná
Iriska

PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2010 11:30 am    Předmět: Citovat

frapeto1:Ahojky vítám tě,tak já mám banda a te´d když už jsem o všem srozuměná a vím co a jak ,když se povolí že jde utáhnout tak jsem spokojená,a Ti co mají Tubu zase snědí o malinko méně a když žaludek znovu rozjedí tak nejde dofouknout nic,ale zase když je potřeba kázeň tak u obojího,takže já si myslím že je to jedno....já jsem spokojená že mám něco co jde regulovat Laughing a zároveˇkdyby byl do budoucna problém tak vyndat,ale jak říkám je tu hodně holek co jsou spokojené s Tubu,však čti a koukej na metříky a uvidíš jde to tak i tak jen když člověk chce Wink

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
frapeto1

PříspěvekZaslal: čt červenec 15, 2010 10:33 am    Předmět: Poděkování Citovat

Děkuji Všem za milé přivítání, musím přiznat, že při pohledu na Vaše metříky tiše závidím a doufám, že se také dočkám. Zatím mám nastavený režim 5000Kj na den a musím se přiznat, že mi to dělá docela problém, neboť jsem se nikdy pravidelně nestravovala jsem tak zvaná podviživená obézní Shocked , ale snažím se.
Zdravím Všechny a držím palce.

[/url]
Lucie K.

PříspěvekZaslal: čt červenec 15, 2010 11:19 am    Předmět: Citovat

frapeto1: ahojky, já jsem byla na Ob klinice taky a mám plikaci. Doktorka mi to vysvětlila jako takovou střední cestu mezi bandem a tubu. Nevyznám se v tom nějak moc, ale vím, že někdy je lepší ze zdravotních důvodů tubu (popřípadě plikace) než band. Já třeba měla hiátovou hernii (brániční kýlu) a říkali, že můžu mít klidně band, ale že by spíš kvůli tomu doporučili tubu nebo plikaci. Ale band mi taky nijak nezakázali.

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
frapeto1

PříspěvekZaslal: pá červenec 16, 2010 10:22 am    Předmět: Lucie K. Citovat

Lucie K.:Ahoj a díky za vzkaz, byla by jsi prosím tak hodná a napsala mi, jak dlouho si po této operaci byla v nemocnici a za jak dlouho jsi mohla jít do práce a vůbej jak Ti potom bylo? Děkuji

[/url]
Lucie K.

PříspěvekZaslal: pá červenec 16, 2010 11:20 am    Předmět: Citovat

Frapeto1: Do nemocnice jsem nastoupila na plikaci 9.6 a týž den mě operovali, domů se pouští hned druhý den. Ale mě bylo zle a byly ty strašný vedra, tak jsem tam zůstala do pátku. Takže ve středu jsem nastoupila a operovali mě a v pátek jsem jela domů. Paní, co byla se mnou na pokoji šla hned druhý den domů. Po plikaci se tak prý chodí. Zvracela jsem ten den často, druhý den už skoro ne a třetí den jsem byla relativně ok. Břicho mě bolelo malinko. Do práce jsem šla za týden. Ale je rozdíl, podle toho, co děláš za práci. Já jsem vychovatelka a děti lítaj jak blázni, tak sem se bála. Po týdnu jsem jela na vyndání stehů a pak už mi bylo dobře. Dodržovala jsem 10 dní tekutou, 10 kašovitou a pak už normálně tuhou, ale maličko. Kdyby tě cokoli dalšího zajímalo, tak písni tady nebo SZ. Jen Kavárnu nečtu, tak aby ses mě neptala tam Wink

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
benny

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 6:36 pm    Předmět: operace Citovat

Pett1, tak jsem dnes dočetla pár stránek, přečetla jsem si Tvé obšírné popsání nástupu do nemocnice, napsala jsi to pěkně, ale jedno vím - jsem ráda, že mám opku už za sebou. Protože, tohle číst před opkou, tak si to asi rozmyslím a na nic nejdu, a už vůbec né na bandáž. To, co jsi měla kolem opky a po , tak to snad jinde se nemůže stát. Prostě v každé nemocnici to dělají jinak. My jsme neměly žádnou močovou hadičku, žádnou masku, kabelku jsme nosily poctivě tři dny po operaci, takže nám nic nikde neteklo. Ale je pravda, že to každá ráda podstoupí, protože se nám blýská na lepší časy. Doufám, že Ti je dobře a vesele odhazuješ kilečka.

Všem, co mají po operaci, přeji zdárné hubnutí a zvládnutí všech problémů. Já mám problém s pitím, a tak s tím denně bojuji - nemám totiž potřebu pít. Večer zjistím, že jsem nevysrkala ani půllitr.

[/url]
55 let, TUBU 18.5.2010 Turnov
přítel 54let mi drží palce (stále)
Pett1

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 8:52 pm    Předmět: Citovat

Benny - no já myslím, že jsem tu na fóru asi jediná, která si není ještě 100% jistá tím, co jsem udělala. Neříkám, že lituji, ale pořád jsem se tak nějak nevžila do toho nového života. Asi se budu dlouho loučit se svým starým životem, s tím nemoct pít jak jsem byla zvyklá, nemoct si dát meloun kolik hrdlo ráčilo, asi to chce čas... Když kilča ubývají, je to samozřejmě paráda, to nepopírám. Nyní jsem si jistá tím zákrokem tak max. na 80%, že jsem ho podstoupila. Ale nebudu lhát, na 100% to ještě není. Možná časem, až budu jíst normální jídla a prostě se naučím s novým žaludkem tak nějak žít.
Nechci tímto nikoho strašit, jen popisuji svoje pocity a těch negativních tu člověk před opkou příliš nečte. Takže já to píši tak, jak to cítím...snad se za to na mě nebudete zlobit...

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno
benny

PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2010 10:28 pm    Předmět: operace Citovat

Pett, každý má nárok na svůj názor a jak to cítí sám v sobě. Takže se nikdo na Tebe nezlobí. Já jsem dva měsíce po opce, meloun si dávám určitě měsíc, ale je fakt, že jsem si ho mixovala a musím říci, že to není ono. Dnes ho jím normálně, ale málo a hodně kousat! Na to jsem taky nebyla zvyklá, meloun jsem rozpůlila a lžící ho vydlabala a snědla během dvou hodin, byla to mňamka a štěstí, že máme wc vedle ložnice. O pití jsem už psala, ale já nepila ani před operací, s jídlem jsem se srovnala, malá porce mě nedělá problém, ale stačí jedna lžíce navíc a to tlačení v jícnu je dost bolestivé, takže to chce si dávat velký pozor. Jídlo neodvažuju. Dnes jsem pořádně hřešila, dala jsem na pekáč dvě kuřecí čtvrtky a kousek opravdu libového bůčku. K obědu bylo kuřecí, a večer jsem tajně šla na bůček s chlebem a sosíkem, no úžesný, ale v malém množství. Takže se taky vyrovnávám se vším okolo jídla. Myslím si, že se taky s tím smíříš a až budou vidět výsledky a úbytek kil, tak budeš sama se sebou spokojená. Moc Ti to přeju.

[/url]
55 let, TUBU 18.5.2010 Turnov
přítel 54let mi drží palce (stále)
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 502, 503, 504 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: