Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 497, 498, 499 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
skřítka

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 6:18 am    Předmět: Citovat

Kdo mi byl na opce v Ostravě,můžete mi prosím napsat své dojmy atd.?Kuju!!! Cool

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
apolena

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 9:07 am    Předmět: Citovat

Ahoj všem!!!!
Dnes jsem natěšeně nesla okopčený výs.vyš. k obvodní (mimochodem zná mě od mala). Vesele jsem ji to odevzdala jak jsem vše zvládla. Nemá nic proti mému rozhodnutí, ale prý ať si to ještě jednou rozmyslím. Tak jsem jí řekla jak 2 měsíce denně sleduji BK vaše zkušenosti a debaty. Ona mi řekla, že sem taky zabrousila, ale, že se tady píší sama pozitiva a málo negativa nebo problémy, které adi taky někdo má. Ale to je věc názoru. Já jsem rozhodnutá. Vložím sem článek, který jsem našla.
Co na to říkate??Máte někdo takové problémy??????????????????

[i]"Nejsem lekarka , ale muj pritel je lekar a dostal misto hospitalisty v USA. To znaci stara se o akutne prijate pacienty v nemocnici. Co ho udivilo bylo vysoke procento pacientu, kteri byli privezeni pro silne bolesti nekolik mesicu po absolvovani operace zaludku z duvodu obezity. Bolesti jsou stale a nedaji se v mnohych pripadech odstranit. Jen zmirnovat leky, akupunkturou atd. Ani reversni operace uz bolesti neodstrani. Operaci jsou pravdepodobne poskozena nervova zakonceni a to zpusobuje bolest. DOBRE si vse promyslete nez se rozhodnete pro operaci. Radeji mluvte s temi , kteri to uz maji za sebou a jsou ochotni se podelit o zkusenosti"
Iriska

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 12:09 pm    Předmět: Citovat

No možná na tom něco pravdy je že nějaký pacient to snáší špatně,i zde jsou holky kteří to zvládali hůře a dokonce to i napsali,ale myslím si že je to jak každá operace určité -to větší procento se zdaří a něco malinko se nepovede,ale člověk do teho jde že to bude ouky a musí temu věřit,tyhle informace samozřejmě nahání strach,ale raději kukat na ty pozityva a myslím že to je lepší....mi máme dvě možnosti 1)buď jdeme do opky a začneme bojovat a zjednoduší se nám život a zlepší zdraví nebo 2)nejdeme do opky stloustneme na maximum,zdraví se nám beztak zhorší -a tím pádem budou i ty doživotní bolesti...takže babo raď... Razz Razz Razz Já radím jdeme do teho a půl je hotovo Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Majdalenka

PříspěvekZaslal: čt červen 17, 2010 8:23 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Skřítko, já byla na operaci v Ostravě Porubě na Fakultce a operoval mě Dr.Foltys, byla jsem spokojená, naprosto bez problémů a bez komplikací, nemusela jsem ani na JIP, vše proběhlo hladce a na nic si nemohu stěžovat...ani na žádné pooperační denní bolesti, to tedy ne...jen mě někdy pálí žáha, když se přecpu...to je jediné...strašně hodný personál, moc hodné sestřičky...
Taky jsem dost dlouho čekala na termínek, vše jsem si vyřídila v místě bydliště...něco v Havířově, něco v Karviné...jediné negativum je, že mi posunuli termín, protože neměli volnou JIPKU a já ji stejně nakonec nepotřebovala, hodně mě to psychicky rozhodilo, ale je to k dobru věci a vše je zapomenuto...tak toliko moje zkušenost s Ostravou...Pa Majda Laughing Laughing

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
kujuja

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 7:40 am    Předmět: Citovat

Ahojky tak jsem tu už po operaci v pátek mě pustili a ted se pomalu snažím zaběhnout do normál.života Very Happy Pa pa

[/url]
erací.url=http
verca

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 9:14 am    Předmět: Citovat

kujujo držím palečky, ať jdou kilča pěkně dolů Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
kujuja

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 9:19 am    Předmět: Citovat

Děkuju snad to půjde. Very Happy

[/url]
erací.url=http
erytrin

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 6:27 pm    Předmět: Citovat

Ahoj jen dotázek...zná někdo osobně někoho kdo shodil bandem 60-80 kg? Budu rád za odpovědi a čím víc shozených kil tím lépe Wink

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 7:07 pm    Předmět: Citovat

Ery, myslím, že nezná Sad Myslím, že pro takové razantní hubnutí je třeba i razantní zákrok.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
verca

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 7:08 pm    Předmět: Citovat

Ery myslím, že naše spása boss o někom takovém kdysi mluvila...tuším, že to bylo 50 nebo dokonce 70kg, teď nevím Rolling Eyes

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
erytrin

PříspěvekZaslal: ne červen 20, 2010 7:40 pm    Předmět: Citovat

Sibylko ... nestraš Very Happy chci bejt ukázkovej případ teda Very Happy

Verčo taky díky a boss mi určitě poreferuje Wink

Jo a pak budeme moci doporučovat mě Very Happy jako příklad až jednou budu mít dole 70-80 kg? Very Happy jsem to ale snílek co Very Happy

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 12:54 pm    Předmět: Citovat

erytrine já znám osobně GÁBINU, ta má bandáž a před operací zhubla 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), ale ona sem již moc nechodí, má roční miminko a pár kg jí zůstalo , tak začala znovu hubnout Wink Wink Wink jinak si již nevzpomínám na nikoho s bandem, že by tak moc zhubl. Bylo to tak max 40 kg a pok již začali více operovat tubu a to již byly úbytky větší Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 9:47 pm    Předmět: Citovat

Dars a Mumajsko držím pěsti Wink
Dars

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 12:25 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, tak prý jsme se na operaci měli vrhnout v 10 hodin. Od desíti pořád jen čekám a to už je půl druhé. Rolling Eyes pochopím hodinové zdržení, ale toto už je trochu moc...... Rolling Eyes a nikdo mi nic ani neřekne. Co se děje, nebo naopak neděje......... Rolling Eyes

22 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: http://forum.bandingklub.cz/about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Evikp

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 12:28 pm    Předmět: Citovat

Jééé Dars to je mi líto... musí to být otrava, takhle čekat. Sad Myslím na Tebe, ať je to už co nejdřív.

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 497, 498, 499 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: