Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Junona

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 8:08 pm    Předmět: Citovat

Díky, podařilo se Razz
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 8:13 pm    Předmět: Citovat

Děvčata ahoj..... Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Držte mě !!!
Dneska jsem se dozvěděla, že jdu do Iscare na operaci už teď v pondělí 5.3. 2007 Exclamation Exclamation
Takže jsem včera chytala nervíky právem....jako bych to tušila... Rolling Eyes

Tak se těším, že je to tak brzo... ale zároveň se stresuju, že je to tak brzo Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rendula

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 8:53 pm    Předmět: Citovat

Jůůů,Zelenoočko,to je super,buď ráda,čímdřív tím líp,ani se nenaděješ a budeš to mít za sebou,to ti beruško gratuluju!!!!!!!

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
rendula

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 9:02 pm    Předmět: Citovat

Holky,psala jsem Datli smsku,tak prý Jana M. je bolavá a spavá,její mamka má prý dren,Datli psala,že je jí všelijak,že nechápe proč je tam o den dřív,operace prý bude zítra až ve 13.30,a mám všechny moc pozdravovat. Wink Wink Wink

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 9:32 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko to je bomba!!!!! Ty se máš, budu ti moc a moc držet palečky. Very Happy

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171
martina

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 9:36 pm    Předmět: Citovat

jééééééééééééééééééééé Zelenoočko teď jsem si to přečetla. No to je nádherný, gratuluji ti. To teda byl najednou fofr. To se ani nestačíš bát. No holka teď už to máš prostě za pár. Laughing Laughing Laughing

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
ALENA

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 9:45 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko perfektní,gratuluji a závidím Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink Razz Razz Razz Já jsem byla dnes u psychologa. Prima chlapec. Myslím,že je asi troško gay. No nicméně jsme si bezva pokecali. Namalovala jsem mu 3 obrázky,vyplnila asi 150 otázek v dotazníku. Říkal,že napíše do zprávy-souhlasím Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Exclamation Exclamation Exclamation .V pátek sono a gastro uáááááá Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 9:49 pm    Předmět: Citovat

Moc díky, holky... je pěkný, že mě utěšujete...ale já mám stejně nervy na pochodu.. dnes jsem nesehnala žádný papučky do nem., který by se mě hodily k pyžamku Crying or Very sad Crying or Very sad Laughing Laughing Laughing Laughing

Jinak byla jsem dnes s jednou prima kočkou tady z diskuze v Brně na kávičce... Wink , jmenuje se Jitka... (zdravím Tě Jity) ... a je 2 roky po bandáži.. - takže jsem se dověděla spoustu info.. což je moc fajn..
Já jsem si dala na papu moc dobrounké rizoto..ona jen kávičku...ale pak jsem ji část svého rizotka vnutila.. Laughing - a děvčata - já jsem vlastně byla na káviččce s vrabečkem!! Laughing Laughing Vzala si ode mě snad ani né 2 lžíce - a to je ještě nedojedla!!! Tak to je síla! To já, hrdinka, snědla celou pánev!!! Embarassed Embarassed Slušně vychované děvče jsem, no ne?
Ale je to fajn baba, má krásných 41kg dole.. a moc ji to sluší, kočce.. Laughing Laughing Laughing
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 9:51 pm    Předmět: Citovat

Alenko, tak to se tam v pátek uvidíme. Já tam budu taky! Jdu za anesteziologem a pak za dr. Grygou s výsledkama z interny a pro papíry a informace ohledně přijetí do Iscare..
elena

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 10:01 pm    Předmět: Citovat

Evo, ty potvoro, všech potvor. Já podezřívám to Grygu, že Vás má očipovaný, a jak jsi včera chtěla couvnout, tak to hned poznal a řekl, že tě musí položit dřív než si to rozmyslíš. Vy tam v tom Olomouci chcete trhat rekordy ne? Nejdřív Jana s mamkou, teď ty. Už mě fakt nenervujte. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Já ještě nemám gastro a ty už budeš doma po operaci až já půjdu na kolečko. Sakra, sakra, sakra.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Gratuluju strašně moc a všechno zvládneš holka. Papuče kup u bratra Větkonga a bude. Teď jsi mi připoměla, že já nemám pořádnou nemocniční košili, mám jen takový dlouhý trika a v těch nemůžu mezi lidi, ne? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Jinak se ale strašně divím, jak se ty intervaly mezi vyšetřením a bandáží zkracují. Třeba to fakt přestanou pojišťovny platit a my to ještě stihnem, teda doufám. Ale mě určitě něco najdou na gastru a já se pujdu zabít. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Wink Very Happy Very Happy

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 10:09 pm    Předmět: Citovat

Evi, já jdu na 8 na sono a potom budu sedět u Grygy a čekat,až mě veme na šlauch. Tak doufám,že se uvidíme. Mě určitě poznáš. Malá,stará,tváře sivé..... Baculatá blondýna,vlasy kraťoučky a řiďoučky a asi celá v černém. Jo a brýle.Prostě celá já Laughing Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Razz Razz Razz Very Happy Very Happy Very Happy Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 10:12 pm    Předmět: Citovat

Alenko - ty opico nejopicovatější!!! Jakpak škaredě se to popisuješ....??? No? Zapomněla jsi, že jsi mi poslala foto Laughing Laughing Laughing a navíc Tě vidím i na ICQ....?? A tam nic z toho, co jsi napsala, nevidím....

jo - však já si tě tam najdu, ženo! Shocked Shocked Shocked
ALENA

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 10:15 pm    Předmět: Citovat

Já vím,že jsem krásná,ale nerada o tom píšu Laughing Laughing Laughing Laughing Proč mám tu kytičku na ICQ pořád červenou,když jsem přihlášená. Pomoooc poraďte miii.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 10:17 pm    Předmět: Citovat

Elenko - nezlobila se na chudáka Evičku, prosim prosim... Ja plakala, moc plakala... ja nechtěla... ale musela... tak se nezlobila, Eleníto... Crying or Very sad Crying or Very sad
ALENA

PříspěvekZaslal: út únor 27, 2007 10:21 pm    Předmět: Citovat

Tedy Evi,ty jsi ale kus. Fakt krásná baba. Teď jsi blond nebo tmavá?Ty bys mohla být moje dcerunka.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: