Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Daniela Poulová
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 5:50 pm Předmět: |
|
|
A ještě jsem chtěla poprosit,jak "vyrábíte" ty krásný metříky ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 5:58 pm Předmět: |
|
|
metříky - Volná diskuse - Prosím vás o podporu - str. 4 tam najdeš přesný návod a popis. Do ISCARE si určitě zavolej a dej nám hned vědět, jak si dopadla. Měj se a držím palce, ten telefonát je na tom všem to nejdůležitější, protože je to ten 1. rozhodující krok. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Katka
|
Zaslal: út únor 27, 2007 4:56 pm Předmět: Představení |
|
|
Všechny Vás srdečně zdravím.Jmenuji se Katka a jsem tady oficielně přihlášená dnes poprvé, jinak čtu Vaše příspěvky asi půl roku a dodávám si odvahu. Hned na začátku se přiznám, že mám hrozný strach z operace.
Ale moje váha mě k ní donutí. Pocházím z Ostravy a byla bych moc ráda, kdyby mi někdo napsal, jak to chodí v Ostravě-Porubě. Z toho, co jsem si přečetla v příspěvcích, to pro ni moc dobře nevypadá. Nebo má někdo dobrou zkušenost. Neměla bych jet do Brna nebo do Prahy?Velmi často čtu Vaše příspěvky a musím přiznat, že Vás hrozně obdivuji. Kdysi jsem vážila okolo 90 kg ale protože mi zjistili cukrovku, tak jsem začala hubnout. Zhubla jserm na 63 kg ale jídlo jsem vytěsnila cigaretami.
Pak se ozvalo srdíčko a příkaz okamžitě přestat kouřit. A kila šla rychle nahoru, byla jsem opravdu silný kuřák. Teď po třetím pokusu už nekouřím 10 měsíců ale mám 37 kg navrch a co včíl? Smajlíky ještě neumím požívat ale do příště to snad nějak zvládnu. Mějte se všichni moc fajn a hurá do boje s KG. Čauky Katka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út únor 27, 2007 7:59 pm Předmět: |
|
|
Neboj Katko,myslím,že nejsi o nic větší srab než já !Minulý týden jsem se o této možnosti dozvěděla a tento týden už jsem si dodala odvahu a zvolala do ISCAR.Nejsme žádný mejdla!Myslím,že blbej pocit ze svýho těla,o zdravotním riziku nemluvě,za trošku té bolesti stojí !Sice si to zatím asi taky do důsledků neuvědomuju,co mě čeká,ale vím,že už si sama pomoct nedokážu a držení nějaké diety pro mě nepadá v úvahu.Ráda vařím,peču a manža si to pochvaluje,čímž mi masíruje ego a já o to víc vyvařuju, no a nedej si!Pro mně je smrtelná představa,že rodinka-4děti+manža,ládujou "normální"jídlo a já křoupu mrkem a zajídám ledovým salátem Chci jíst všechno,i když pidi porce.Tak do boje!Nepřátel se nebojme a na množství nehleďme! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drndinka
|
Zaslal: út únor 27, 2007 9:26 pm Předmět: PŔEDSTAVENÍ |
|
|
AHOJ KATKO A OSTATNÍ,JSEM RÁDA,ŹE MA NÉKDO STEJNÝ PROBLÉM,VÁHU JSEM MÉLA POD KONTROLOU DOKUD JSEM KOUŔILA 40CIGARET,ALE OD LISTOPADU KDY NEKOUŔIM,VÁHA LETI NAHORU A TO PŔITOM UŹIVÁM ZYBAN(BLOKUJE V MOZKU CHUŤ NA CIGARETY) NÁPLASTI A NIKOTINOVÉ ŹVÝKAĆKY. 16.BŔEZNA MAM JÍT NA GASTRO,PRÝ NALAĆNO,TO JE VŚECHNO,CO MÉ ŔEKLI,ALE TADY PO PŔEĆTENÍ PŔISPÉVKU JSEM POCHOPILA,ŹE MÉ BUDOU NÉCO STRKAT DO ŹALUDKU.PROBOHA CO? DO ISCARE JSEM SE ŚLA JEN ZEPTAT,A TAM HNED PŔEDOPERAĆNI,PSYCHO A POD.A JÁ JAK JELIMÁNEK SE ANI NEZEPTALA CO TO OBNÁŚÍ.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reloaded
|
Zaslal: st únor 28, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem v pátek byla na prvním vstupním pohovoru. Všichni byli moc příjemní, možná trošku ta sestřička u doktora v ordinaci, co mě vážila by mohla být trošičku taktnější, než aby mi řikala, že nosím 55kg úplně bezúčelně azbytečně. Má sice pravdu, to vím moc dobře, ale řekla to divně, navíc, když jsem tam byla jen v klahotkách a v podprsence Na kolečko jdu 10. 4. a moc se na to těším. Hlavně, ať už to mám za sebou. Mám pár otázeček: co po mě bude chtít ten psycholog a za jak dlouho asi tak dostanu termín? A existuje nějaká knížka receptů pro pacienty po bandáži? Ta brožurka mi moc nevyhovuje. Děkuji a přeji vám všem krásné dny!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Plavovlaska
|
Zaslal: st únor 28, 2007 2:42 pm Předmět: |
|
|
Hehe, tak sestřička možná měla své dny. Ono taky se pořád hrát na příjemnou,když je to třeba z gruntu semetrika je těžký, že jo
Psycholožky se neboj, ona si nemůže dovolit tě dál nepustit, zřejmě by jí to strhli z platu (j/k), nicméně bude si s tebou cca půl hodinky povídat.
O knize receptů pro obandážované nevím, ale nějaké recepty jsou na těhle stránkách - něco jako okénko dietologa.
Jakmile ukončíš kolečko a budeš mít všechno v pořádku (řekněme si otevřeně, že nejdůležitější je gastroskopie, když tam bude nález, tak ten ti to celé může prodloužit až o dva měsíce), tak ti vypíšou operaci do týdne -14 dnů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st únor 28, 2007 2:45 pm Předmět: |
|
|
Nebo do 5 tydnu...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reloaded
|
Zaslal: st únor 28, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|
Tobě dali termín za 5 týdnů?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Reloaded
|
Zaslal: st únor 28, 2007 6:14 pm Předmět: |
|
|
Děkuju moc za odpověď!! Jste tady všichni tak hodný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st únor 28, 2007 7:34 pm Předmět: |
|
|
Taky může být brzy hůř, čím víc se o tom ví, tím déle to může trvat. Až 5 týdnů, ale když budeš mít blbé gastro, tak musíš ještě podstoupit přeléčení. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st únor 28, 2007 11:05 pm Předmět: |
|
|
Reloaded, mě řekla u vážení něco úplně podobného a ještě mi ukázala model jednoho kila tuku, ale vůbec se mě to nedotklo. Ještě jsme spolu počítali kolik takových kousků musím zhubnout, abych se dostala do normy. Nejméně 30 kg tuku, co to je? Nemyslím, že se tě chtěla dotknout, ale motivovat tě. Já byla taky ve spodním prádle, jak by tě jinak zvážili? Tričko po takovýho obra jako jsem já taky něco váží. Možná sis to jen špatně vyložila. Ale jinak gratuluju k prvnímu kroku a ke kolečku. Já jdu 13.3. _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt březen 01, 2007 7:17 am Předmět: |
|
|
reloaded, tito to s nami nastesti mysli dobre narozdil od poulicnych posmevacku... viz "Miniliposukce!" kdyz kolem nich projdes apod.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva
|
Zaslal: čt březen 01, 2007 9:22 am Předmět: |
|
|
sf _________________ Bude mi 40, OK děti Lucinka a Péťa, OK manžel, pes a kočka, dům a zahrada:-)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: čt březen 01, 2007 11:37 am Předmět: |
|
|
Ivo a co je ta změna??? Trochu jsem tvůj příspěvek nepochopila.  _________________
operace 19.2.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|