Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 54, 55, 56 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 6:12 pm Předmět: A CO SPORT ?? |
|
|
když si to tady tak pročítám několikráte za den..tak si říkám..jak pak asi berušky sportuji. .....jak cvičí.. .....co cvičí..kolikrát týdně. ...taky zajímavé téma na povídání.. .Co nás zaujalo,co nadchlona sportu.. .....čím si nás získal.. .....jak se k němu stavit...atd...Jak jste na tom vy sluníčka moje milá?? Jak jim sport pomahá v hubnutí a hlavně spalování tuku..... Co Vám nejvíce dělá dobře a pomahá? ---- pa Mili
_________________ _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
|
L
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 7:21 pm Předmět: |
|
|
Já jsem jezdila každý den na rotopedu nejdříve 10 pak 11 a od lenda 15 km,ale jak jsem psala teď nemůžu.
I když paní Dr.říkala-těhotenství není nemoc-což je pravda!!!Tak ještě zkusím přemluvit pana Dr.jestli by mi nepovolil aspoň pár km...
Jinak naspala,že mám chodit na procházky.
K Vánocům jsme si koupila kolečkovéé brusle,ale to je teď také pasé a horské kolo mělo naplánovanou generální opravu,tak až příští rok.
L. _________________ 24 let,bandáž-11/8/06
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 7:30 pm Předmět: |
|
|
Ahojenky těhulko Lucinko.. ...taky jsem přemýšlela o kolečkových brusličkách ale nevím nevím...se nějak bojím,že bych měla věčný silniční lišej hi hi hi ..... Já mám tedy jen fitko 3-4x v týdnu po 1h,15min. To mám 45-50min. rotopedu ..jen tam není kilometrovník ,tak nevím kolik ,že to najedu hi hi hi a že tedy jedu fakt fest celou dobu.......a jen 30minut posilování těch našich nej partii..zadečku..bříška ...stehen...atd... Třeba pak dochtor něco málo povolí ale asi spíš ty procházky a cvíčo nejvejš pro těhotné a plavání... _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
|
L
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 8:54 pm Předmět: |
|
|
No on říkal,že je cvičení pro těhotné,ale až od 16tt.A paní Dr.říka,že přeci půl roku nebudu bezprizorní..Hodím řeč s Dr. a uvidím.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 8:50 am Předmět: |
|
|
Taky rotoped, ale přestala jsem v listopadu, dostala jsem vleklý zánět močových cest a pak taky odpoledne spíš šilhám ještě po posteli než bych si dala do těla. Tak jsem ještě zase nezačala rotopédit. Cvičit taky ještě ne, mám furt nějaké problémečky s bříškem ... ale měla bych to přehodnotit. Tak jen ty procházky. Pravidelně nepravidelně. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 8:51 am Předmět: |
|
|
L jestli jsi měla nějakou aktivitu, která není proti těhu a tak by se dala, popřípadě v šetrnější formě provozovat furt pryč. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
|
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 9:38 am Předmět: |
|
|
L, ja sice nikdy tehotna nebyla, ale myslim, ze je vhodne jen prochazky a plavani, videla sem tujhle jednu pani ve vysokem stupni normalne plovcit, myslim, ze je to nejsetrnejsi pohyb Ale nic se nema prehanet. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Plavovlaska
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 12:52 pm Předmět: |
|
|
Orientální tance jsou pro těhulky naprosto ideální. Navíc uvolněním a současně nenásilným protrénováním břišního a zádového svlastva zíkáváte bonus v podobě snadnějšího porodu.
A ke všemu, orientální tance jsou velmi příjemný sport |
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 12:54 pm Předmět: |
|
|
V těhu cvičení závisí na tom co těhulka dělala před otěhotněním. Pokud byla zvyklá pravidelně sportovat, tak jenom upraví svoji pohybovou aktivitu co do intenzity a vynechá to co se v těhu skutečně nesmí. Např. běžkyně běžně běhají i s bříškem a Katka Neumannová byla několikrát vidět v televizi s bříškem na běžkách. Horší to mají těhule co nedělaly nic a pak se najednou chtějí vrhnout do zdravé životosprávy včetně cvičení. Kamarádka co tomu rozumí mi říkala, že hlavně nesmím mít nějaké bolesti v podbřišku a křeče už vůbec ne. Luci mně tedy bříško dává dost zabrat, mám spadlou dělohu, takže s tím sportováním je to u mě trochu potíž. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 12:55 pm Předmět: |
|
|
Plavovlásko asi se budu muset poohlédnout po nějaké kazetě či dvd, u nás nic takového blízko není. Jo břišní tance se mi líbí _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
Návrat nahoru |
|
|
Plavovlaska
|
|
Návrat nahoru |
|
|
L
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 5:38 pm Předmět: |
|
|
No já jsem také četla,že kolo být může-v mém případě rotoped,ale Dr.řekl NE.
A plavání...to bych si musela pronajmout celý bazé pro sebe...
V pondělí mám kontrolu u gyn.tak se ho přeptám...třeba změní názor (doufám).
|
|
Návrat nahoru |
|
|
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 8:05 pm Předmět: |
|
|
L, doktor asi vi, proc ti kolo nedoporucuje, a vubec nevim, proc by sis mela pronajimat cely bazen. Kolik muzes mit, 90 kilo? Nevim. A navic, ja si dycky rikam, kdyz tam jdu - no co, sem tady, tak na me cumej - ale JA sem tu prece abych se sebou neco delala (krom toho ze vodu miluju a plavani me bavi) a to kdyz si nekdo z navstevniku neuvedomi, tak je blby. |
|
Návrat nahoru |
|
|
trixl
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
No to se ho zeptej proč, protože rotoped je celkem bezpečný, nemůžeš z něj sletět a že bys teď trhala rekordy to tě asi taky nenapadne. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
Návrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 8:21 pm Předmět: |
|
|
u nás třeba je přímo plavání pro těhulky - všechny jsou tam tak krásně maminkovský. Maj prostě jednou za týden na hodinu pronajatej bazén a jsou si tam mezi sebou, protože jak už tady někdo psal tak pohyb ve vodě je pro tebe i tvé dítě ten nepřirozenější a hlavně nenamáhá. Zkus se u vás po něčem takovym poptat.
Jinak jsem byla dneska na kontrole a taky padla řeč na sport a pan doktor řekl velice rozumnou věc - sport prostě musí bavit (což se o jízdě na rotopedu říct nedá, teda aspoň mě to nebaví) a že nejlepší jsou procházky, delší a ve svižném tempu. Tak budem "šlapat" _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodinaJdi na stránku 1, 2, 3 ... 54, 55, 56 Další
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|