Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 314, 315, 316 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 3:09 pm    Předmět: Citovat

Moňas ty trdlo co se ti nezdá? jen tak dál a když vypiluješ bumbání, tak to bude ještě lepší .... gratulujuuuuu .... to bude novejch hadříků Wink Laughing

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rendy

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 5:06 pm    Předmět: Citovat

TAK MI DNES UKÁZALA O KILČO MÍN Laughing SUPER TAK SE VÁHO HEJBEJ SMĚREM DOLŮ Laughing A BUDE TO SUPER Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
erytrin

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 5:09 pm    Předmět: Citovat

Mončo gratulu tim moc i V8m všem jste geniální e musíte mít super pocity, a taky bych byl už rád docent mno možná příští rok Very Happy a i to by byl fofr Very Happy

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 5:12 pm    Předmět: Citovat

ERYTINE TAK TY MÁŠ TAKY O KILČO A PŮL MÉNĚ NA ZAČÁTEK DOBRÝ JEN TAK DÁLE Laughing

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
erytrin

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 5:25 pm    Předmět: Citovat

jj sem sám sebe překvapil ale je fakt že držim takou jakou dietu ale jim vše jen míň a nejim mezi jídly i když občas je to co vydržet mam škuby něco spolknout nechtěl jsem si to připustit ale mám hlad mezi jídly Wink

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 6:44 pm    Předmět: Citovat

Zapletalko nesmutni zabku si kup novou a - 38 kg to je super co ja bych za to dala Sad
Mona, verca,rendy, dada ,karloska holky super jste dobreeeeeee moc gratuluji Smile
Erytrin dobryyyyy jen tak dal, drzim ti pesti a vsechny palce at se to hybe
Me uz ted take lide rikaji, ze je to na me videt ze jsem zhubla, ale cesta je dlouha a trnita jen vydržať Exclamation Exclamation

erytrin

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 7:37 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Marica smekám před tebou 17 kilo dole bez opky ? jsi skvělá a opka třeba nebude třeba Wink taky to chci zkusit bez opky já vim že ty si to tak neplánovala ale ten zánět nechtěl aby si šla na opku .. jinak za jak dlouho jsi to shodila?

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 7:49 pm    Předmět: Citovat

marico jsi fakt šikulka,no to je jasné že to musí být vidět Razz Razz jsi 1 Exclamation Exclamation
Mona

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 7:52 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:55 pm, celkově upraveno 1 krát.
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 8:08 pm    Předmět: Citovat

Holky všem moc gratuluju ke krásným úbytkům, všechny nebudu jmenovat, abych na někoho nezapoměla Laughing Laughing
marica

PříspěvekZaslal: po duben 12, 2010 9:29 pm    Předmět: Citovat

Diky moc za gratulace, jste zlaticka, musim rici, ze dik patri vam vsem, jste super parta a ja konecne nejsem sama, ktera bojuje s kily a ma blbe dny, kdy me nekdo vytoci a nebo je jen zly Crying or Very sad . Uz to nejsem jen ja a jidlo, ale jste tu vy vsichni, ti co mame podobne zkusenosti a to me prave nakopava videt uspechy a povzbuzeni druhych. Takze dik, ze tu jste Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Erytrin hubnu od konce ledna, co jsem objevila toto forum. Moc nepisu, nejsem v tom moc dobra, ale denne se to tu snazim cist pokud to neni 100 stranek Shocked Shocked Laughing a nakonec ten zanet beru jako svou posledni sanci zhubnout sama a take cas premyslet, na jakou opku pokud se nezdari. Preji ti hodne uspechu a silne nervy, asi je tu budes potrebovat pockej az se tu zase budou probirat jezevcici a povisle casti vseho druhu Laughing Laughing Laughing

Lucieee

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 6:48 am    Předmět: Citovat

Ahojky děvčata po přečtení toho co sem píšete o tom hubnutí a nehubnutí přidám taky pár písmenek jak jsem to měla já. V nemocnici jsem nechala 6kg jako skoro každej... prvních 14 dnů co se jí tekutá strava jsem taky tak v půměru hunla 1kg denně... když jsem přešla na kašičky tak se mi váha zastavila a několik dnů stála ... pak se to zase rozjelo ... když jsem přešla na tuhou stravu opět se mi váha zastavila a tentokrát tak na 14 dnů... myslím že je to uplně normální... tělo se s tím záhulem nějak vyrovnává... jsem taky maniak lezu 2x denně na váhu ráno a večer... ikdyž teď už kolikrát zapomenu. ... po tom co jsem se v hubnutí zase rozjela tak jsem hubla pravidelně asi tak 5 měsíců ... pořád to šlo dolů... po pěti měsícíh jsem se vždy zastavila na celej měsíc... za ten měsíc nic nezhubnu.. pak příjde týden menstruace a za ten týden zhubnu tak 2kg... jde to pomalu ale aspoň že to nejde nahoru... Příští měsíc bud mít rok od operave a myslím že na sebe můžu bejt hrdá že budu mít dole 60kg... Je už mnoho lidí co mi říkají ať už nehubnu... že takhle je to akorát ... a že pak už to bude ošklivé ... ale já bych se chtěla dostat na tu mojí vysněnou 77..... Tak že děvčata nebojte se nic když se na pár dnů zastavíte ono se to zase rozjede a kor když jste takhle málo od operace ... tělo se jen s tím musí vyrovnat... Mě příjde že tedy jím furt... furt doma něco uzobávám... furt si do té pusy něco strkám ... a možná je to dobře... jím málo ale furt... a tělo ví že najíst dostane tak si nic z toho neuloží ... Tak že děvčata... já už jsem si svůj sen splnila ikdyž mám před sebou ještě 5kg ale i tak jsem mooooc šťastná... a vám přeji aby jste si ten svůj sen dotáhli také dokonce... a nezoufejte... kdyby jste věděli kolikrát já zoufala když se to zastavilo a já si řekla že je to konečná... a vidíte kam jsem až dolezla... tak že se držte a přeji hodně štěstí....

[/url]

20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm
Angiila

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 7:27 am    Předmět: Citovat

Lucieee tak to je hezky napsané a moc velká gratulace jsi také opravdu moc šikovná.Držím ti palce at se dostaneš ke své vysněné váze a štastnému čísílku 77 Wink

19.7.TUBU ISCARE podporující manžel ,kočička Čiký
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mona

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 8:41 am    Předmět: Citovat

Wink

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:55 pm, celkově upraveno 1 krát.
verca

PříspěvekZaslal: út duben 13, 2010 9:28 am    Předmět: Citovat

Lucieee moc krásně napsáno - jsem připravená i na zastavení váhy, takže myslím, že mě to zaskočit snad ani nemůže, ale kdo ví, co budu dělat, až se to opravdu zastaví Rolling Eyes Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 314, 315, 316 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: