Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:17 pm    Předmět: Citovat

Paní byla moc hodná a když jsem jí řekla, že to mám do Prahy přes 300 km tak mě objednala všechno na jeden den. Proto to mám až v dubnu, protože obezitolog měl toho 10.4. první volný termín. Tak ted nevím, jak se mám vlastně chovat. Jsem strašně štastná ale taky se bojím.
Manželovi jsem to právě řekla , drží mi palečky a to je pro mě strašně důležité. Já se ted právě peru s těma dotazníkama, tak snad to zmáknu dobře.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Plavovlaska

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:19 pm    Předmět: Citovat

Zase jako jaká rychlost, že? Dnes máme lehce za polovinou února a objednaná je na 10. dubna - tj. za necelé dva měsíce, což je vcelku standartní rychlost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Plavovlaska

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:21 pm    Předmět: Citovat

Milá Moničko, od kolečka po zákrok už to netrvá dlouho. Zaleží samozřejmě na volných operačních termínech, ale zpravidla do dvou týdnů termín dstaneš. Samozřejmě za předpokladu, že budeš mít všechno v pořádku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:23 pm    Předmět: Citovat

Very Happy No to je sice fakt, ale jelikož se fakt bojím úplně hrozně, tak se to zkoulí. Very Happy Je fajn, že tady jste a člověk si to může aspon trochu probrat. Jak už někdo psal, těším se na to, že si ve školce sednu na židličku pro trpaslíka a ona vydrží, plastová židle na zahradě mi nebude malá, koupím si oblečení i jinde než v vietnamců nebo v nadměrkách, obleču si plavky nebo kratasy, budu moct nosit triko bez rukávů a manžel se těší na sex při světle. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy No to nevím Very Happy Very Happy
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:25 pm    Předmět: Citovat

To jo, Plavovlásko.... jen mě překvapilo, že je to všechno možné takto v jeden den... ale zase je to jen dobře, když člověk není přímo z Prahy - nemusí tam cestovat na 10x.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:26 pm    Předmět: Citovat

Každopádně do léta budeš o několik kil lehčí, Moni... Wink
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:27 pm    Předmět: Citovat

Jo - s těma židličkama to psala Elenka.... taky se na to těším... Very Happy Very Happy
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:27 pm    Předmět: Citovat

Moc se na to těším, hrozně moc jste mě tady psychicky nabily. Very Happy
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:33 pm    Předmět: Citovat

Ještě k té plastové židli na zahradě - jak píšeš... Laughing Laughing Laughing

No, my měli loni v létě takovou sešlost u nás na zahradě, a já si sedím v plastové židli ... (se tam vejdu, spíš teda vecpu, ale přetékám všude kolem..)
.... no a pak jsem chtěla vstát a pro něco dojít.... no a ono to sákriš nějak nešlo.. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Za prvé - nohy židle byly zabořeny asi 10cm v hlíně (letos zpevníme povrh zemský nějakou dlažbou)
Za druhé - jsem se zvedla jaksi i se židlí a jaksi jsem tu prdel nemohla vyndat... tak jsem tam divně poskakovala, kroutila se - v domnění, že ta plastovka ze mně spadne... nakonec se zadařilo... ale pak už jsem raději seděla na špalku lipovém..

No bylo mi trapně... teď se tomu směju - ale snad to už nikdy nezažiju..
A pokud nezhubnu, tak si koupím židle bez opěrek Exclamation nebo zase dojde na špalek.. Rolling Eyes
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:36 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko,
já mám příšernou tchýni. Nejenom, že váží asi 30 kilo, ale navíc je to můra protivná a ta mi minule donesla židli dřevěnou před asi 20ti lidma, se kterýme jsme se u nich na zahradě sešli. Bylo mi hrozně. Evil or Very Mad

Taky sedávám raději uprostřed lavičky, do plastovek s opěradly se necpu a tam kde mají záchod v luftě zásadně nechodím, mísa musí stát pevně na zemi. Very Happy
tohle jsou pro někoho maličkosti, ale pro nás je to problém.
trixl

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:39 pm    Předmět: Citovat

Laughing Zelenoočko ať se přiznají holky, která tohle nezažila, asi všechny a občas se člověk zapasoval někde na návštěvě do křesílka a podobně, případně z nějaké dobře měkké pohovky se musel nechat zvednout Embarassed
Moniko záchod? Doma ho manžel upevňoval už nejmíň třikrát Laughing
Houby doprostřed lavičky sedám si raději blíž k noze, ale né na kraj, bojím se i toho prostředku. A co sedla u kol? Moje tílko na babetě a s motoristickou helmou? To jsou obrázky k popukání. Laughing

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:41 pm    Předmět: Citovat

trixl,
Very Happy na sedačku si sedám na krajíček zadečku a mám pocit, že ji stejně vyplním celou. Dokonce mi jednou syn donesl ze školy v první třídě poznámku, protože zbil spolužačku, která se mu posmívala, že má tlustou mamku. Crying or Very sad
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:43 pm    Předmět: Citovat

Holky,
žhavá zpráva od RENDULY Exclamation Exclamation Exclamation

Právě mi poslala SMS.. Takže už se nám holka zlatá, ještě chvíli boubelatá, probudila... Laughing

Cituji: "Žiju, bolí to, ale to snad přejde. Pa, všechny zdravím..."

Takže jí jdu napsat, že ji taky všechny moc zdravíte, že na ni myslíme a že teď už bude jen líp... je to tak, ne?
Monika Zamazalová

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:44 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko,
jasně, i já se připojuji k pozdravu a držím palečky at vše probíhá jak má. Very Happy
trixl

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 2:45 pm    Předmět: Citovat

A ta helma je černá a donedávna měla na čele svítivý nápis Tornádo, ten se mi podařilo sloupnout naštěstí Laughing

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: