|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 63, 64, 65 ... 728, 729, 730 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:17 pm Předmět: |
|
|
Paní byla moc hodná a když jsem jí řekla, že to mám do Prahy přes 300 km tak mě objednala všechno na jeden den. Proto to mám až v dubnu, protože obezitolog měl toho 10.4. první volný termín. Tak ted nevím, jak se mám vlastně chovat. Jsem strašně štastná ale taky se bojím.
Manželovi jsem to právě řekla , drží mi palečky a to je pro mě strašně důležité. Já se ted právě peru s těma dotazníkama, tak snad to zmáknu dobře. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Plavovlaska
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Zase jako jaká rychlost, že? Dnes máme lehce za polovinou února a objednaná je na 10. dubna - tj. za necelé dva měsíce, což je vcelku standartní rychlost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Plavovlaska
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Milá Moničko, od kolečka po zákrok už to netrvá dlouho. Zaleží samozřejmě na volných operačních termínech, ale zpravidla do dvou týdnů termín dstaneš. Samozřejmě za předpokladu, že budeš mít všechno v pořádku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:23 pm Předmět: |
|
|
No to je sice fakt, ale jelikož se fakt bojím úplně hrozně, tak se to zkoulí. Je fajn, že tady jste a člověk si to může aspon trochu probrat. Jak už někdo psal, těším se na to, že si ve školce sednu na židličku pro trpaslíka a ona vydrží, plastová židle na zahradě mi nebude malá, koupím si oblečení i jinde než v vietnamců nebo v nadměrkách, obleču si plavky nebo kratasy, budu moct nosit triko bez rukávů a manžel se těší na sex při světle. No to nevím  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
| To jo, Plavovlásko.... jen mě překvapilo, že je to všechno možné takto v jeden den... ale zase je to jen dobře, když člověk není přímo z Prahy - nemusí tam cestovat na 10x. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:26 pm Předmět: |
|
|
Každopádně do léta budeš o několik kil lehčí, Moni...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
Jo - s těma židličkama to psala Elenka.... taky se na to těším...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
Moc se na to těším, hrozně moc jste mě tady psychicky nabily.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:33 pm Předmět: |
|
|
Ještě k té plastové židli na zahradě - jak píšeš...
No, my měli loni v létě takovou sešlost u nás na zahradě, a já si sedím v plastové židli ... (se tam vejdu, spíš teda vecpu, ale přetékám všude kolem..)
.... no a pak jsem chtěla vstát a pro něco dojít.... no a ono to sákriš nějak nešlo..
Za prvé - nohy židle byly zabořeny asi 10cm v hlíně (letos zpevníme povrh zemský nějakou dlažbou)
Za druhé - jsem se zvedla jaksi i se židlí a jaksi jsem tu prdel nemohla vyndat... tak jsem tam divně poskakovala, kroutila se - v domnění, že ta plastovka ze mně spadne... nakonec se zadařilo... ale pak už jsem raději seděla na špalku lipovém..
No bylo mi trapně... teď se tomu směju - ale snad to už nikdy nezažiju..
A pokud nezhubnu, tak si koupím židle bez opěrek nebo zase dojde na špalek..  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:36 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko,
já mám příšernou tchýni. Nejenom, že váží asi 30 kilo, ale navíc je to můra protivná a ta mi minule donesla židli dřevěnou před asi 20ti lidma, se kterýme jsme se u nich na zahradě sešli. Bylo mi hrozně.
Taky sedávám raději uprostřed lavičky, do plastovek s opěradly se necpu a tam kde mají záchod v luftě zásadně nechodím, mísa musí stát pevně na zemi.
tohle jsou pro někoho maličkosti, ale pro nás je to problém. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:39 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko ať se přiznají holky, která tohle nezažila, asi všechny a občas se člověk zapasoval někde na návštěvě do křesílka a podobně, případně z nějaké dobře měkké pohovky se musel nechat zvednout
Moniko záchod? Doma ho manžel upevňoval už nejmíň třikrát
Houby doprostřed lavičky sedám si raději blíž k noze, ale né na kraj, bojím se i toho prostředku. A co sedla u kol? Moje tílko na babetě a s motoristickou helmou? To jsou obrázky k popukání.  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:41 pm Předmět: |
|
|
trixl,
na sedačku si sedám na krajíček zadečku a mám pocit, že ji stejně vyplním celou. Dokonce mi jednou syn donesl ze školy v první třídě poznámku, protože zbil spolužačku, která se mu posmívala, že má tlustou mamku.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:43 pm Předmět: |
|
|
Holky,
žhavá zpráva od RENDULY
Právě mi poslala SMS.. Takže už se nám holka zlatá, ještě chvíli boubelatá, probudila...
Cituji: "Žiju, bolí to, ale to snad přejde. Pa, všechny zdravím..."
Takže jí jdu napsat, že ji taky všechny moc zdravíte, že na ni myslíme a že teď už bude jen líp... je to tak, ne? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monika Zamazalová
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:44 pm Předmět: |
|
|
Zelenoočko,
jasně, i já se připojuji k pozdravu a držím palečky at vše probíhá jak má.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: po únor 19, 2007 2:45 pm Předmět: |
|
|
A ta helma je černá a donedávna měla na čele svítivý nápis Tornádo, ten se mi podařilo sloupnout naštěstí  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|