Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

PŘEDSTAVENÍ NOVÁČKŮ

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 222, 223, 224  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 12:23 am    Předmět: Citovat

Také jsem si koupila Tinu a četla. Je to perfekní reklama pro nemocnici v Brně. Je zvláštní,že se o předsedkyni klubu dovídáme až z časopisu. Takový úspěch v hubnutí a na Fórum se Jarka přihlásila,až když vyšel ten článek. Je divné,že někdo tak krásně hubne a ani nemocnice se nám nepochlubí.Nicméně klobouk dolů,je to výkon.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
rendula

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 9:53 am    Předmět: Citovat

Pokud se nepletu,tak jak je na stránkách banding klubu-výsledky operací-je to právě paní Jarka,a myslím,že předsednictví klubu není podmíněné účastí v diskusi,je to asi o něčem jiném,o akcích klubu,setkávání atd.
To je teda můj názor.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Marketa

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 10:06 am    Předmět: Pro Rendulu Citovat

Ahoj Rendulo.Píšeš že 19.2 máš termín operace,tak ti držím palečky ať to máš už za sebou .Já jsem 7 měsíců po operaci a je mi super.Kilečka jdou pěkně dolů.Markéta
rendula

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 10:10 am    Předmět: Citovat

Markétko díky,jojo,už za 2 dny!!!!!!!!!!!! Moc se na to už těším.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Marketa

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 10:15 am    Předmět: Pro Rendulu Citovat

Rendulko já jsem před bandáží měla 145 kg a teď po 7 měsících mám 106 kg.Tak mám o 39 kileček méně a jsem moc ráda,stouplo mi hlavně sebevědomí a cítím se skvělé po zdravotní stránce.Káždé čekatelce na bandáž držím palečky a hodně uspěchů s hubnutím.Od kud jsi?Máš to daleko do Iscare?Markéta
rendula

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 10:58 am    Předmět: Citovat

No nekecej,za 7 měsíců 39 kilo,to je super.
Já se tak těším,až to půjde dolů-teda aspoň v to doufám.Hodně holek tady píše,že byly upozorněné,že jim to půjde dolů hůř,protože mají dietama rozhozený metabolismus.
Já jsem poslední 2 roky teda nedietila,protože jsme podstupovali to umělé oplodnění,pak jsem byla těhotná,pak jsem kojila atd.,takže já mám metabolismus v pořádku,dietní sestra mě řekla,že mám jídelníček těžce pracujícího horníka,a navíc jsem typ jablko,a že máš dost dobrou šanci rychle a hodně shodit,tak se toho držím jako klíště,samozřejmě ve finále to může být jinak,ale mě to tak nadchlo,že mám asi trochu růžové brýle,ale pak když třeba čtu příspěvek od tebe-za 7 mjěsíců 39kilo,no to je neskutečný,já chci takýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý!!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

operace 19.2.2007
Marketa

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 11:05 am    Předmět: Pro Rendulu Citovat

Rendulko já jsem hlavně začala hodně sportovat.Cvičím doma,pak chodím cvičit a tancovat s kamarádkou do fitness klubu a 3 krát týdně plavu.Dala jsem si závazek že se musím dostat do léta tak na 80 kg a budu moc spokojená.A hlavně můj přítel a všichni kamarádi mě v tom podporují a pomáhají mi.Jsem jim za to moc a moc vděčná.Dřív jsem neměla vůbec žádnej pohyb a teď ho mám hodně.I Pani Doktorka Doležalová v Iscare mi na poslední kontrole řekla že hubnu rychle a jsem opravdu šťastná.Těch 145 kilo se mi už nosit nechtělo,tak pro to dělám vše co se dá.A sportování jsem si moc oblíbila a je to teď můj koníček a zábava.
Datli

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 2:18 pm    Předmět: Citovat

Markéto,mohu vědět,kolik ti je?Předpokládám,že když píšeš přítel a o takovém kvantu času investovném do sportu-asi ještě nemáš děti,anebo máš úžasné hlídací babičky?Závidím ti-řeknu to nahlas,že můžeš se až tak moc věnovat sobě.Já bezmála skoro vždy a všude za sebou tahám ještě dva momentálně usmrkance(jsou nakřáplí voba...)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Junona

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 9:21 pm    Předmět: Příspěvek "nového" tlouštíka Citovat

Ahoj všichni, kteří se snažíte (nebo o tom teprve přemýšlíte) něco udělat se svou nadváhou. Já s obezitou bojuji snad od svých 19 let střídavě úspěšně. Zkoušela jsem už téměř vše, ale teprve tento čtvrtek jsem se rozhodla, že se pokusím i o operační řešení. Napomohla tomu náhoda - přečetla jsem si článek v nějakém časopisu o tom, že paní Jaruška z Moravy zhubla teprve pomocí bandáže žaludku a od té doby úplně změnila svůj život. V tom článku byl i odkaz na netové stránky bandig klubu a kontakt na Dr. Čierného v Brně. Stránky jsem si pozorně přečetla, zavolala na kontaktní číslo do Brna a objednala jsem se. To vše v jednom dnu Very Happy . Od toho momentu se snažím zjistit co nejvíc o tom, co musím absolvovat, pročítám příspěvky na tomto fóru a snažím se najít někoho, kdo tohle všechno už má za sebou právě v Brně. Zatím vše co jsem přečetla se týkalo Prahy nebo Olomouce. Prosím, jestli tady někdo takový je, napište. Omlouvám se adminům a moderátorům jestli jsem svůj první příspěvek napsala někam kam nepatří, jsem tu úplně nová, tak mějte pochopení Smile Rolling Eyes Zdravím všechny a držím nám pěsti. J.
Martina 2

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 9:55 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Smile,vítám Tě mezi námi Junono.
Já jsem byla operovaná v Brně.
M2
Junona

PříspěvekZaslal: so únor 17, 2007 10:07 pm    Předmět: Citovat

Díky za přivítání, jsem ráda že jsem mezi vámi - kamarády a kamarádkami se stejným problémem Very Happy . Prosím Tě Martino, nasměruj mě - kde se dočtu o všem co mě čeká? V tom množství příspěvků se dost špatně orientuji... Nebo pokud budeš tak moc ochotná, napíšeš mi své zkušenosti? Moc a moc díky. Jen pro upřesnění můj BMI 46, 41 let. V Kroměříži obezitologa nemáme, jen lékaře který je smluvní pro Merilinku - neporadí, nepomůže, zkrátka dělej si co chceš a umíš a já Tě jen zvážím. Chodila jsem k němu asi rok a pochopila jsem že tudy cesta nevede. Pak jsem se obrátila na internistku, která má uvedeno, že se zabývá obezitou - zjistila, že poruchu štítné žlázy nemám, jiné problémy ktešré by mohly způsobit obezitu taky ne a doporučila mi, abych se obrátila na "nějaký spolek kde se hubne", že víc pro mne udělat nemůže. J.
Marketa

PříspěvekZaslal: po únor 19, 2007 1:20 pm    Předmět: Pro Datli Citovat

Ahoj Datli.
Máš pravdu,děti ještě nemám,mám přítele který mě moc v tom podporuje a je mi velkou oporou.Je mi 31 let.A hlavně mám skvělou práci.Dělám jeden den 17 hodin a pak mám dva dny volno.Takhle to mám pořád dokola stejně.Takže na sebe mám opravdu hodně času.A už mě nebavilo nosit takovou hroznou váhu na sobě.Než jsem poprvé zavolala do Iscare,tak mi to trvalo hrozně dlouho jestli tam mám zavolat,ale zavolala a už jsem dávno po operaci.Vůbec ničeho nelituji a mám radost.Všem ostatním držím palce s hubnutím.Zdraví Markéta
Reloaded

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 4:01 pm    Předmět: Citovat

Dobrý den, mám jeden dotaz. Jsem objednaná na tento pátek na první pohovor a mám z toho docela strach. Měřím 170cm a vážím 105kg, tak se bojím, aby mi bandáž nějak horoucně nevymlouvali, protože se cítím moc nešťastná i s těmito kily. Samozřejmě moc dobře vím, že hodně lidí (nechci nikoho urazit) váží mnohem víc. Pracuji jako zdravotní sestra v urgentní medicíně a i při této práci mi to moc vadí. A ještě mám otázečku: Nevíte jak asi dlouho tam budu? Nejprve mám jít na odběry a na konzultaci a pojede tam se mnou kamarád a bude muset čekat asi někde venku, protože chápu, že by bylo ostatním asi trapně, kdyby tam šel se mnou. Děkuji mockrát a své dojmy vám ihned sdělím. Přeji krásné dny. Anna
Plavovlaska

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 5:26 pm    Předmět: Citovat

Reloaded napsal:
Dobrý den, mám jeden dotaz. Jsem objednaná na tento pátek na první pohovor a mám z toho docela strach. Měřím 170cm a vážím 105kg, tak se bojím, aby mi bandáž nějak horoucně nevymlouvali, protože se cítím moc nešťastná i s těmito kily. Samozřejmě moc dobře vím, že hodně lidí (nechci nikoho urazit) váží mnohem víc. Pracuji jako zdravotní sestra v urgentní medicíně a i při této práci mi to moc vadí. A ještě mám otázečku: Nevíte jak asi dlouho tam budu? Nejprve mám jít na odběry a na konzultaci a pojede tam se mnou kamarád a bude muset čekat asi někde venku, protože chápu, že by bylo ostatním asi trapně, kdyby tam šel se mnou. Děkuji mockrát a své dojmy vám ihned sdělím. Přeji krásné dny. Anna

Horoucně ti nikdo nic vymlouvat nebude, protože je v jejich zájmu, aby ses nechala operovat. Jsou to peníze pro ně, a ty seš chodící stotisícový šek, který stačí jen sebrat. V okamžiku kdy si to uvědomíš, budeš mít o mnoho méně strachu, že by tě zrazovali Smile

To jestli někdo váží mnohem víc než ty je irelevantní. Lidé s větší nadváhou mohou být sebevědomější a psychicky vyrovnanější než lidé, kteří jdou do hysterického oblouku nad faldíčkem v pase.

A přítele si vem klidně sebou. Nikomu trapně nebude. Ta klinika dělá i plastiky, dermatoestetiky a umělé oplodnění a zcela běžně se tam pohybují krásné, vysoké, štíhlé dívky, které třeba jen chtějí zvětšit poprsí Smile Není to žádný útulek pro zmindrákované tlouštíky Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Reloaded

PříspěvekZaslal: út únor 20, 2007 5:42 pm    Předmět: Citovat

Určitě máš pravdu a já jsem si teď o malinko jistější. Myslela jsem jen, jestli splňuji taková kritéria, které vedou k možnosti bandáže. Nejsem z těch, kterým vadí faldík na břiše, to v žádném případě, ale prostě jsem hooodně oplácaná, vadí mi to v práci, v soukromém životě, ale mám i problémy s nákupem oblečení. Díky za odpověď. Měj se fajn.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 222, 223, 224  Další

Přejdi na: