Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 473, 474, 475 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bestickova

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 7:42 am    Předmět: Citovat

Dádi,já si nemocenskou nebrala,vzala jsem si dovolenou a po 3 týdnech od propuštění z nemocnice jsem už běhala do práce,kde jsem tahala těžké věci,doma jsme rekonstruovali barák,sice jsem byla pomalejší,ale šlo to..chce to se tomu nepoddat a vydržet...co nám taky jinýho zbývá,že?

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dada73

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 8:59 am    Předmět: Citovat

Všem moc děkuji, ale obava se zmenšila jen maličko Smile .
Uvidím, ale čím víc se to blíží, tím větší jsou obavy.
lolinka

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 9:02 am    Předmět: Citovat

Dada,

neboj se, pak to najednou strašně rychle uteče a budeš se tomu jen smát. A hlavně, čeká Tě tvá vysněná váha, konečně se zbavíš toho co máš navíc. Fakt to stojí za to ! Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Rendy

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 10:20 am    Předmět: operace Citovat

No Moni ty ještě žiješ Question Laughing ,že jsi tu dlouho nebyla tak jsem si myslela kdepak asi ta jedna holka je Smile

44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
bestickova

PříspěvekZaslal: po březen 15, 2010 11:00 am    Předmět: Citovat

Rendy,ale jo žiju!!já sem chodím,pročítám to tady,ikdyž ted moc nepřispívám...ale neboj,ŽIJU!! Very Happy

[/url]
Jarmila.Svobodova

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2010 8:46 am    Předmět: Citovat

Ahoj Mono, vidím, že to máš krátce za sebou. Jdu také do Břeclavi k MUDr. Čiernému. Můžeš mi popsat jak to tam vypadá, jak jsou pokoje atd? Držím Ti palce a já sama už se moc těším.

[/url]
tubu 28.4. Břeclav MUDr. Čierny
Mona

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2010 7:35 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:30 pm, celkově upraveno 1 krát.
elifis

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2010 10:12 pm    Předmět: Citovat

Ahoj vespolek...dnes jsem si byla v ÚVN u pana profesora Kasalického pro termín operace...a jelikož pan profesor má nějaké konzílium, pokud jsem správně pochopila-tak se na mne dostane AŽ 25.5.2010....Jen budu doufat, že do té dopby mne strach nepřeválcuje, protože již teď se úplně příšerně bojím-jasně, jako asi vy všichni jste se báli Wink .....mám tříletou holčičku a pokud by na mne padl ten los a nepovedlo se....tak jí nečeká žádné pohodové dětství, jelikož jakýsi zástupce rodiny, který by převzal žezlo chybí...PAn profesor má ke všemu ještě poměrně styl humoru a la Dr.Haus, až hraničící s cynismem...že jsem nevěděla, zda si ještě nemám cestou od něj z ordinace skáknout na další sezení s panem psychologem... Laughing ...styl:tady ten papír mi podepište, je tam teď nový dodatek, že můžete umřít...skočte si ještě teď na krev, abychom zjistili kr.skupinu, to kdyby tam byly srůsty a musel bych vám vzít slezinu...ale buďte v klidu, bez té se dá žít poměrně slušně...tady je poukaz na kompresní punčochy...ukažte jak máte tlustý stehna...no, nevím, jestli sem dodáváme takové velikánské, raději si vezměte svoje...Vysílala jsem prosebné pohledy ke krásné sestřičce..která drsný humor pana profesora zmírňovala mrkáním na mne za jeho zády a úsměvy a kroucením hlavou naznačovala, že nebude tak zle..no, pana Božského, jak je zde též nazýván pan profesor jsem si vybrala, jelikož je to skutečně kapacita..věřím mu aa respektuji i Razz
Pett1

PříspěvekZaslal: út březen 16, 2010 11:08 pm    Předmět: Citovat

Dada73 - tak s těma dětma by mě to taky zajímalo. Mám doma ani né ročního caparta a nevím nevím, jak udělat to, abych ho nechovala. Plazí se po mě neustále a mám ho na sobě pověšeného co flek. První dny snad pohlídá tatínek nebo babičky, ale co pak?

Elifis - tak z takových řečí bych byla vystreslá i já. Shocked Musíš ty jeho řeči brát s rezervou, i když takovýto humor před operací? Tomu se to mluví, když ho nic nečeká...! Confused

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno
verca

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 8:22 am    Předmět: Citovat

Elifis takový dlouhý termín.... Shocked .... no snad si to za tu dobu nestačíš rozmyslet Wink
A co se týká pana doktora - kdybych nevěděla, že si dělá srandu, tak bych asi utekla Laughing Laughing

Holky a co ty punčochy, ty musí mít každý nebo jak? Rolling Eyes (předpokládám, že stahovací) Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
suelin2

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 11:42 am    Předmět: Citovat

verco ty si nedělěj žádné starosti s punčochama,v Turnově je mají.Pett1 s tím prcínkem to budeš mít asi hodně těžké,moje malá měla 2ročky a bylo to taky samé mamí naholůůů,ale naučila se že maminka má bolavé bříško a dávala si celkem pozor,ale přece jen ty máš menšího prcka Razz
Mona

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 12:58 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:35 pm, celkově upraveno 1 krát.
Lenka631

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 1:31 pm    Předmět: Citovat

Já jsem měla punčošky bílé se samodržící krajkou a odklápěcí špičkou. Vypadala jsem opravdu jak panáček Bibendum od Michelina.

[19.11.2009 MGB MUDr. Beňo ]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jarmila.Svobodova

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 2:15 pm    Předmět: Citovat

Mono, na operaci jdu 27.4. a ještě se chci zeptat, když jsem si přečetla, že dny jsou tam dlouhé, mají tam televizi? Budu si brát knihy, ale stejně. A ty punčošky mi dají tam? A ještě - já hodně chrápu, takže pro ev. spolubydlící už mám připravené špuntíky do uší nebo tam můžu i na jednolůžák? Ty jsi s tou váhou ale báječně zabojovala. Už se tak těším a stále na to myslím, ikdyž je to ještě daleko. Jsem pošuk

[/url]
tubu 28.4. Břeclav MUDr. Čierny
Mona

PříspěvekZaslal: st březen 17, 2010 2:45 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:35 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 473, 474, 475 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: