Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 468, 469, 470 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
rennnie

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 9:11 am    Předmět: Citovat

Jo, každý to má jinak a já si připadám jak citlivka největší Smile

Když jsem byla na operaci s křeč. žílama, tak druhý den jsem ráno šla na záchod. Sice jsem měla dle instrukcí chodit spíše s doprovodem, ale po potupném čůrání na míse jsem se těšila na normální záchod a že si vyčistím zuby. Tak si tak stojím v koupelně, naráz cítím že je mi nějak divně a pak už jen z dálky rány a trochu bolest... skácela jsem se v koupelně a o topení jsem si natrhla ucho Smile Taková já jsem kalamita Smile)

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majdalenka

PříspěvekZaslal: čt březen 04, 2010 4:15 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Rennienejsi žádná kalamita, já nemohla z nemocnice dojít ani 9 schodů od výtahu domů, na každém schodu jsem 2 minuty odpočívala a když jsem šla potom na záchod podpírala jsem se stěn, abych na ten záchod vůbec došla... makat doma a na nějakých omítkách, tak jsem mrtvá...celá rodina kolem mě skákala... bylo to asi 14 dní, co jsem furt ležela a pak jsem šla dceři do jídelny pro oběd do jídlonosiče, máme školu 3 minuty od baráky a já tam byla asi půl hodky, abych to vůbec zvládla, byla jsem strašně slabá, ale teď mi je už pořád dobře, tak snad to mám za sebou, každý to má jinak... Pa Majda

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Kača1

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 5:55 pm    Předmět: Citovat

holky úlně z jinýho soudku...kde na sebe seženete rifle? Já už nenosím tak šest let prtože se do žádných nenarvu.....nebo vypadám jak slon v porcelánu. Takže já když kalhoty tak černé plátěné nebo klasické takové ty "silonové" nebo co je to za matroš....ale rifle jsou můj sen, asi se mi budete smát. Smile

[/url]

20.4/2010 termín bandáže ISCARE
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
verca

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 5:57 pm    Předmět: Citovat

Kači pojď kecat (psát) do kecárny kavárny Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Katalin

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 10:05 pm    Předmět: Jdu na operaci v pondělí Citovat

Prosím, odpovězte mi či odkažte, jak je procentuálně zhodnoceno, kolik osob zůstalo štíhlých a kolik přejedlo bandáž žaludku. Děkuji a zdraví Katalin
lolinka

PříspěvekZaslal: pá březen 05, 2010 11:10 pm    Předmět: Citovat

Katalin,
to Ti nikdo takovou otázku nezodpoví, protože taková statistika asi nikde není. Každopádně jsou lidé, kteří po bandu přiberou třeba i ještě víc, ale také tací, kteří si svoji váhu udrží. Zde je graf úbytků po bandáži - ale je to jen průměr a u každého je úbytek individuální http://www.bandingklub.cz/vysledky.phtml
Bandáž je jen taková berlička k hubnutí a zda si následně váhu udržíš záleží hodně na Tobě. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zapletalka

PříspěvekZaslal: so březen 06, 2010 2:22 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, já nosím rifle pořád i při mé výchozí váze a kupuji si je v Takko fasion, mají tam pro tlusté celou řadu Maxi Blue, až do velikosti 54.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
trixl

PříspěvekZaslal: so březen 06, 2010 3:39 pm    Předmět: Citovat

Statistiky jsou, ale asi jen pro lékaře. Pídila jsem se po nich kvůli mým plánům na bandáž před 4 roky, ale nepotěšilo mě to. Přesně to z hlavy nevylovím, ale asi tak, že má člověk počítat s tím, že zhubne nejčastěji cca polovinu nad váhy a že cca polovina bandážníků je po několika letech na tom stejně jak na začátku. Copak zhubnout, ale udržet a doživotně udržet je podstatně těžší a problém je to hodně složitý. V médiích se objevují lidi, kteří zhubli, ale dávají je tam ještě dost brzy po operaci.
Dneska jsem narazila na tyhle stránky http://www.hubnuti-jak.cz/ sice chlapík nemá operaci, ale to zas až tak nehraje roli. Nějak se k té nižší váze dostaneme, když budeme chtít, všichni, ale pro všechny to teprve potom bude boj.
No a kdybys děvče narazila na tyhle stránky dřív a četla všechno, tak se k tomu taky dostaneš. Už se tu o tom psalo dřív.
Katalin

PříspěvekZaslal: so březen 06, 2010 6:15 pm    Předmět: Citovat

Děkuji za odpověď. Na stránky jsem se podívala. Mezi námi toto všechno vím, ale píši, že mne převálcoval neskutečný stres, nepopsatelný, takže jsem úplně změnila život do apatie, jídla a spaní. Tak snad nejsem tak úplně hloupá a pokud mne to má nakoupnout do mého bývalého sportovního režimu, tak budu šťastná. Děkuji za stránky, protože je fajn v nich číst. Embarassed
trixl

PříspěvekZaslal: so březen 06, 2010 8:42 pm    Předmět: Citovat

Katalin štěstí přeje připraveným, držím ti palce. Jejda jejda stres pošli někam daleko nejlíp ho vypotit v nějaké sportovní aktivitě nebo pustit si muziku a pro sebe si zatancovat.
Katalin

PříspěvekZaslal: so březen 06, 2010 9:17 pm    Předmět: Citovat

No jo, já mám také stres ze svého těla, tak snad půlka stresu půjde do háje a já se zvednu, jako už tolikrát. Zdravím a děkuji. K
kejrova.petra

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 7:54 pm    Předmět: Citovat

Ahojky holky, Jmenuji se Peťa, mám 24let a jsem 2roky vdaná Cool mám krásnou roční holčičku Elišku. Vážím 122kg Sad při svých 170cm. Absolvovala jsem už konzultaci ve Valmezu u primáře Bařinky a jsem rozhodnuta pro TUBU. Ve čtvrtek jdu na internu Smile Doufám, že mě příjmete mezi sebe, je krásné jak si dáváte navzájem oporu! Very Happy Závidím vaše krásné metříky a doufám, že budu co nejdříve také posunovat Cool Shocked
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: ne březen 07, 2010 7:56 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Petruško, sice jsi ve špatném tématu, ale nevadí Wink .. i tak vítej! Laughing Samozřejmě že tě vezmeme mezi sebe, krásně se nám to tu rozrůstá... takže čti, piš, ptej se... A blahopřeju k rozhodnutí zatočit s kily !!!! (pro povídání směr Kavárna) Wink
Felix83

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 1:17 am    Předmět: Citovat

kači1, ja kupuju rifle u ťamanu v panskym. a nikdo nepozna že jsou pansky.
Zapletalko, mě už je (nebo zatím ještě) takko malý Crying or Very sad

[/url]
27 let, 4 kočky, 16.8.2010 plikace OB klinika, před op zhubnuto 4,5kg
Zapletalka

PříspěvekZaslal: st březen 10, 2010 8:50 am    Předmět: Citovat

Potvory jedny, dělají malé rifle na větší zadečky, já jsem se u nich oblekla vždycky, pravda je, že jsem musela dlouho zkoušet, než mi některé byly, protože mají spoustu střihů, ale sic jsem vážila o kilo méně, než ty, měla jsem vyšší BMI, takže jsi vyšší, než já a to by v tom byl čert, aby ti některé nebyly. Odkud jsi? Já mám doma 2-3 rifle, které jsou mi brutálně velké, že bych ti je poskytla.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 468, 469, 470 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: