Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 467, 468, 469 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zapletalka
|
Zaslal: st březen 03, 2010 12:45 pm Předmět: |
|
|
Jak to tady čtu, tak jsem asi vyjímka, protože mě nic nebolelo už v nemocnici (třetí den po operaci jsem si zašla tři patra pěšky do kantýny pro pití a zase zpět, je pravda, že na poslední odpočívadle jsem si musela odpočinout a vydýchat se), poslední noc jsem dokonce spala na břiše. No vlastně bolelo, pití a potom ještě hezky dlouho, ale na to jsem si nic nebrala. Normálně jsem se ohýbala, sprchovala, drén je přišitý, ten z břicha nevyklouzne, tak se ani nemusí držet, jen jsem s sebou musela nosit tu flašku s výpotkem. Navíc jsem před operací dostala měsíčky, tak jsem v předklonu zaváděla tampony o 106. Od bolesti jsem si nechala píchnout injekci na noc jen druhý den, ale spíš proto, abych se vedle svých sousedek, které příšerně chrápaly, vyspala a potom už jsem nebrala nic. Domů jsem jela v podprdě s kosticemi a v riflích, ale mezi prsy jsem žádnou z jizev neměla, ani pas u riflí mi do žádné nezasahoval. Po příjezdu z Turnova do Olomouce jsem asi hodinu lítala s nákupním vozíkem po Globusu a nakupovala vše potřebné k jídlu po tubu. Doma jsem jen dobrala antibiotika, která mi dali v nemocnici a dál beru už jen Omeprazol a spoustu doplňků na kde co všechno  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whleHOb/]
[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st březen 03, 2010 12:52 pm Předmět: |
|
|
Tak to koukám, Zapletalko... jsi ty vůbec člověk? Především jsi mě překvapila s tím, že jsi mohla v nem.spát na břiše.. to já mám problémy dodnes, kvůli portu. A i to, že jsi chodila po nákupech.. tvoje regenerace je zázračná.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zapletalka
|
Zaslal: st březen 03, 2010 12:55 pm Předmět: |
|
|
Já nemám port, takže mi v břiše nic nevadilo, jo, vadily stehy, tak jsem si je hned v úterý (týden po operaci) sama doma vyndala a další den jsem byla večer na bowlingu (dokonce jsem poprvé v životě vyhrála) a přišla jsem domů kolem druhé, asi jsem nezmar, nebo tak něco. Navíc jsem hned druhý den po operaci ještě (protože jsem sestřička) lítala kolem těch bábin, co jsem s nimi ležela na pokoji, protože sestřičky nestíhaly a mě to nedalo. Když jsem jedné ze sousedek mazala nohy a natahovala kompresní punčochy, tak přišel pan doktor a ptal se mě co to dělám, tak jsem mu odvětila, že si hraju na sestřičku. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whleHOb/]
[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krutipírko
|
Zaslal: st březen 03, 2010 2:35 pm Předmět: operace |
|
|
Huráááá, už mám metřík. _________________ 31 let, 3 děti, bandáž 22/3/10
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wabo8Pb/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Angiila
|
Zaslal: st březen 03, 2010 2:48 pm Předmět: |
|
|
Krutipírko velká gratulka k vytvoření metříku  _________________
19.7.TUBU ISCARE podporující manžel ,kočička Čiký |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krutipírko
|
Zaslal: st březen 03, 2010 2:52 pm Předmět: operace |
|
|
Angiilo, díky, ale musela jsem jednou upravit, nebylo tam bmi,ale přišla jsem na to, přeci jen nejsem tak blbá  _________________ 31 let, 3 děti, bandáž 22/3/10
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Angiila
|
Zaslal: st březen 03, 2010 2:56 pm Předmět: |
|
|
Krutipírko kdybys věděla jak jsem s tím bojovala.Angi z toho byla vyřízená že mi to nešlo udělat a nakonec jsem to také zvládla.Ted už jen slůně sunout do prava  _________________
19.7.TUBU ISCARE podporující manžel ,kočička Čiký |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krutipírko
|
Zaslal: st březen 03, 2010 3:05 pm Předmět: |
|
|
Víš že jsem měla původně stejný metřík, jen slona růžovýho, ale jak tam nebylo to BMI? tak jsem to přemyklíkovala a koukám, že to bylo dobře, měly bychom ho stejný. Douufám, že moje berunka taky brzy poletí, nebo aspon půjde směr vpravo...příští týden nasazuji mlíkovou dietu, abych něco zhubla před operací když obyč dietěním to nejde..holt musí přijít skoro půst no... _________________ 31 let, 3 děti, bandáž 22/3/10
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: st březen 03, 2010 4:15 pm Předmět: Re: Operace |
|
|
Krutipírko napsal: | Verco, smím se zeptat proč ses rozhodla nakonec pro tubu? |
Nooo, to je na delší povídání, ale tak jsem si prostě zjistila všechno do podrobna, dostala jsem odpovědi úplně na všechno, co mě zajímalo a to rozhodlo a už bych neměnila a měnit nebudu, to tady všem slibuji  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Majdalenka
|
Zaslal: st březen 03, 2010 5:09 pm Předmět: |
|
|
No Zapletalko, jseš dobrá s tím spaním na bříšku, já nemohlaani na boku ani ještě doma si 10 dní a to bylo pro mě těžké... jinak jizvičku mezi prsy taky žádnou nemám, teď jsem se dívala a to jsem v práci od bolesti jsem si doma nic nebrala, ale ležela jsem jako lemra.... a místo tepláčků jsem stejně chodila v kalhotách , které mají vzadu gumu takže to bylo v pohodě...Takže děvčatům, co čekají na operaci přeji, aby už měli po ní a vše bylo v pořádku....pa Majda  _________________
36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lenka631
|
Zaslal: st březen 03, 2010 5:14 pm Předmět: |
|
|
Já mám jizev 5 a 10 dní po operaci jsem byla na masáži zad a taky v poho.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wZ361Qy/]
[19.11.2009 MGB MUDr. Beňo ] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
suelin2
|
Zaslal: st březen 03, 2010 6:01 pm Předmět: |
|
|
Tak holky budu asi další pro smích,ale já jela 3/4 elastákách domů(350km),je pravda že byl červen a teploučko ale měla jsem jistotu že mi nespadnou,nebot kalhoty v kterých jsem jela na opku mi byly dost volné i po 5kg .Jo a 2den po opce jsem chodila taky do bufáče na kávičku a Angiilo chodila jsem ven kouřit,jsem asi cvok ale chutnalo mi .Jo a po příjezdu domů jsem valila z vlakového nádru domů s kufrem a dcera pro mě přijela a jela jsem za rodinkou na zahradu,je to dost daleko ale v poho.,tam bylo přivítání grilovačka beze mne a pak domů  _________________
42let,4děti.Tubulizace 10.6.09,míry 15.3.10/100-90-100cm,abdo.24.1.2011.Metřík dokončen11.2.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dejna
|
Zaslal: st březen 03, 2010 10:15 pm Předmět: |
|
|
I já se teda mohu plně podepsat pod příspěvek Zapletalky... měla jsem to úplně stejně včetně té menses... ohýbání, přetáčení v posteli, vstávání, chůze po nemocnici do bufetu pro noviny, sprchování - vše v poho, flaška od drenu v kapse županu, sama přes celou chodbu na WC jsem šla už první ráno po operci na aru... léky na bolest jen první 2 noci, domů v džínách a podprsence s kosticí přes celou republiku, pak rovnou hodinový nákup v Globusu... atb jsem dobrala doma a pak už jen Ortanol...
a žádnou jizvu mezi prsy taky nemám ... jo a jen ty jizvy mě svědily _________________
-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 6:57 am Předmět: |
|
|
Ahojky!!no mě pustili týden po operaci domu,už po špitále jsem běhala jako "lanka" ,zdrhala jsem jim z pokoje dolů,za svýma děvčátkama,do obchodu,a ven hřát se na sluníčko,po návratu domů mě čekalo veliké překvapení,manžel se rozhodl rekonstruovat kuchyn,osekal omítky až na cihlu,hrubý bordel uklidil,ale zbytek bylo na mě,že musím tak říct,pitomnce ani nenapadlo aby přikryl lednici,nebo sporák či linku,takže si dovedete představit,co mě doma čekalo..a pokud nee,dodám fotečky,protože tohle jsem si nemohla nevyfotit..a v poho,sice jsem byla pomalejší,ale zvládla jsem to.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zapletalka
|
Zaslal: čt březen 04, 2010 8:07 am Předmět: |
|
|
Jak je vidět, každý to má po operaci jinak, ale aspoň už si nepřipadám jako exot  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whleHOb/]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|