Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 464, 465, 466 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
suelin2

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 6:47 pm    Předmět: Citovat

M.I.CH.A.E.L.O tak Tě ted pro změnu vítám mezi náma po....Jsi šikulka nechat tam 7kileček,ted uvidíš tu rychlost jak to poletí dolů a když se na chvilku sekneš nezoufej,je to opravdu normální Razz Razz Razz , na to máš ještě čas Razz Razz Razz
janaaa

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 7:42 pm    Předmět: Citovat

NĚKDO TADY ODSUZOVAL PLIKACI, PROTOŽE JE NEODZKOUŠENÁ A NIKDO NEVÍ CO BUDE. ALE KDYBY JSME PRO TOTO ODMÍTALI TENTO TYP OPERACE, NEBYLA BY ANI TUBU, NEBO-LI JAK SE U NÁS ŘÍKÁ SLEEVE RESEKCE. KDYŽ JSEM ŠLA JÁ NA TENTO TYP OPERACE PŘED VÍCE JAK DVĚMA LETY, NEVĚDĚLO SE O NÍ TAKY SKORO NIC. V TÉ DOBĚ JSME BYLI TŘI, KTERÝM TO BYLO NABÍDNUTO, NEMĚLI JSME SE ČEHO CHYTIT, NEVĚDĚLI JSME POŘÁDNĚ JAK JÍST, NEMĚLI JSME SE KOHO PTÁT. ALE ZVLÁDLI JSME TO A MUSÍM ŘÍCT, JEŠTĚ JSEM TOHOTO ROZHODNUTÍ NEZALITOVALA.

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Milca-berca

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 7:48 pm    Předmět: Citovat

M.I.CH.A.E.L.O....vítím tě zase mezi náma...to jsi šikovná,že jsi tam nechala 7kg..to mě se nepoštěstilo Confused ...gratuluji Wink jen tak dál...

....já mám dojem,že moje tělo už týden stávkuje a drží všechno co mu dám a nepustí ani deko ted,všechno si drží a bojím se,že jej vyhladovím či co....neví co sním je a je zmatená,co jsem mu to provedla...a to prosím nejím žádné sladké přesnídávky,ani actimel...sladké nemohu ani vidět téměř... Rolling Eyes pevně věřím,že s eto brzo hne...a tělo s eumoudří a začne brát ze mne... Wink a to plně chodím do práce od pondělka co mě pustili z nemocnice...a mám docela pohyb... Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Jana Školaudyová

PříspěvekZaslal: so únor 27, 2010 11:04 pm    Předmět: Milca-berca Citovat

b]MILCA-BERCA Chci se jen zeptat,kolik vypiješ tekutin za den.Jestli to nehubnutí nesouvisí s tím.Dík za odpověď.[[/b]

[/url]
[26.1.2010 tubu v Břeclavi,pan doktor Čierný -doporučuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
suelin2

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 7:41 am    Předmět: Citovat

Jana Školaudyová vždy pitný réžim má souvislost s hubnutím Exclamation Hlídej si to,nejméně 2litry
Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 8:03 am    Předmět: Citovat

Jana Školaudyová..čauky Jani...na to,že jsem 11den po O..tak vypiju tak 1,2-1,5l za den což není tak špatné zatím..psala jsem otom "vše kolem stravování" Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Krutipírko

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 8:39 am    Předmět: ahoj všem Citovat

Jsem tu nová, byla jsem se tu jen představit...ale už mám za sebou kolečko, včetně příšerného gastra...a 22/3 jdu na operaci, jak jsem se těšila, tak ted mám docela strach Confused Shocked No snad všechno dobře dopadne a bude to fungovat tak jak má!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wabo8Pb/]

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krutipírko

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 8:43 am    Předmět: ahoj všem Citovat

Ahojky, moc se tu nevyznám a vypadá to, že se můj příspěvěk někde ztratil.
22/3 konečně nastupuji na bandáž. Mám za sebou kolečko, už jen předoperační...a jdu na to. Akorát jsem ted ´dostala strach. Je pravda, že se po bandáži musí zase na gastro? já to velmi špatně snášela... Sad a podruhý se mi tam dobrovolně opravdu nechce.

[/url]
Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 8:49 am    Předmět: Citovat

Krutípírko ahojenky...Vítám tě tady u nás...neboj se nic,já jsem po bandáži na žádné gastro nešla...nechodí se,pokud vím.. a když tak jen na RTG žaludku s kontrastní látkou a to je docela něco jiného..a to se dělá při potížích ale spíše jen po tubulizaci,zda žaludek neprosakuje... Wink gratuluji k termínu...a také nám něco o sobě napiš Wink a pokus se udělat metřík..je v návodu..na hlavní stránce.. Wink

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Krutipírko

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 8:59 am    Předmět: Citovat

Milca-berca napsal:
Krutípírko ahojenky...Vítám tě tady u nás...neboj se nic,já jsem po bandáži na žádné gastro nešla...nechodí se,pokud vím.. a když tak jen na RTG žaludku s kontrastní látkou a to je docela něco jiného..a to se dělá při potížích ale spíše jen po tubulizaci,zda žaludek neprosakuje... Wink gratuluji k termínu...a také nám něco o sobě napiš Wink a pokus se udělat metřík..je v návodu..na hlavní stránce.. Wink

Ahojky Milco!
Doufám, že odpovídám správně, ač jsem na netu už starý bard, tak tyhle stránky jdou nějakmimo mě, vůbec se tady nevyznám, nevím kam se vždy ztratí můj příspěvek, nevím kam kliknout abych odpovídala jak se má..akmi prominte případné kompliakce, snad se tu rozkoukám. Very Happy
Jinak něco o mě...v sobotu mi bude 31 let, mám tři děti, 7 létého syna a 2 tříleté slečny. Jsem vdaná a bydlím v Mostě.
BMI mám 40,16, váha je 123kg. 20 let držím diety, mám zpomalneý metabolismus, k tomu abych hubla potřebju už skoro nejíst...bandáž je pro mě poslední řešení.

[/url]
Romana

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 10:25 am    Předmět: Citovat

Krutipírko vítej mezi námi jen prosím jak jsem již psala v kavárně platí to ve všech tématech necitujte příspěvky stačí když jen oslovíte toho komu odpovídáte je to přehlednější .děkuji za pochopení Wink
suelin2

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 12:02 pm    Předmět: Citovat

ahoj Krutipírko vítej tady,tak už máš i stanovený termínek,to je super.Za chviličku budeš upisovat kilečka Razz Razz a neboj za chviličku se tady budeš i orientovat,to je normální že každý prvně tápá Razz Razz
Krutipírko

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 12:38 pm    Předmět: Romano Citovat

Díky za radu..a to se dělá jak? nahoře tím poslat odpověd? Ted to píši přes to, ale pak nemůžu svůj příspěvěk nikdy najít... Embarassed

[/url]
Krutipírko

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 12:39 pm    Předmět: Jo Citovat

Tak už ho vidímSmile)) Very Happy

[/url]
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: ne únor 28, 2010 1:32 pm    Předmět: Citovat

Děkuji všem za opětovné přivítání. Akorát mě ted trochu svědí stehy, ale to je normální už abych je měla venku pak začnu chodit na laser aby nebyli moc vidět. Jestli se někdo bojí operace tak je to hračka a výsledek bude stát za to.

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 464, 465, 466 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: