Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

Ahoj

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
martina

Zalo�en: 31.7.2006
P��sp�vky: 916
Bydli�t�: st�edn� �echy

P��sp�vekZaslal: po srpen 14, 2006 5:03 pm    P�edm�t: Citovat

Ahojky Gabi, j� jsem objednan� na 10,15 ale m�m p�ij�t d��v, �e ud�laj� odb�ry krve. Taky bych nejrad�ji �la hned poz�t�� na st�l, ale tak rychle to nejde. Hlavn�, aby mi to vy�lo v�bec. Kdy� budu v�d�t, �e jo, tak to vydr��m. Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes Laughing Hned ve�er d�m v�d�t, jak jsem dopadla, neboj a poz�t�� budu myslet j� na tebe. pa Laughing
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
Jaja

Zalo�en: 24.7.2006
P��sp�vky: 57
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: �t srpen 15, 2006 7:41 am    P�edm�t: Citovat

Ahoj Gabi a vy ostatn� samo taky, m�m bezva zpr�vy Laughing Laughing Laughing .Teplota u� odkr��ela Very Happy Very Happy .Je mi docela fajn, za��naj� sv�dit jizvi�ky Mr. Green a jen to m�sto portu trochu pobol�v�. Mus�m ��ct, �e je opravdu zn�t ka�d� den. Sice jsem je�t� dost unaven�, ale bolesti ��dn�. U� i z postele vst�v�m skoro jako �lov�k Cool . V p�tek jsem se prokl�nala na co jsem se to dala, nebylo to nic p��jemn�ho,dokonce jsem uronila i slzu Embarassed Embarassed , ale vy v�ichni co se chyst�te mus�m uklidnit, �e opravdu b�hem t�ech dn� je mnohem l�pe Very Happy . M�m te� sp� krizi co se j�dla t��e Evil or Very Mad Embarassed . Nen� snad film, kniha aby se tam nejedlo Laughing .V�var mi za chv�li pote�e asi i u�ima, u� ho nem��u ani vid�t Wink ,ale co se d� d�lat. Tak je to snad v�dycky,�e to co �lov�k nem��e, tak na to m� nejv�t�� chu� Very Happy Very Happy .Vzpom�n�m si, �e kdy� jsem m�la zdr�tovan� zuby(5t�dn�) Very Happy Very Happy Very Happy a sm�la jen tekutou a ka�ovitou stravu,v�e bez jedin�ho kousku, tak nejv�t�� chu� jsem m�la na topinky, kter� jsem si nemohla d�t je�t� dal�� m�s�c po sund�n� Very Happy Very Happy Very Happy .Tak vy co se rozhodujete, jd�te do toho, ale mo�n� se p�ipravte, �e p�ijde krize Wink Crying or Very sad Very Happy .Ur�it� to v�ichni zvl�dnem a a� se n�kdy sejdeme, t�eba na n�jak� akci klubu Twisted Evil , tak se tomu budeme u� jen sm�t Mr. Green Mr. Green Mr. Green .Tak p��ko Jaja
N�vrat nahoru
trixl

Zalo�en: 14.8.2006
P��sp�vky: 549

P��sp�vekZaslal: �t srpen 15, 2006 8:44 am    P�edm�t: Citovat

Zdrav�m Gabi a moje rodn� m�sto Wink
N�vrat nahoru
Iv�a

Zalo�en: 12.8.2006
P��sp�vky: 11
Bydli�t�: kutnohorsko

P��sp�vekZaslal: �t srpen 15, 2006 10:49 am    P�edm�t: Citovat

Ahoj, dneska jsem poprv� spala na b�i�e, ani ne po t�dnu. U� m� prakticky nic nebol�, na stehy jdu ve �tvrtek. Proto�e nem�m hlad, p�izn�m se, �e nem�m ani moc chut�. Ale je pravda, �e velk� l�kadla domu nekupuji ( zbytek rodiny remc�, ale nad to jsem se povznesla). Zat�m je to skv�l�, nav�c prvn� efekt ji� za��n�m poci�ovat - vr�sky. HEHE, to byl vtip. Prvn� v�c je mi voln�j�� - hodinky. Kdy� jsem d��ve hubla, v�dy jsem za��nala od z�p�st�. Iv�a
N�vrat nahoru
martina

P��sp�vekZaslal: �t srpen 15, 2006 4:49 pm    P�edm�t: Citovat

Twisted Evil

Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:03 am, celkov� upraveno 1 kr�t.
N�vrat nahoru
Gabi

Zalo�en: 25.7.2006
P��sp�vky: 20
Bydli�t�: Nymburk

P��sp�vekZaslal: �t srpen 15, 2006 6:32 pm    P�edm�t: Citovat

Ahojky Jajo a Iv�o to je fajn �e u� je v�m l�pe.Te� u� se mu�ete soust�edit na hubnut� Laughing .........Dnes u� to m� i M�a za sebou Laughing .......Trixl zdrav�m Vla�im ...kolik ti je nezn�me se? Jsem velk� tlust� �ernovlas� je mi 31let Exclamation Exclamation Question Question .................Marti zd�lim tv� nad�en� a douf�m �e z�tra budu podobn� nalad�n� po n�vtratu s Iscaru.P�snu Exclamation �etl jsem �e jste �e�ily poji��ovnu m�m VZP tak to asi budu muset taky �e�it?...No oni mi z�tra �eknou.Zdravim p� Razz
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  
Gabi

P��sp�vekZaslal: �t srpen 15, 2006 6:33 pm    P�edm�t: Citovat

Ahojky Jajo a Iv�o to je fajn �e u� je v�m l�pe.Te� u� se mu�ete soust�edit na hubnut� Laughing .........Dnes u� to m� i M�a za sebou Laughing .......Trixl zdrav�m Vla�im ...kolik ti je nezn�me se? Jsem velk� tlust� �ernovlas� je mi 31let Exclamation Exclamation Question Question .................Marti zd�lim tv� nad�en� a douf�m �e z�tra budu podobn� nalad�n� po n�vtratu s Iscaru.P�snu Exclamation �etl jsem �e jste �e�ily poji��ovnu m�m VZP tak to asi budu muset taky �e�it?...No oni mi z�tra �eknou.Zdravim p� Razz
N�vrat nahoru
trixl

P��sp�vekZaslal: �t srpen 15, 2006 6:37 pm    P�edm�t: Citovat

Gabi asi se nezn�me, proto�e Jsem rodn� m�sto opustila u� ... ach j�je ... p�ed skoro 30ti lety. Jsem st�edn� postavy, 44 let, je�t� tmavovl�ska a p�kn� kulat�. Viz m�j nick, kter� znamen� - 3XL - Laughing No jak podle kter� tabulky Laughing
N�vrat nahoru
Gabi

P��sp�vekZaslal: �t srpen 15, 2006 6:49 pm    P�edm�t: Citovat

Sory blbne mi nett.Trixl to neva �e se nezn�me,t�eba se na srazu n�kdy pozn�me.Ma� pravdu ve VL... je kr�sn�,jezd�m tam moc r�da Very Happy . Zatim p� Razz
N�vrat nahoru
Milca-berca

Zalo�en: 27.7.2006
P��sp�vky: 234
Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�

P��sp�vekZaslal: st srpen 16, 2006 1:56 pm    P�edm�t: Citovat

Wink Ahojenky slun��ka...Tak jsem se vr�tila z dov�i,proto jsem tak dlouho nep�sala.Hu� jsem si V�s p�e�etla,co v�echno nov�ho tu je...a �e toho pane�ku bylo.. Wink .Hol�i�k�m gratuluju co hu� jsou doma a po operacia dr��m p�sti�ky a v�t�m tu nov� tv��i�ky.. Razz A Mart� vid� a m� to poprv� za sebou a hlavinku ti neukousli a hu� se to rozjelo Wink pr�ma!!
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW str�nky MSN Messenger 

P��sp�vekZaslal: st srpen 16, 2006 2:02 pm    P�edm�t: Citovat

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:04 am, celkov� upraveno 1 kr�t.
N�vrat nahoru
trixl

P��sp�vekZaslal: st srpen 16, 2006 2:06 pm    P�edm�t: Citovat

Gabi jen mal� oprava, bydl�m kousek od Velk�ho Mezi����. Velmez je docela hezk� mal� m�ste�ko.
N�vrat nahoru
trixl

P��sp�vekZaslal: st srpen 16, 2006 2:24 pm    P�edm�t: Citovat

Martino t�eba man�el zareaguje a� uvid� v�sledky. Je lep�� kdy� ml�� ne� kdyby za�al hned prostestovat nebo m�t �e�i, �e to s tejn� nen� k ni�emu.
N�vrat nahoru
martina

P��sp�vekZaslal: st srpen 16, 2006 2:36 pm    P�edm�t: Citovat

. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Naposledy upravil martina dne ne srpen 27, 2006 11:04 am, celkov� upraveno 1 kr�t.
N�vrat nahoru
Milca-berca

Zalo�en: 27.7.2006
P��sp�vky: 234
Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�

P��sp�vekZaslal: st srpen 16, 2006 3:54 pm    P�edm�t: Citovat

Wink Mart� ahojenky...m�la jsem se kr�sn�...jezdili jsme po hradech a z�mc�ch na N�chodsku tak to po�as� �lo na todle....A �e man�el neragoval..no co bud za�ne(ale jist� za�ne a� uvid� ajk mu kr�sn�) ,nebo neza�ne...D�l� to p�eci pro SEBE a je moc fajn ,�e do toho jde� a nic u� te neodrad�. Razz
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW str�nky MSN Messenger 
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13, 14  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R