Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
elena

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 12:58 pm    Předmět: Citovat

Leontýnko, tak to jsi fakt hvězda!!! Very Happy Very Happy Very Happy Přímo Superstar!!! Gratuluju k narozenínám a ke skvělé váze. Moc si to dneska uží a pěkně to oslav: 100 ml bílého jogurtu, 100 ml bílého střiku a 100 ml vývaru, když máš ty narozeniny, tak ať se rozšoupneš! Laughing Laughing Ne, myslím to fakt upřímně a váhu hlasitě závidím! Už abych jí měla! Jo a ještě nám napiš kolikpak ti dneska vlastně je?

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rendula

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 1:30 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem,tak jsem byla dnes na interně na předoperačním,všechno mám v pořádku a za týden už to budu mít za sebou,touto dobou budu ještě asi spinkat.

Lidi,já se tááák těším.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Datli

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 1:35 pm    Předmět: Citovat

Tý jo,tak únor bude docela plodný!Docela závidím jistotu,že už máš termín definitivně přiklepnutý.Já musím ještě v pátek bohužel i s dcerou dokončit předoperační,takže to taky nemám ještě na 100%.
No a snad za týden budu na tom pak jak ty.Tak to si budem pak spolu notovat,jo?
rendula

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 1:47 pm    Předmět: Citovat

Datli-já už vlastně jen budu čt nebo pá čekat telefon,aby mě to ještě z Iscaru natvrdo potvrdili,ale nevím o tom,že by to někomu zrušili,nebo změnili.
Možná o pár hodin,ale o dny asi ne,tak s tím počítám jako s hotovou věcí.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Leontýnka

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 2:04 pm    Předmět: Citovat

Eleno a Datli díky za gratulace Smile Oslavovat budu,ale decentně.Eleno já jím úpně všechno,ale málo.Mám asi nějaké divné spalování,ale před měsícem jsme měli zabijačku.To jsem si dala škvarečky a tlačenku.Tento víkend se udilo a já mám na jídelníču uzený špek,klobásy a uzená žebra taky okusuju.Bohužl chutě mi neodoperovali.Nikdy jsem tomu nevěřila,že by šla kila pořád dolů.Neodpírám si vůbec nic.Na co mám chuť to si dám.Když jsem měla 120kg tak jsem nejedla sladké.Teď mám o 40kg míň a každý den mám dva pásky čokolády.Nějak se mi změnily chutě.Asi jak tělo hubne,tak si žádá přísun cukrů.Jsem prostě všežravec,pažravec Very Happy

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 2:06 pm    Předmět: Citovat

Eleno já skleróza jsem ti ještě zapomněla napsat,že mi je dnes 31

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 2:18 pm    Předmět: Citovat

Leontynko, pripojuji se k gratulantum - jak k narozeninam, tak k vaze Smile Tise zavidim Smile Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Datli

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 2:30 pm    Předmět: Citovat

Leonti-ani nevíš,jak si mi dodala zase trošku šťávy.No bodejď.Bydlíš za rohem,že?
Pokud je to v jen omezování porcí a né chutí,je to dobře.
Občas se bojím,jak tu někdo píše,jak radikálně přešel na jiný jídelníček,který jsem třeba zkusila,ale nic mi neříkal a má dušička strádala nejen co do objemu porcí,ale i do chutí.
Uffffffffffffff
trixl

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 4:14 pm    Předmět: Citovat

Leontýnko všechno neeeeej a ať už nikdy neodhubneš Smile

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
ALENA

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 5:57 pm    Předmět: Citovat

Také já se připojuji k přání všeho nej,nej,nej. Je to krásné mít 31 roků.Mít dole tolik kg a být ještě tak mladá,to je nááááádhera. Rolling Eyes Very Happy Laughing Rolling Eyes Very Happy Laughing Rolling Eyes Very Happy Laughing Razz Embarassed Razz Embarassed Razz Embarassed
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
milus

PříspěvekZaslal: po únor 12, 2007 7:13 pm    Předmět: Citovat

Leontýnko, já se také připojuji ke všem gratulantům, přeji ti všechno nejlepší a ať se ti splní všechna vysněná přání a k těm shozeným kilům, no paráda tiše ti závidím.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Leontýnka

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 6:59 am    Předmět: Citovat

Holky všem mockrát děkuji Smile Tak jsem zase o rok starší Rolling Eyes

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 8:43 pm    Předmět: OPERACE Citovat

Dobrý večer!
Vstupuji do tématu "Operace" cíleně s tím, že Vám chci dát na známost, že v Brně bude setkání s plastickým chirurgem, který provádí mezi jíným i kosmetické operační zákroky, ke kterým mnohé z Vás patrně spějete. Blíže viz na hlavních stránkách - AKCE. Zájemci by se měli hlásit u "Jarky", které o pláínované akci píše v jiném tématu - Akce Bandingklubu v Brně.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Datli

PříspěvekZaslal: út únor 13, 2007 8:50 pm    Předmět: Citovat

O té akci jsem si dnes četla a velice by mě to zajímalo.No uvidíme,zda seženu hlídání dětí a 100km zvládnu otočit třeba i vlakem.
rendula

PříspěvekZaslal: čt únor 15, 2007 1:22 pm    Předmět: Citovat

Tak čaute všichni,je čtvrtrk a já už jsem napjatá jak struna,hlavně čekám na telefon,by mě to z Iscare potvrdili.v úterý mě totiž z Iscare volali,že psali žádanku na pojišťovnu-na ČNZP a že to zamítli-já jsem byla s dr. domluvená,že od 1.1. už budu u ZPMV,tak to asi nějak nevstřebali a ta paní,co volala mě řekla,že teda pošlou žádanku do té 211,nevíte někdo jak to dlouho trvá???? Aby se to vůbec stihlo. Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Už mám nervy.

operace 19.2.2007
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: