Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 459, 460, 461 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st únor 17, 2010 11:54 pm    Předmět: Citovat

Verco - mrkni na SZ nebo na ICQ.. pá Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lucie K.

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 11:18 am    Předmět: Pro Vandu Citovat

Ahojky Vando - jak si psala, že plikace je taky na doživotí a zároveň, že se dá ten zarolovanej žaludek ještě "použít" - tak to mi právě přijde dobrý. Že v případě, že se na žaludku objeví cokoli (vředy nebo další nemoci) a bude se to muset nějak operativně řešit (uříznutí, zmenšení...) tak mi to právě přijde dobrý, že je pak z čeho brát, takhle mi to i vysvětlila paní doktorka Šrámková, když jsem byla u ní na konzultaci. Jinak nevidím nějakej zásadní rozdíl mezi tubu a plikací.

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 12:41 pm    Předmět: Citovat

Jj, v tom souhlasím s Luckou Wink ... ještě ale Lucko, jak jsi psala, že nevidíš žádný další rozdíl mezi plikací a tubu... jeden tu je a to značný! Nic se neřeže, tudíž ani nesešívá a riziko komplikací týkajících se právě prosakování je tudíž minimální, ne-li nulové Wink
A to je další důležitá věc, která mě přesvědčuje o tom, že tohle je ta pravá operace, že tohle je ideální řešení.. žádné řezání, sešívání a nic se neodstraňuje Wink A to nemluvím o délce rekonvalescence...
jana.jana

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 4:44 pm    Předmět: Citovat

Děvčata,tak,už to mám také za sebou.15.2.2010 bandáž,dnes mě pustili z nemocnice a zatím je mi dost hrozně místo kde je port mám hrozně oteklý tak doufám,že to přejde.
Radka1

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 4:53 pm    Předmět: Citovat

jana.jana napsal:
Děvčata,tak,už to mám také za sebou.15.2.2010 bandáž,dnes mě pustili z nemocnice a zatím je mi dost hrozně místo kde je port mám hrozně oteklý tak doufám,že to přejde.

Jani to je fajn, že už to máš za sebou,tak ti držím palce,ať je ti brzy dobře a kilča ať jdou hezky dolů. Laughing

[/url]
výška 162 cm, 1 kilečko shozeno před OP
43 let,manžel,dvě dospělé dcery 24/21
bandáž v Iscare 30.3.2010
verca

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 4:55 pm    Předmět: Citovat

Jani to přejde, uvidíš, držím palečky Wink
Hoď si sem také metřík, ať všichni víme, jak odkládáš kilečka Smile návod najdeš zde Arrow http://forum.bandingklub.cz/about252.html

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 4:58 pm    Předmět: Citovat

Jani - blahopřeju... a den ode dne bude líp Wink po vytažení stehů už si budeš výskat Laughing
jana.jana

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 5:53 pm    Předmět: Citovat

Moc děkuji za podporu taky věřím,že to bude brzy lepší.Jdu se okusit udělat metřík tak snad se mi to podaří,
suelin2

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 6:16 pm    Předmět: Citovat

jana.jana
tak se děvče opatruj,žádný ůklid Exclamation Exclamation Exclamation a pěkně odpočívej a papkej at ti to letí krásně dolů Razz Razz Razz
Vanda

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 6:34 pm    Předmět: Citovat

Lucie K. - výsledkem je zmenšený žaludek a následně to probíhá zhruba stejně, co se týká dodržování jídla, pití atd., jen ten zásadní rozdíl (viz nade mnou) napsala Zelenoočka, s tím souhlasím.

3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze.
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 6:38 pm    Předmět: Citovat

JANA-JANA moc ti přejí šťastný start.Vím ze začátku není příjemný,ale za ten výsledek stojí.Taky bych chtěla už odstartovat. Embarassed

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Romana

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 7:11 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko no teda nevím píšeš žádné šití Razz no myslím že šití bude i po srolování žaludku jak by asi držel? Razz Laughing ale je fakt že to bude jen šití bez řezání Wink Razz Very Happy
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 7:58 pm    Předmět: Citovat

Jasně Romi Wink .. je tam samozřejmě šití (možná jsem to blbě napsala), ale jen co se přišití - spíše ve smyslu "přichycení" - smotaného žaludku týká.. Není tam to masivní sešívání uříznuté části žaludku, kdy se při tubu musí vlastně ty 2 rozříznuté půlky sešít k sobě... Wink
Pett1

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 10:40 pm    Předmět: Citovat

Tak snad položím dotaz do správné rubriky...teď jsem si pročítala stránky Banding klubu a tam jsem se dočetla, že pokud mám BMI 35-40, tak že operační léčba možná je, ale jen s komorbiditou (což, jestli jsem našla správný význam, znamená, že musím mít současný výskyt více nemocí.)
Dívala jsem se, že některé jste byly na operaci s BMI 35-40, měly jste nějaké zdravotní komplikace - předpokládám, že tím myslí spojené s nadváhou?
Já žádné zdravotní problémy nemám, tak jestli mi vůbec tu bandáž na pojišťovnu udělají. Sad Teď jsem tedy z toho docela zkleslá. Rolling Eyes

2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno
Lucie K.

PříspěvekZaslal: čt únor 18, 2010 11:01 pm    Předmět: Pro Vandu a Zelenoočku Citovat

Pro Vandu a Zelenoočku: vždyť sem to psala, že JINAK mi to přijde stejný. A tím JINAK jsem myslela to, co sem předtím napsala, že se to právě neřeže a tím pádem tam ten žaludek zůstane srolován Wink

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 459, 460, 461 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: