Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 452, 453, 454 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Flower

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 2:13 pm    Předmět: Ahoj :-) Citovat

Bossice:
To jsou fakt super zprávy! Já mám první konzultaci až za měsíc a fakt už se nemůžu dočkat, nejradši bych šla hned!!! Ještě mě napadlo, jeslti by nebylo možné si ty vyšetření oběhat předem ..třeba požádat o zaslání žádanek poštou .. ale to je asi blbý co? ... fakt se nemůžu dočkat .. Embarassed Embarassed Embarassed
marica

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 2:34 pm    Předmět: Citovat

ahoj flower ja jsem se uz ted domluvila s psychologem na termin hned po prvni konzulaci v turnove s tim ze ji zadanku pak dodam a neni problem nevim odkud jsi, ale v Hradci Kralove jsem nemohla nejit nikoho kdo se psychol. vysetrenim k tubulizaci zabyva. Ja se taky nemuzu dockat nejradsi bych hned prijela na operaci a zacla hubnout jako vsechny hvezdy tu na foru Laughing Laughing Laughing

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Flower

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 2:41 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Marico, no to mi povídej, mluvíš mi z duše!! Já netuším jak toho psychologa ani hledat. Jestli to je nějaký spešl psycholog nebo klasický ..fakt nemám tušení .. Confused
jana.jana

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 7:05 pm    Předmět: Citovat

Zdravím vás všechny,tak jsem dnes dokončila kolečko a hned jsem dostala termín operace je 15.2=bandáž těším se ,ale taky mám hrozný strach.Jana Razz
suelin2

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 8:54 pm    Předmět: Citovat

Holky čekatelky,držím Vám palce at Vám to rychle sletí do operace,je jasné že nervičky budou pracovat,ale to uteče a jistěto zvládnete Exclamation Exclamation Razz Razz Razz
marica

PříspěvekZaslal: po únor 01, 2010 10:26 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Flower nedela to pry kazdy pani psycholozka, co jsem nasla je sympatacka po telefonu je ze semil asi 20 km od Turnova ja se s ni domluvila na termin hned po 1. konzulaci odpoledne nebyl problem rikal ze je to asi na dve hodiny tak uvidim aspon to budu mit z krku v jeden den a dnes jsem volala sestricce do turnova rekla kdyz jsem z daleka, ze staci prijet den nebo dva pred terminem operace a zbytek vysetreni dodelaji akorat je problem jestli neco nebude 100 proc. operaci odlozi. Ja to ale risknu Confused Jestli chces poslu ti cislo na tu psycholozku.Zatim Smile

Flower

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2010 9:23 am    Předmět: Ahoj Citovat

děkuju na nabídku. Já zkusím nejdřív asi najít někoho poblíž bydliště .. Ale teda vůbec nevím, když to budu obvolávat co vlastně chtít ..co říct Very Happy
Ty vyšetření v TU den dva před operací jsou dobrý řešení ..jen doufat, že bude vše OK!!
Wink
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2010 8:06 pm    Předmět: Citovat

Zdravím, to já to s vyšetřeníma měla jednoduší pracuji v nemocnici tak mě všede vzali hned do týdna jsem měla všechny výsledky pohromadě a hned jsem volala na termín operace. Myslela jsem, že pujdu už začátkem února, ale jdu až 22. Neva čekání utíká rychle. Já bych řekla, že je jedno co to bude za psychologa stejně se bude ptát na všechno možný aspon se mnou to probrala od dětství až po součastnost ještě, žeji je jen 27 jinak bych tam seděla ještě ted. Very Happy

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
Flower

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2010 8:34 pm    Předmět: Ahojky Citovat

Koukám, že máme skoro stejnou váhu i věk Very Happy Už abych ty vyšetření měla za sebou! U psychologa sem byla jednou a nebyl to teda moc dobrej zážitek Very Happy Very Happy Very Happy
Jana Školaudyová

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2010 10:17 pm    Předmět: Chci mezi Vás Citovat

Zdravím všechny odvážlivce,jsem týden po operaci a mám velmi dobrý pocit.Snad to tak zůstane. Byla jsem v Břeclavi u pana doktora Čierného a má mou velkou poklonu.Prostě jen to teď vše zvládnout,aby se tělo také uklidnilo a srovnalo a pak je to na nás.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Dejna

PříspěvekZaslal: út únor 02, 2010 10:52 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Jano, vítej mezi námi Smile , přeji brzké zotavení po operaci!

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
lolinka

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 1:04 am    Předmět: Citovat

Jano,
vítej mezi námi. Ještě děláš encausticu? Wink
Ať Ti kilečka mizí. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 6:23 pm    Předmět: Citovat

Flower: taky jsem myslela že to bude hrozný, ale já se tak rozpovídala, že mě musela zarazit aby nepřesáhla určený čas. To pak můžem spolu závodit když jsme na tom stejně Very Happy

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
Milca-berca

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 7:41 pm    Předmět: Citovat

m.i.ch.a.e.l.o..jak jsem si všimla...budem se nejspíše v Turnově míjet... Wink a třeba se aji potkáme...držím pěstičky nám oběma..at nám to vyjde bez komplikací... Razz

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Flower

PříspěvekZaslal: st únor 03, 2010 8:44 pm    Předmět: Citovat

m.i.ch.a.e.l.a. : No jo, ale já právě upovídaná nejsem ..vůbec Confused Taky asi dost záleží na koho natrefím ..
JJ, "závodit" můžeme .. Smile
Teď nevím, ty už máš termín operace nebo ne?

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 452, 453, 454 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: