Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 453, 454, 455 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
suelin2

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 9:43 am    Předmět: Citovat

Milca-berca,Flower,m.i.ch.a.e.l.a holky máte krásné metříky,tak Vám přji at jste brzo na konci Exclamation Exclamation Jana Školaudyová tebe tady taky vítám a přeji Ti rychlé uzdravení, at jsi brzo schopná naklusat do obchůdku a zkoušet nový šatníček na jaro Razz Razz Razz Razz
Flower

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 3:43 pm    Předmět: Citovat

Ahoj suelin, díky moc, mě se teda zatím můj metřík nelíbí Sad Ale snad budu mít taky šanci to napravit Exclamation Exclamation Exclamation Laughing
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 6:36 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca - třeba podědim postel Very Happy
Flower - termín mám 22.2. nástup na konzultaci jsen byla 7.1.

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Flower

PříspěvekZaslal: čt únor 04, 2010 9:31 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, to se máš, závidím Embarassed Nejradši bych si to s tebou vyměnila Crying or Very sad
Vanda

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 9:29 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, tak už mám po operaci, mám rozporuplné pocity, jestli to vůbec stálo za to .... , mám pocit, že se mi už nikdy neudělá líp. Nějak to na mne všechno padlo. V.

3. 2. 2010 plikace žaludku na OB klinice v Praze.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 9:42 pm    Předmět: Citovat

Vando... blahopřeju k operaci! Stačí pár dní a vše bude úplně jinak.. Po každé operaci je tělo bolavé, oslabené... za týden bude líp a za měsíc už o bolestech nebudeš takřka vůbec vědět Wink Důležitý je, že to máš za sebou a nakročila jsi tak ke svým lepším zítřkům...
bossice

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 10:00 pm    Předmět: Citovat

Vando super, že už to máš za sebou. Jenom nevím, pro jakou operaci jsi se rozhodla??? Podle toho, co píšeš, tak nejspíš tubu. Tam jsou prý první dny krušný. Vydrž, myslíme na Tebe, každým dnem to bude lepší. Wink Zase písni, jak se Ti daří.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lolinka

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 10:01 pm    Předmět: Citovat

Vandi,

stálo to za to, věř mi. Den ode dne ti bude líp a líp. Za chvilku už budeš spát bez problémů a už tě nebude nic bolet a pak budeš mít velikou radost ze shozených kil. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Dejna

PříspěvekZaslal: pá únor 05, 2010 10:14 pm    Předmět: Citovat

Vando, vydržať, uvidíš, bude líp !!! Wink

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Majdalenka

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 7:37 am    Předmět: Citovat

Very Happy Very Happy Vando, neboj, bude líp, taky jsem si říkala, jestli to vůbec stálo za to a teď s odstupem 2 a půl měsíců jsem šťastná jako blecha mám dole 18 kilo, lépe se mi chodí, dýchá, ohýbá.... Lidi mě chválí, že jsem kočka... sebevědomí mi stouplo, zlepšila se psychika Shocked a vystoupila jsem z té šííílené morbidní obezity(opravdu to zní, jako kdyby snad už člověk nebyl člověkem) Shocked Confused a mám je obyčejnou obezitu II.stupně, takže jsem si jistá, že to stálo za to i kdybych už nic nezhubla. A taky jsem někde četla,že zhubnutí 1 kg přidá člověku až 3 měsíce života, takže teĎ vám tady děvčata moje zlaté budu smrdět trošku déle Laughing Laughing Laughing Laughing A to se mi podařilo jen díky vám tady, jste mojí velkou oporou a nikdo nikdy mě tak nepochopil, jako děvčata tady. DĚKUJI!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
santoval

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 7:46 am    Předmět: Citovat

Dobré ráno všem,
Vandi já tyhle pocity měla taky to je asi normální, ale už jsem měsíc po operaci a je to úplně o něčem jiném,nic mě nebolí a můžu spát na boku a skoro už na břichu, a začínám zjišťovat, že můj jídelníček můžu obohatit o jiné pochutiny Very Happy Very Happy Very Happy . Vydrž to se změní!!!!!
Majdalenko, gratuluji už se Ti to blíží jsi šikulka Razz Razz

[/url]

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg
suelin2

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 9:23 am    Předmět: Citovat

Vando taky se přidávám k holkám a GRATULUJI Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation .Věř nám,bude líp,všechny začátky jsou těžké.Za pár dní,pak týdnů a měsíců budeš nevýslovně štastná a pak řekneš že to stálo za to Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Razz Razz Razz a budeš naopak Ty podporovat děvčata,které to bud mají před sebou nebo těsně potom jako Ty Exclamation Exclamation Exclamation
majda

PříspěvekZaslal: so únor 06, 2010 5:02 pm    Předmět: Vando Citovat

Gratuluji neboj zvládneš to a uvidíš jak se ti změní život až se zbavíš kg Smile

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
danas

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 6:06 am    Předmět: Citovat

Ahoj Vando, přesně tak jsem se cítila pár dní po operaci, teď už je těch dní 14 a ty negativní pocity (spolu s 8 kg) jsou pryč. V pondělí už jdu do práce a je to v poho. Tak se drž Dana

[url=http://[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w9TIDXV/]

[/url]
Kateřina 7658

PříspěvekZaslal: ne únor 07, 2010 5:44 pm    Předmět: Prosím o pomoc. Citovat

Prosím může mi někdo poradit? mám 164cm. je mi 33 a jsem po ůmnělém přechodu. Od té doby jsem nabrala již 28kg a i když se snažím nic nejde dolu,jen stále nahoru. Loni jsem si při lyžování pochroumala koleno a letos druhé a tak se sportem nic moc. V levé noze se mi začala hroutit klenba a dost to bolí.Chtěla bych podstoupit bandáž žaludku a nevím co pro to mohu udělat,
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 453, 454, 455 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: