Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 66, 67, 68 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kukla
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 1:08 pm Předmět: |
|
|
Pajdulina jsem v 9 týdnu, tak Vás pak můžu informovat kolik bylo nabráno apod. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wq2fXiF/]
3.12.09 dokončení metříku
30let, 1dítě , vdaná Tubulizace Turnov 4.3.09 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne leden 31, 2010 1:10 pm Předmět: |
|
|
Veliká gratulace, Kuklo !!!!!!!!!!
Přeji, ať je vše v pořádku.... a krásné těhotnění..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenka majerová
Založen: 13.3.2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Voltuš 27Rožmitál pod Třemšínem
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 11:20 am Předmět: |
|
|
KUKLO MOC GRATULUJI A HLAVNĚ HODNĚ POHODY V TĚHOTENSTVÍ A TAKY ZDRAVÍČKA PRO VÁS OBA  _________________
mini bypass Homolka3.12.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zuztomas
|
Zaslal: út duben 20, 2010 5:06 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem, dlouho jsem tu nebyla.....hubnutí jde s těží, ale jde. Ale včera jsem zjistila, že jsem těhotná...mám dvě děti, tak jsem se o možnost těhotenství s bandem nijak zvlášť nezajímala...můžete mi poradit jestli musím něco jiného než obyč. těhule?  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3hEjr/]
bandáž 12.3.2008
před těhu 89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út duben 20, 2010 5:13 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Zuzko.. především ti moc gratuluji k těhotenství
Co se týká těhu po bandu, nemyslím si, že je nutná nějaká změna. Jedině akorát ta, která by se týkala nedostatečného příjmu jídla a živin. Pokud tedy nemůžeš nějaký druh jídla jíst kvůli velkému doplnění, tak by bylo možná dobré nechat se trochu povolit. Já tehdy nemohla žádnou syrovou zeleninu, ovoce jen stěží, maso, rýži, těstoviny, pečivo vůbec ne... a to si myslím, že je pro vývoj plodu důležité..tak jsem se nechala povolit, abych mohla jíst pestrou stravu. Akorát si hlídej velikost porcí - já to nedělala a vše jsem v těhu a hlavně po porodu nabrala zpátky a teď se toho budu těžko zbavovat
Jinak myslím, že je to stejné, jako u normální těhulky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zuztomas
|
Zaslal: út duben 20, 2010 5:19 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Zelenoočko, děkuju za radu. Myslela jsem si to, taky mám problém s tuhou stavou a bylo mi jasný, že na polévkách těhotenství nepřečkám, takže zajedu do Turnova ať mne pan doktor povolí. Ale dělá se to přes rentgen a to těhotná nemůžu,ne? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3hEjr/]
bandáž 12.3.2008
před těhu 89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út duben 20, 2010 5:41 pm Předmět: |
|
|
Jj, Zuzi, pan dr. to v Turnově dělá přes RTG, to jsem si neuvědomila - a tam jako těhulka nemůžeš, to je jasný. Mě můj dr.tehdy povoloval normálně u sebe v ordinaci, on tak i doplňuje, je to tak u něj běžné.
No zeptej se na to dr.Hrubého, co ti poradí...ale pokud nemůžeš jíst nic tuhého, tak by jsi se asi měla nechat upustit - ale je to jen můj názor. Já chtěla v těhu jíst vše, hlavně na ředkvičkách jsem totálně ujížděla, snědla jsem každý den tak 10-15ks aspoň.. a to bych při doplnění nemohla ani omylem.
Napiš mu mail nebo mu brnkni a uvidíš  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zuztomas
|
Zaslal: st duben 21, 2010 6:23 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Zelenoočko, tak jsem mluvila s panem doktorem v Turnově. Upustí mi band i bez rentgenu, ale chce abych teď zkusila opravdu hodně a zodpovědně kousat a zjistila co všechno pozřu bez zvracení, povolovat chce až když nepozřu maso a zeleninu.ů Asi má pravdu v tom, že bych jedla jak nezavřená a nabrala zbytečně moc a to bych ani já nechtěla, tak to teď budu zkoušet a uvidíme....každopádně při sebemnších potíží mi to povolí.....tak snad to nebude nutný, nechci být zase jako koule, ale pokud jde o prcka, tak chci aby byl v pořádku a měl všechno co potřebuje..... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3hEjr/]
bandáž 12.3.2008
před těhu 89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st duben 21, 2010 6:58 pm Předmět: |
|
|
Tak to je fajn, Zuzi .. každop.by jsi měla jíst vše, hlavně ovoce a zeleninu.. vitamíny a vláknina je důležitá. Pokud ti to půjde pozřít i bez povolení kroužku, bylo by to super. Mě to nešlo a já chtěla jíst maso, ovo+zel., celozrnné pečivo.. ale pak jsem sklouzla i ke sladkostem a zvětšovala jsem si porce - toho se vyvaruj!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út červen 08, 2010 9:02 am Předmět: |
|
|
Čauky holky, těhulinky nějaké hlášeníčko? Snad jste v pořádku. Sleduju sem tam co se tu děje, ale popravdě nezvládám vůbec číst kecárnu
A u mě definitivně po ptákách, myšlenkám na opku odzvoněno (i když jsem neuvažovala, pořád jsem nad tím trošilininku přemýšlela). Ale zase bych mohla být i zdravá i hubenější  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: út červen 08, 2010 5:32 pm Předmět: |
|
|
Ahojky trixl jak se říká hlavně to zdravíčko to je nejdůležitější. Jak píšeš, že máš dietu tak to půjde i samo bez operace držím pěstičky ať jsi brzo v pořádku však ti to dříve šlo i bez operace a co Leonka nezlobí ? _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út červen 08, 2010 7:38 pm Předmět: |
|
|
Leonka zlobí no je to pěkná potvůrka. Teprve se rozmlouvá a nočník stále ještě bojkot a to jí v létě budou tři. Šíleně to letí.
A je ze mě striktní vegoš a to teda dolů půjde určitě a ze začátku asi i rychle. Naštěstí nemám hlad a najíst se můžu i bytelně, když se chce Hlavně že jsem si pořídila troje gatě v aktuální váze (ještě že z druhé ruky tak mě to tak nebude mrzet), ale nedojedu v nich léto to myslím z nich brzy vypadnu. Ještě že mám v záloze něco koupeného menšího co jsem pořídila už před těhu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út červen 08, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
ahoj trixl jeeeejda, copak to máš chudinko za nemoc, že jsi se stala vegetariánem? Doufám, že se z toho vyléčíš a bude zase dobře  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út červen 08, 2010 8:36 pm Předmět: |
|
|
Alenko mám od listopadu docela problémy, teda měla jsem. Fleky po těle prý erythema nodosum, ale i otoky obličeje, jazyka no docela jsem z toho byla nervozní. Poslali mě na revmatologii, skončila jsem na alergologii. Nějaká alergie a překyselený organismus, kvůli tomu ta dieta. Ještě podezření na heliobaktera tak podle toho jak vyjdou testy mě čeká nebo nečeká gastrologie. Ale je mi až na kopřivku docela už fajn. Dali mi i nějaké léky na svědění ale uaaa to nefunguje nebo míň než bych potřebovala, nedokážu se nedrbat a mám helicid, konečně je žaludek ok. Víc se dozvím až budou výsledky a ko mám až koncem července. Může to být i doživotní dieta, ale nevadilo by mi, nemám hlad kupodivu. Když by to šlo přidala bych nějaké masíčko a jogurtek a chleba mi voní až až a to by stačilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: út červen 08, 2010 8:50 pm Předmět: |
|
|
trixl to je mi tě moc líto našla jsem si na netu tu tvoji diagnozu a opravdu to asi bude dost vážné, to je hrozné co všechno člověka potká. Heliobacterii jsem také měla, to se léčí antibiotiky a pak jsem brala Helicit. Držím ti palce ať se podaří vše vyléčit  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|