|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 728, 729, 730 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: st únor 07, 2007 11:52 pm Předmět: |
|
|
Kuřáci, díky za podporu. Jsem na tom jako jsi byla ty Milčo. Vím, že vylezu z Iscare a první co udělám, tak si zapálím. To kouření od půlnoci bude pro mě smrt! Už zítra mě to čeká, protože ráno v pátek jedu do Prahy na odběry. Radku četla jsem dobře je to na www.plasticka-chirurgie.info/zakroky/laparoskopicka-bandaz-zaludku Ale já bych to stejně nezvládla. Trixl náplast by mi pomohla jedině, že bych jí zabalila a vykouřila. Já totiž nejsem až tak závislá na tom nikotinu, jako na té činnosti samotné. Mě to prostě baví!!!! Vím, že to nekuřáci nedokážou pochopit, ale ten kdo kouří jo. Teď při posledním těhotenství jsem nekouřila 19 měsíců - 9 těhotenství, 10 kojení a první den, kdy jsem to dítě odložila od prsu a ono se konečně naučilo pít nutrilon jsem běžela do obchodu a koupila své L&M a zapálila si. Všichni mi nadávali, když jsem to tak dlouho vydržela, proč začínám, ale já nemohla jinak. Taky když jsem nekouřila váha šla skvěle nahoru. 15 + i přes kojení a tvrzení, jak se u kojení hubne a to jsem kojila jak divá. Tak už mě znáte, jsem prostě KUŘÁK jak poleno. Tak miláčkové, jdu si dát poslední dnešní cigáro a jdu spinkat. Pa. _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pavka
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 9:22 am Předmět: |
|
|
| Přátelé kuřáčky a nekuřáci.Náplasti nefungují vyzkoušela jsem jich x,ale před třemi roky jsem byla na magnetické stimulaci,stimuluje buňky v mozku které jsou závyslé na nikotýnu.Od té doby nekouřím a nebudu je to hnus humus týfus!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 10:50 am Předmět: |
|
|
| Betty napsal: | Přestat kouřit, je relativně lehké, prostě už si nezapálíš.
Přestat chlastat, prostě už si nenaliješ.
ALE - jíst málo
|
Teda Betty, ty jsi ale srandistka! To by potom podle téhle tvé teorie mělo zákonitě platit, že zhubnout je relativně lehké - prostě jíst jen moc málo a nekaloticky a hodně se hýbat. Tak proč to ale tolika lidem nejde???!!!!!!
S tím kouřením a pitím je to asi to samé - snadno se řekne a těžko udělá.
(Já to vlastně dovedu pochopit u toho alkoholu, na mě by výrobci zkrachovali: v součtu za celý rok vypiju 1 pivo, půl litru vína a dva panáky tvrdého) _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 12:14 pm Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze to Betty myslela tak, ze neni nasi prirozenosti ani pit, ani kourit, proto je lehke s tim seknout, kdezto jist malo, kdyz ma proste clovek hlad... To jde proste ztuha... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 12:38 pm Předmět: |
|
|
jj kdybych se nerozežrala tak nemůžu být tlustá, vidím to na svojí sestře se stejnými sklony k tloustnutí, ale ta se umí celoživotně hlídat. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 12:55 pm Předmět: |
|
|
Qwys já nevím - v přírodě nevidíš volně žijícího živočicha, který by byl tlustý až vyžraný. To jen domácí mazlíčci a lidi. Na druhou stranu je fakt, že pralidi jedli pořád dokud měli co, protože věděli, že pak třeba dlouhou dobu nebude nic a že musí přežít. Někdy si myslím, že tenhle pračlověcí mechanismus mi funguje dokonale, že bych byla do té doby ideální, protože co sním, to poctivě uložím do mrtě. A to není od mého těla moc fér - můj přítel jí jak ztrhaný, obrovský porce a téměř neustále něco ujídá, svačí, jí sladkosti, brambůrky apod. k tomu pracuje doma takže pohyb maximálně od PC do kuchyně, sport žádný a váží pořád stejně už celá léta - 60 kg při výšce 173. Zatracenej metabolismus. Tak hoíky řekněte, nekoply byste do toho?  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: čt únor 08, 2007 12:59 pm Předmět: |
|
|
Jj, metabolismus... Oproti nam jsou zvyhodneny... a uz sem o tom mluvila ze si pak takovy lidi mysli, ze se prolejvame 5kilovym kyblikem majonezy denne je to nespravedlivy, holt si to budeme muset vydrit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alex
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 4:21 pm Předmět: |
|
|
já stále řeším jestli ano nebo ne mám 4 duležitá témata na které mi doktor musí objasnit odpovědi.Sport (horolezectví,kickbox,in line brusle lyže plavání squash) je možné vše bez problému po operaci absolvovávat.Pak jako dárce krve naruší to nějak tento ritual budu moc dale chodit dávat krev.Zapíjení povinných prášku(to už jsem se tu i par věcí dočetla tak to bych už i věděla.A pak které jídlo je pak navždy zákázané.ˇčetla jsem šlupky na jablíčkách křupavé věci toto je zákazané napořád nebo jen zpočátku? _________________ snad rozhodnutá pro bandáž, 28 let
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alex
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 4:24 pm Předmět: |
|
|
jinak psychologa mam už hotového,na chirurgii jdu 28.2. Tak pokud nebude vědět nikdo tady tak se dozvím tam a pokud budete chtít ráda to sem sepíšu.Omlouvám se pokud to tu už davno je..  _________________ snad rozhodnutá pro bandáž, 28 let
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
Taky nezapomeň nafurt dodržovat redukční dietu, hlídat si to, psát si to, vážit si to. Jestli chceš uspět nadosmrti, musíš. Už tu někdo psal, že si všiml, že by klidně mohl jíst větší porce, cca rok po operaci, že žaludek nehlásil stop stav. Dlouhodobá úspěšnost v udržení váhy jen 40% to taky nutí k velkému zamyšlení se nad sebou. Prostě bandáž je pomůcka jak nemít pocit hladu dokud si nezvykneš na režim, ale bez tvé aktivní práci sama se sebou je to zbytečně operace navíc. To prosím nepromlouvám směrem k tobě, ale připomínám to osazenstvu a také sama sobě. I mě se to týká. Doživotní režim i pro mě stejně jako pro tebe.
A nepište mi někdo, že to víte, mluví se tu o tom zatraceně málo a brzy info zapadne hluboko do historie fora a hlavní stránku čte asi málokdo. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 4:32 pm Předmět: |
|
|
Alex asi by byl problém jen při úderu do portu, jinak by to nemělo vadit. K dárcovství, je třeba vědět, jestli přísná redukční dieta by byla překážka, pokud ne tak není problém. Na transfuzce by ti to na telefdotaz nesdělili? _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
|
| Návrat nahoru |
|
 |
milus
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 4:44 pm Předmět: |
|
|
Alex s tím sportováním si myslím, že to nebude problém bandáž tě mimo jídla nijak neomezuje já bych si troufla do všech sportů co píšeš sama už se těším jak budu jezdit na serfu až se přiblížím k mému cíli.
K tomu jídlu, jablíčka jím aji se šlupkou, ale musím ji pořádně rozkousat a křupavé jílo nevím, které konkrétně mysliš třeba kukuřičné lupínky jím taky, vyhýbám se, ale rohlíkům, které se nedrobí takové ty gumové nejdou pořádně rozkousat. Samozdřejmě ze začátku jsem jedla opatrně měla jsem strach, ale po třech měsících jsem už jedla všechno.
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 5:00 pm Předmět: |
|
|
Alex, zacala sem ted davat krev, a jen sem videla, jak si doktor do pocitace obezita, jinak zdrava nebo neco takovyho. Ja si myslim, ze je to jedno a krev to neohrozi - a jestli ja bych sla krev dat i pri redukcni diete? Ano, sla bych a vubec bych to neresila, i kdybych mela jen tekutou stravu v te dobe. Protoze ty ziviny s tou stravou stejne musis prijimat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Alex
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 5:00 pm Předmět: |
|
|
milus moc děkuji měla jsem na mysli právě křupavé rohlíky nebo musli se sportem se akorat bojim jestli nebude organismus z tak malych davek oslabena unaven ale asi si zvykne.  _________________ snad rozhodnutá pro bandáž, 28 let
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
milus
|
Zaslal: pá únor 09, 2007 5:13 pm Předmět: |
|
|
Alex ono je to u každého asi jinak, ale já jako bych se znovu narodila sotva jsem shodila pár kilo přestala jsem být unavená, nepotila jsem se dřív jsem jenon polehávala teď si ani nevzpomenu, že nějaký gauč máme mám tolik energie až stím mou rdinu otravuju. Moje denní dávka jídla je 4-5000kj a nemám pocit, že by mě něco chybělo a byla jsem nějak slabší spíš naopak.
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|