Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 222, 223, 224 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
beruska75
|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
Ahojky jmenuji se Petra a jsem tu poprvé na operaci jsem byla 6.11.2009 tak je to asi dva měsíce.Při víšce 165 jsem měla117kg a ted mam 108Kg což je o 9kg dole.Jsem z toho nadšena ale ted se mi stalo že jsem jedno kilo přibrala což jsem z toho na nervy.Prosím zda mate někdo bandaž žaludku o radu kolik toho asi tak sníte jen pro srovnaní moooc dík.Všici jste byli na operaci v praze či jinde ja byla v Sedlčanech u mudr.Danda fakt super doktor.Jinak do Nového roku to co se ma přáti a at všem jdou kila dolu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 2:52 pm Předmět: |
|
|
Vítám Tě czechravečku a zírám, že jsi nás vyhledal z takové dálky. Zapoj se do kecandy v kavárně a trochu nám o sobě něco napiš. Co Tě zaválo tak daleko, co jsi podstoupil za operaci apod. Těšíme se!
beruško75, taky vítej v našem kruhu. Holka, jedno či dvě kilča nahoru nebo dolů nehrají roli, může se jednat jenom o jinou denní dobu vážení nebo plná či vyprázdněná střeva. Pokud to půjde pořád nahoru, tak platí, že máš vyšší příjem, než vydání, což můžeš ovlivnit pouze buď snížením množství jídla nebo zvýšením pohybové aktivity. I bandáž je jen berlička a snaha zůstává na každém z nás. Jestli jsi nebyla ještě na doplnění kroužku, tak nezoufej, omezení se dostaví hned po doplnění. Ale úbytek máš hezkej, tak se neznervózňuj, jde Ti to dobře. Já mám taky bandáž, ale po operaci mi to nešlo dolů ani tak rychle, jako Tobě. Čili jásej, jásej, skřivánku jásej! Pomalu, ale jistě, až ještě shodíš pár kilo, budeš moct začít mučit personu cvičením a půjde to určitě líp. Zdar! Jen promiň, že jsem Tě zaměnila místo berušky sedmitečné za skřivánka.  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř
Naposledy upravil bossice dne pá leden 01, 2010 9:38 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beruska75
|
Zaslal: pá leden 01, 2010 7:04 pm Předmět: |
|
|
moc díky za podporu to jsem potřebovala jste tu všici moc fajn a pomahate si což je super pa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jana775511
|
Zaslal: so leden 02, 2010 10:49 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všichni! Fórum Bandingklubu už navštěvuji asi měsíc a jsem čím dál víc odhodlaná, že bych si bandáž, nebo tubulizaci přála. Bydlím 20km od nemocnice v Mostišti u Velkého Meziříčí, kde by tyto operace měli také dělat, ale přečetla jsem tady hodně, ale o Mostišti tady řeč asi ještě nebyla. Prosím vás, jestli jste byli někdo v Mostišti operovaní, tak mi prosím dejte vědět, jestli tam ty operace také proplácí pojišťovna. Vůbec nevím, kde mám začít. Ještě jsem vůbec nikde nebyla. Zatím to mám jen ve své hlavě. Předem moc děkuji za aspoň nějakou odpověď. Moc mi to pomůže. Ahoj Jana  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Melounka
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 6:29 pm Předmět: Představení |
|
|
Dobrý den jsem tu uplný nováček jsem maminka 5 dětí a babička 7 vnoučátek s naváhou bojuji už 20 let a musím s tím něco dělat jsem ráda že v tom nejsem sama. Díky všem Míla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 8:06 pm Předmět: |
|
|
Jano775511, nazdárek mezi námi, určitě Ti někdo z nás poradí, kam se v Tvém případě obrátit, ale jestli Ti můžu radit, vyber si nemocnici, kde už pár takovýchto operací provedli a mají více zkušeností. Ani jsi nenapsala, kolik vážíš, i to rozhoduje o výběru typu operace. Ale nenechávej to moc dlouho uležet, když už jsi se rozhodla, tak na tom pracuj. Čusky! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
czecharev
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 8:13 pm Předmět: |
|
|
Ahojky a dekuji za odpoved. Podstoupila jsem bandaz zaludku. Primela me hlavne cena - v Anglii prijde operace asi na 2x tolik nez u nas a pojistovny ji neplati. Operaci provedl MUDr. Prochazka v Bohunicich. Zatim jsem jeste porad na tekute strave, to pry to hubnuti nejde tak rychle. Doufam, ze budu hubnout alespon 3kg mesicne. Jsem trochu prekvapena, jak moc tu bandaz citim - kazdy hlt, ktery mnou projde citim. Zda se ale, ze se to lepsi. Uz to neni tak neprijemne, jako na zacatku. Port ale jeste dost boli a taky vypada dost nevhledne - takova boule pod levym prsem. Jake jsou s timhle Vase zkusenosti? Predem dekuji za odpoved. Vera |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jana775511
|
Zaslal: ne leden 03, 2010 9:26 pm Předmět: |
|
|
Ahoj bossice, Moc ti děkuji za reakci na můj přízpěvek. Mostiště je klinika, která se specializuje výhradně na tyto operace. Dokonce byla v prosinci 2006 na čt1 z této nemocnice odvisílána reportáž o bandáži žaludku. http://www.ceskatelevize.cz/program/diagnoza/144-lecba-obezity/video/ Akorád jsem prostě nemohla nikde najít příspěvek z této nemocnice, ale hledala jsem, hleda nakonec jsem našla jednu paní, která tam operovaná byla. Po letošních vánocích se moje váha vyšplhala již na 122kg. Moje BMI je na 44. To je katastofa, úplně se za sebe stydím, kudy chodím Pro bandáž jsem se už úplně rozhodla, akorád nevím, kde mám přesně začít. Mám strach, že se mi budou dlouhosáhle snažit vnutit nějaké další diety a prášky, ale tím vším už jsem dávno několikrát prošla. Sice jsem něco málo zhubla, ale následoval vždy další jojo efekt a zase další kila navíc a další sklamání. Chtěla bych na tu bandáž co nejdřív. Manžel totiž bývá přes zimu doma a mohl by bez problému hlídat děti. Později by je neměl kdo hlídat. Jsou ještě malé (1 a 4 roky). Zatím ahoj Jana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po leden 04, 2010 4:58 am Předmět: |
|
|
jano77atd., neboj se, u bandáže se žádné léky brát nemusí. Kdo třeba dříve bral něco na žaludek či pálení žáhy, buď bere pak dál, ale většinou tyhle problémy zmizí. Tedy u bandáže. U tubu se to prý spíš po operaci objevuje. To je individuální. Když budeš chtít ještě krom bandáže další berličku, tak můžeš brát Meridii nebo Lindaxu...já, bohužel, nemůžu, mám kontraindikaci s léky na psychiku. Jinak bych po nich hned skočila. Před operací žádnou extra dietu držet nemusíš, jen se trochu omezit, aby se zmenšily játra a operatér měl více místa pro práci. Začni tím, že si dojdeš na obezitologii, tomu vylíčíš, že už jsi absolvovala všemožné způsoby a vždy Ti naskočil jojo efekt. Ten Tě doporučí na chirurgii, tam se objednáš ke konzultaci a pak budeš muset absolvovat - odběry krve, spirometrii, gastroskopii, EKG a psychologické vyšetření, schválení zákroku od endokrinologa, někdy i rtg plic či sono břicha. A když to všechno vyjde, tak hurá do toho a neboj se. Já jsem z operace vyběhla jak srnka. Vše bez problémů. Vyjde Ti to taky. Ahojky! _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po leden 04, 2010 5:19 am Předmět: |
|
|
czecharev, tak Ty seš holka! Promiň, že jsem Tě považovala za klučika. Ale k věci. Já jsem paradoxně hubnula při tekuté stravě. Jak jsem přešla na tuhou, už to šlo jako když natírá nehtem vrata a teď dokonce půl roku stojím. Zkrátka se už přizpůsobil metabolismus, takže teď budu muset nastoupit na vyšší výdej pohybem. Port je zmetek, o tom tu pořád píšeme. To je daň za lehčí operaci, tedy bandáž. No a teď po Vánocích radši na váhu nelezu, neb jsem hřešila a to velmi. Konečně jsou všechny laskominy dožrány a zase bude mnohem snazší se trochu hlídat. Víc to rozebírat nebudu, dneska jsem toho už jinde napsala dost a tak si z toho jistě vybereš něco pro svou informaci. Přeju Ti, aby Ti šlo hubnutí rychle a hlavně radostně, pohodičku a klídek, výsledek se dostaví. Čusky! _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
jana775511
|
Zaslal: po leden 04, 2010 10:02 am Předmět: |
|
|
Ahoj bossice, děkuji moc za rady. Já jsem měla hlavně na mysli, aby mně někdo neukecával, že bych mohla zvládnout zhubnout nějakou dietou, nebo tou lindaxou (meridií) a že mi tu bandáž nebudou chtít udělat, ale já už asi jinak zhubnout nedokážu. Lindaxu i meridii jsem už párkrát brala a nic moc. Operace se vůbec nebojím. Já jem už měla 2 krát císařský řez a to je prej mnohem horší a taky jsem to přežila. Ještě jednou moc děkuji za radu. Hned jdu hledat nějakého toho obezitologa. Pa,pa Jana |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zapletalka
|
Zaslal: po leden 04, 2010 2:37 pm Předmět: |
|
|
Tak to já jsem zase po tubulizaci prohlásila, že císař si klidně nechám udělat v nemocnici na vrátnici, jak mě to po probuzení z narkózy bolelo, ale každý to má jinak. Mě bolel nejvíc ten řez na žaludku a při bandáži se nic neřeže, jen stěna břišní, což není tak hrozné, to nebolelo skoro vůbec. Uvidíš, já jsem k obezitologovi vůbec nešla, tedy původně jsem se k němu v červenci objednala, na 7.10. a potom jsem se obrátila přímo do Turnova a v den, kdy jsem byla objednaná k obezitologovi jsem byla už den po tubu. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whleHOb/]
[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jana775511
|
Zaslal: po leden 04, 2010 2:54 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Zapletalko! Dík za názor! Tak to jsi měla teda rychlý. A to tě v tom Tunově vzali bez objednání? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po leden 04, 2010 3:38 pm Předmět: |
|
|
Jano77atd. v Turnově to jde vážně rychle. Nejdřív se musíš u MUDr. Hrubého objednat na konzultaci - při objednání musíš uvést o co jde - sezve si někdy víc lidiček najednou na tzv. předváděčku - probere s Tebou Tvůj zdravotní stav atd. a pak se můžeš rozhodnout pro typ operace rovnou na místě nebo si to nechat uležet a pořádně si rozmyslet. Jinak krom psychologa Ti všechna vyšetření můžou udělat přímo v nemocnici. Kdo je z větší dálky, obstará si všechno v místě bydliště a pak si výsledky přiveze s sebou. Kontakt na chirurga MUDr. Hrubého - ordinace endoskopie - 481 446 252 nebo linka přímo na p.doktora 481 446 120. Tak hodně štěstí!  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: po leden 04, 2010 3:42 pm Předmět: |
|
|
Holky, Zapletalku neberte vážně, to je živel, ta převálcuje každého . První den po operaci měla krutej, ale další dny si štrádovala po nemocnici schody neschody a odbourávala mě svejma "hláškama".  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|