Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 441, 442, 443 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
santoval

PříspěvekZaslal: út listopad 24, 2009 6:35 pm    Předmět: pozdravení Citovat

Majdi sotva otevřu notebook a kouknu sem je Tě všude plno, jsem moc ráda,že to zvládáš,začínám Ti tiše závidět čím dál víc!!!!!Mluvila jsem se sestrou kvůli té helicobacterii pylori co mi našli, musím být úplně vylečená, tak teďkom mám po dávce antibiotik,kurnik bylo mi z nich blbě měla jsem dávku 3000mg na den ještě že to bylo na sedm dnů,už mám i po spirometrii, v pondělí jdu k Foltýsovi tak jsem fakt moc zvědavá co mi řekne, kvůli té bakterii. Chtěla bych se s ním domluvit termín operace na druhý týden v lednu, uvidím jestli ho ukecám, já musím jít totiž ještě na dechovou zkoušku 14 dní po antibiotikách jestli je bakteríe pryč a to jdu 9.12. chci to nějak skoulet že si domluvíme termín a já hned po dech.zkoušce zavolám jak to dopadlo,snad budu přesvědčivá.Majdi od srdíčka Ti přeji ať je to den ode dne lépe a kilečka ať mizí!!!!Mám ve čt a pá dovču tak ti písnu SZ,papapapapa pěkný večer přeji Tobě a všem

[/url]

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubeshan

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 10:42 am    Předmět: Citovat

Majdalenko, přeji Ti, aby jsi se cítila lépe a lépe... A kilečka aby mizela kosmickou rychlostí!!! Laughing hanča

[/url]

Bandáž žaludku 7.10.2008. Spadnutí bandáže a následné vyjmutí 17.09.2009, tubulizace Turnov 5.1.2010 při 114,6kg
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: st listopad 25, 2009 10:04 pm    Předmět: Citovat

VÍTÁM MAJDALENKU DOMA A PŘEJI VŠE NEJ NEJ A HODNĚ SIL DO DALŠÍHO BOJE S KILÍČKY PAPA ZDENČA
Lenka631

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2009 1:12 pm    Předmět: gastrický mini by-pass Citovat

Dobrý den nebo ahoj, jsem "čerstvá absolventka" GMB a potýkám se s nicotnými problémy typu můžu sníst tu mandarinku, když ji celou vyloupám nebo ji mám rozmixovat a znehodnoti zbytek vitamínů ? Wink můžu sníst šunku ? jak se vlastně budu stravovat mimo domov ? a pod. Jistě Vám všem toto nemusím vysvětlovat, asi si na to pamatujete, přivítám jakoukoliv radu. Děkuji Lenka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: pá listopad 27, 2009 10:28 pm    Předmět: Citovat

AHOJKY DĚVČATA Very Happy ,TAK UŽ SE MI TO POMALINKU BLÍŽÍ,NÁSTUP MÁM 2.12.A3.12.HURÁ NA SÁL......HLÁSÍM,ŽE TEPLOTY USTALY,TAK TO SNAD ASI OPRAVDU BYLY NERVY,TROCHU JSEM SE UKLIDNILA,KAMARÁDKA CO TO SE MNOU VŠE ABSOLVOVALA,MYSLÍM VŠECHNA VYŠETŘENÍ UŽ JE OD VČERA PO OPERACI.MLUVILA JSEM S NÍ A TAK MĚ UKLIDNILA,ŽE TO ZA TEN STRACH AŽ TAK NESTÁLO,ZÍTRA BY JI UŽ MĚLI PŘENDAT NA NORMÁLNÍ POKOJ,TAK UŽ JEN VÝKEND A V PONDĚLÍ BY MOHLA JÍT DOMŮ ....TAK SE TAM JAKSI VYSTŘÍDÁME Laughing UŽ,ABY TO BYLO ZA MNOU......
Majdalenka

PříspěvekZaslal: so listopad 28, 2009 7:41 pm    Předmět: Citovat

Very Happy Ahoj Zdeni, já se taky šíííleně bála, ale opravdu to se dá přežít. První 2 dny jsem skoro celé prospala a třetí den mi bylo fajn a pátý den mě pustili domů. Teď nemám hlad a jím skoro pořád, takže paráda. Jím asi 7-8 denně. Jím co dvě hodiny.Zatím hlásím dole 6 kg a to je paráda za 9 dnů, věř mi je to motivace a dost velká, jindy bych toto hubla tak půl roku a měla bych hlad až bych šilhala. Tak držím všem čekatelkám palce ale je to opravdu paráda.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Pa Majda

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
santoval

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 12:41 pm    Předmět: už je to tady Citovat

Tak milé holky dnes jsem dostala termín operace 8.1.09, ráda bych se spojila s dobrou duší Moničkou Bestičkovou, neboť vím, že je to víla z Fakultky v Porubě. Majdi Tebe se budu za chvíli na tolik věcí ptát Very Happy Very Happy Very Happy ,mám hafo otázek pěkný den přeji všem

[/url]

Libuška 45 let, 8.1.2010 TUBU Ostrava- MUDr. Foltys- skvělý přístup před operací zhubnuto 3,5kg
santoval

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 12:55 pm    Předmět: oprava Citovat

Jsem to ale popleta 08.01.2010

[/url]

danas

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 2:41 pm    Předmět: Citovat

Ahoj, jmenuji se Dana a nastupuji na tubu do Turnova 7.12.2009. Už se mi to blíží a musím uznat, že kdybych nečetla vaše pokroky a povzbuzování, tak bych to asi vzdala. Question
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 3:08 pm    Předmět: Citovat

AHOJKY DANUŠ VÍTÁM TĚ MEZI NÁMI Laughing ,JÁ JSEM SEŠTĚ SICE ČEKATELKA,ALE UŽ BRZY SNAD BUDU PO OPERACI,MĚLA BYCH JÍT NA SÁL 3.12.TAKÉ SE TĚŠÍM A ZÁROVEN I TROCHU OBÁVÁM,ALE TO JE ZŘEJMĚ NORMÁLNÍ,ZKRÁTKA PUD SEBEZÁCHOVY PRACUJE JAK MÁ.....
danas

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 3:15 pm    Předmět: Citovat

Tak to asi máme ty pocity stejný, taky pořád řeším jestli jsem si vybrala vhodnou dobu, abych nebyla na vánoce lazar. Kam jdeš do nemocnice?
Iva63

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 3:34 pm    Předmět: Citovat

Ahoj danas, vítám tě mezi námi Very Happy Udělej si metřík, ať máš co posouvat po operaci Very Happy Very Happy Very Happy Na každým ročním období je něco, kdy si člověk řekne, aby zrovna nebyl lazar, zase v létě už budeš jako proutek Very Happy, jo a na vánoce nebudeš přecpaná Very Happy Razz

[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let

nástup na op 145kg
lucieee5

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 6:12 pm    Předmět: Citovat

santoval,
tak to je fajn, že máš termínek Very Happy Very Happy Uteče to jako voda, já měla termín taky za necelé 2 měsíce a ani nevím jak to uletělo...Budeš u Foltyse?

[/url]

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let
janaaa

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 7:19 pm    Předmět: Citovat

SANTOVAL GRATULUJU K TERMÍNKU, ALE MONČA TO MÁ NAHNUTÝ V PRÁCI, TAKŽE MUSÍŠ DOUFAT A HLAVNĚ DRŽET PALCE, ABY JÍ VÝPOVĚD MINULA.
JINAK DNESKA JSEM DOSTALA TERMÍNY NA DALŠÍ PLASTIKY. KONZULTACE NA PRSA UŽ 10. BŘEZNA A RUCE MĚ ČEKAJÍ V LISTOPADU. TAKHLE TO VYPADÁ DALEKO, ALE PO ZKUŠENOSTECH VÍM, ŽE TO UTEČE A ANI SE NENADĚJU A BUDE PO VŠEM. PAK UŽ JEN NOHY A BUDU CELÁ OBŘEZANÁ Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
santoval

PříspěvekZaslal: po listopad 30, 2009 7:46 pm    Předmět: pozdravení Citovat

Ahoj Jani,ale budeš krásnáa posune Tě to úplně někam jinam uvidíš!!!!! Jinak moc děkuji a uvidíme tak to je mi moc líto s Mončou,tak uvidíme papapapa

[/url]

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 441, 442, 443 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: